Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
CFW güzel olmuş. Teşekkür ederim.

mmtbjk1998

Üye
sosyal ağlara girince program kendi kendine kapanıyor varmıdır bir çözümü ?

vatan150

vatan150

Üye
süper olmuş kardes

achambo

achambo

Üye
abi bir önceki evols yok dimi bende silinmiş:(

achambo

achambo

Üye
tüh ya ısınma varya o sinir ediyo 3g ve güç tasarrufu kapalı wifiden internete girerken ısınıyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
wifide 2 saat takılıyom sıkıntı olmuyo fazla

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
cfw cok güzel olmus emegine saglik sanirim telefonun sarj süresi de degisti gözle görülür fark var yalniz bisey sorcam su efekt olayini yapamadim telefonum 701 2.nesil olan efek yolunu e alma.sis i yükledim ondan sonra ne yapacagimi anlayamadim pek anlamiyorum bunlardan da biraz detayli anlatirmisin

achambo

achambo

Üye
cfw cok güzel olmus emegine saglik sanirim telefonun sarj süresi de degisti gözle görülür fark var yalniz bisey sorcam su efekt olayini yapamadim telefonum 701 2.nesil olan efek yolunu e alma.sis i yükledim ondan sonra ne yapacagimi anlayamadim pek anlamiyorum bunlardan da biraz detayli anlatirmisin

e de effects diye klasör olusturcan sonra z/resource/effects nin içindekileri oraya kapylıcan. sonra istediğin efekti e/effects ye atıp yeniden başlatınca kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

normal bu havalarda. Benim tlfnda şuan ısınıyor. Korkma bişey olmaz :)

kılıf eridi azıcık geçen gün çok aşırıya kaçtım

- - - Eklendi - - -

önceki hiç ısınmıyodu bir ara orjinale dönüp deniyim ısınıyosa orjinalde de sorun yok demektir

deepcash

Üye
Hakan abi cfw tanıtımında kaldırılan uygulamalar kısmı çok eksik bana tam listeyi yazabilir misiniz ? fotoğraf video düzenleme falan yoktu cfw de ama listede yazmıyo ve bu gibi yazmayanlarda var .. Teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wifide 2 saat takılıyom sıkıntı olmuyo fazla
doğal birşey ısınması ofw dede ısınır ama bu kadar ısınmaz. Çünkü ofw de bu kadar görsel, performans yok. Cfwlerde tam performansda kullanıldığı için normaldir bu tür şeyler :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim güle güle kullan. Sis i kurduktan sonra. Kullanacağın efekti e sürücüsüne effects olarak atacaksın ve telefonu kapatıp açıp tema efektini açacaksın...

- - - Eklendi - - -

e de effects diye klasör olusturcan sonra z/resource/effects nin içindekileri oraya kapylıcan. sonra istediğin efekti e/effects ye atıp yeniden başlatınca kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

kılıf eridi azıcık geçen gün çok aşırıya kaçtım

- - - Eklendi - - -

önceki hiç ısınmıyodu bir ara orjinale dönüp deniyim ısınıyosa orjinalde de sorun yok demektir

ısınır ama bu kadar değil... Tamam dene kardeşim

- - - Eklendi - - -

Hakan abi cfw tanıtımında kaldırılan uygulamalar kısmı çok eksik bana tam listeyi yazabilir misiniz ? fotoğraf video düzenleme falan yoktu cfw de ama listede yazmıyo ve bu gibi yazmayanlarda var .. Teşekkürler.

uda tamamen silindi dedim ofw de olan uygulamalar udadadır haliyke evolsda olmayanlar udadan silindiği için sadece öyle not düştüm...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kaptan eline sağlık androide geçmiştim bi bakayım dedim c7 yi buldum evde yükledim gayet iyi teşekkürler :oke:

MaxipmaN

Üye
başka cfwdeki widgetleri hangi dosyadan alıp evolsa gömebilirim?

MaxipmaN

Üye
yattı o zaman saolasın

Üst Alt