Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba Hakan. son 1 ay içinde 701 için güncelleme yaptın mı acaba? takip edemedim.

telefonu garantiye gönderdim ama birşey yapamadılar. (imei klonlandığı için başka sim takıp deneyemediler) bi şebeke testinden geçti ve durumu normal. ofw de de şebeke gidiyor ve şebeke taramıs yaptırmıyor. sabit aramaya geçip kapatmaya çalıştığımda kapalı diyor. ayrıca sim kaydı yapılmadı deyip küsüyor telefon bana :ehe hiç uygulama yüklü değil. aynısını hem ofw de hemde cfw de yapıyor. bir ara nokia suite bağlayıp güncellemelere baktım "3g düzeltmesi" diye birşey görüp hemen sevindim ve yükledim ama bi işe yaramadı :off: yarın türkcell le görüşmeye gidecem, bakalım ne diyecekler

Güncelleme olmadı. Bırakma bu işin ucunu. Yapamazlarsa tlfnun değişimine kadar gider

- - - Eklendi - - -

Tek kelime ile muhteşem. Adam nokianin yapmadığını yaptı. Teşekkürler. Sayenizde nokialar can buldu :)

rica ederim. Sende saolasın kardeşim. Güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

tekrar deneseydin...

- - - Eklendi - - -

sorun filan yok. Arkaplanda çalışan uygulamalar için kapatma modları kullanıldı ve kapanırken arka planda değilde tam çıkış yapıyor. Ofw ile kıyaslamayın. Ofw de hep arka planda çalışıyor... O yüzden 1 2 saniye geç açılma, geç kapanma gibi şeyleri sorun belirtmeyin...

dostum iyi diyorsun da Bende evols yüklü değil şu an.senin modlardan sadece ram modu ve kabul tema 2 yı attım cfw me.sorun başka birşey olmalı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

dostum iyi diyorsun da Bende evols yüklü değil şu an.senin modlardan sadece ram modu ve kabul tema 2 yı attım cfw me.sorun başka birşey olmalı.
attığın 2 mod... ben kaç mod yükledim ana başlıkta bak istersen. hala sorun var diyorsun sorun filan yok, açıklama yaptım...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dostum o kadar önemli değil böyle sinirlenmene gerek yok :) kimisi sorun yaşamış kimisi yaşamamış Bende çözüm bulundu mu diye Sordum.normal diyorsan kalsın böyle gerisi de kahve falı :)

Polymath

Polymath

Üye
Kardeş Evolsu yükledim ama haritaları göremedim. Kendimiz mi yükleyeceğiz. Birde bu hackli mi otomatik ? Ayrıca tüm güncellemeleri yapmamızda sıkıntı var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Evolsu yükledim ama haritaları göremedim. Kendimiz mi yükleyeceğiz. Birde bu hackli mi otomatik ? Ayrıca tüm güncellemeleri yapmamızda sıkıntı var mı ?
haritaları Güncellemelerden yükleyeceksin...Yazılım tamamen hacklidir, istediğin uygulamayı sertifika hatası almadan kurabilirsin. Tüm güncellemeleri yapmanızda sıkıntı yok, yapıp yapmamak size kalmıştır kardeşim

- - - Eklendi - - -

dostum o kadar önemli değil böyle sinirlenmene gerek yok :) kimisi sorun yaşamış kimisi yaşamamış Bende çözüm bulundu mu diye Sordum.normal diyorsan kalsın böyle gerisi de kahve falı :)
sinirlenmiyorum. nedenini söyledim sadece hata olarak belirtmeyin... Çünkü hata değildir...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

haritaları Güncellemelerden yükleyeceksin...Yazılım tamamen hacklidir, istediğin uygulamayı sertifika hatası almadan kurabilirsin. Tüm güncellemeleri yapmanızda sıkıntı yok, yapıp yapmamak size kalmıştır kardeşim

- - - Eklendi - - -

sinirlenmiyorum. nedenini söyledim sadece hata olarak belirtmeyin... Çünkü hata değildir...

Tamam dostum önemli değil kayda değmeyecek birşey zaten :)

onurhanerk

onurhanerk

Üye
boot screen nasil degistirebilirim

onurhanerk

onurhanerk

Üye
flassiz olmaz mi .s

onurhanerk

onurhanerk

Üye
flashla nasil yapabilirim peki

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
flashla nasil yapabilirim peki

Nokia cooker ile rofs2e açıp kullanacağın boot screni rofs2 resoruce / apps nin içine at değişimi onayla sonra paketle ve yeni rofs2 ile flaşhla

kaantalha

Üye
müzik çaların listesinde bir müziği açmak için dokunduğumda sanki parmağımı sağa kaydırmış gibi diğer listeye geçiyo bunu nasıl düzeltebilirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
müzik çaların listesinde bir müziği açmak için dokunduğumda sanki parmağımı sağa kaydırmış gibi diğer listeye geçiyo bunu nasıl düzeltebilirim
öyle bir hata yok olsaydı dokunmatik heryerde yapardı. sen yükleme talimatlarını tek tek yaptınmı

kaantalha

Üye
evet aynısını yaptım hiç bir yerde sorun yok fakat bi bu soylediğim sorun arada yapıyo ama sinir bozucu bir de ekran yana dönük şekilde kilitlenme sorunu var.

ayrıca Dolby Headphone özelliği diye bir şey duydum acaba bu cfw de varmıdır bu olay

güncelleme gelicek mi gelicekse ne zaman

ilgilendiğin için teşekkkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet aynısını yaptım hiç bir yerde sorun yok fakat bi bu soylediğim sorun arada yapıyo ama sinir bozucu bir de ekran yana dönük şekilde kilitlenme sorunu var.

ayrıca Dolby Headphone özelliği diye bir şey duydum acaba bu cfw de varmıdır bu olay

güncelleme gelicek mi gelicekse ne zaman

ilgilendiğin için teşekkkür ederim

anladım yapabileceğim bir şey yok. hatayı yapsa bende çözeyim ama yok maalesef. yan kilitlenmesi hata değil özelliktir... kulaklığı tak müzik çalar ayarlarından Dolby göreceksin. rica ederim :)

Üst Alt