Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

alperjk

Üye
Merhaba şöyle bir sıkıntım var Nokia N8 için olanını kurmuştum kullanımında bir sıkıntı yok ama şöyle birşey farkettim bir yeri aramaya çalıştığımda ara'ya tıkladığımda telefon 1 kere titriyor daha sonra kişi telefonu açtığında bir kere daha titriyor sonra görüşme bittiğinde aramayı sonlandırdığımda telefon 2 kere daha titriyor normalde bölye birşey yoktu Evols dan sonra olmaya başladı acaba bir yerde ayarı filanmı varda benim gözümden kaçtı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba şöyle bir sıkıntım var Nokia N8 için olanını kurmuştum kullanımında bir sıkıntı yok ama şöyle birşey farkettim bir yeri aramaya çalıştığımda ara'ya tıkladığımda telefon 1 kere titriyor daha sonra kişi telefonu açtığında bir kere daha titriyor sonra görüşme bittiğinde aramayı sonlandırdığımda telefon 2 kere daha titriyor normalde bölye birşey yoktu Evols dan sonra olmaya başladı acaba bir yerde ayarı filanmı varda benim gözümden kaçtı :)

merhabalar.... o bir özelliktir. arama başlayınca titrer, karşı taraf açınca titrer, görüşme bitince titrer... sizi uyarıyor :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
hocam mor klasorleri kullanmak istemiyorum yani icindekileri disari cikarp klasorleri slmek istiyorum bunu nasl yapablrm.maximodla oluyor klasorsuz duzen modu var.peki sadece forumda oyle klasorsuz duzen dye bi mod varmi,varsa link paylasr msn smdiden tesekkurler

alperjk

Üye
hocam mor klasorleri kullanmak istemiyorum yani icindekileri disari cikarp klasorleri slmek istiyorum bunu nasl yapablrm.maximodla oluyor klasorsuz duzen modu var.peki sadece forumda oyle klasorsuz duzen dye bi mod varmi,varsa link paylasr msn smdiden tesekkurler

Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle

yukarıdaki eklenti konuda paylaşılmış sanırım o sorununu çözebilir ama denemek lazım :)

- - - Eklendi - - -

merhabalar.... o bir özelliktir. arama başlayınca titrer, karşı taraf açınca titrer, görüşme bitince titrer... sizi uyarıyor :)

Onu kapatmanın bir yolu varmı acaba biraz rahatsız ediyo beni :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ana başlığa baksaydın istediğin vardı...

- - - Eklendi - - -

yukarıdaki eklenti konuda paylaşılmış sanırım o sorununu çözebilir ama denemek lazım :)

- - - Eklendi - - -

var. Yorumlarda anlattım, ister geriye dön bak, istersende pc geçince bir daha anlatırım yaparsın...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler..
rica ederim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Private / 10282bc4 / Rules / keyinb.rul ve tactile.rul bu iki dosyayı ofw den çekip cfw de aynı yere aktarman yeterlidir...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hakan kardeşim C6-01 de stabil olmuş eline sağlık bir arkadaşa yükledim :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

alperjk

Üye

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Private / 10282bc4 / Rules / keyinb.rul ve tactile.rul bu iki dosyayı ofw den çekip cfw de aynı yere aktarman yeterlidir...

Orjinal Fw'de keyinb.rul u bulamadım ama tactile.rul var sadece bunu değiştirp denesem olurmu acaba telefon kapanır açılmaz filan diye deniyemedim :)

Rhino Prime

Üye
[/URL][/IMG]
arkadaşlar tam yüklüyom yüzde 90 a geli dıng sesi usbbağlantısını kesiyo yüklemiyo bi yardım edin
usb bağlantısı kopuyoo!!!!!!!!!!!bir!!one!!!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
[/URL][/IMG]
arkadaşlar tam yüklüyom yüzde 90 a geli dıng sesi usbbağlantısını kesiyo yüklemiyo bi yardım edin
usb bağlantısı kopuyoo!!!!!!!!!!!bir!!one!!!

pc de usb generic i bulmuyor. Farklı bir pc de dene. Win8 olursa sorunsuz bir şekilde yüklersin

- - - Eklendi - - -

Orjinal Fw'de keyinb.rul u bulamadım ama tactile.rul var sadece bunu değiştirp denesem olurmu acaba telefon kapanır açılmaz filan diye deniyemedim :)

olması gerek. Tek onuda deneyebilirsin. Flaşhsızda yapabilirsin... Open4all yamasını aktif et. C de aynı yolu izle ve aynı yere koy tlf nu kapat aç olmuş olacaktır...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
kardeşim yükledim sonunda. Eline sağlık çok güzel ve hızlı olmuş fakat küçük bir isteğim var. Benim çok sevdiğim bir zil sesi vardı fakat silmişsin galiba. Msj seslerinde çan sesiydi. Rica etsem elinde sesler varsa paylaşır mısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yükledim sonunda. Eline sağlık çok güzel ve hızlı olmuş fakat küçük bir isteğim var. Benim çok sevdiğim bir zil sesi vardı fakat silmişsin galiba. Msj seslerinde çan sesiydi. Rica etsem elinde sesler varsa paylaşır mısın
yorumun için teşekkürler. güle güle kullan. buyur tüm orijinal zil sesleri e / sounds / simplenin içine atarsan sadece tercihlerde gözükür müzik çalarda gözükmez...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
teşekkürler kardeşim cidden başarılı olmuş

Rhino Prime

Üye
bana jaf ile yükleyecek varmı ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
bir de kardeşim bir sorum daha var. Effect leri nereye atcaz? Klasör nereye ayarlı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
effect i e ye almak için anlatımın var kardeşim sadece. Ben performans açısından c de kalması taraftarıyım. Şimdi c effects mi klasör?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
effect i e ye almak için anlatımın var kardeşim sadece. Ben performans açısından c de kalması taraftarıyım. Şimdi c effects mi klasör?

c de görmez. verdiğim dosyayı düzenlemen gerekir o zaman... yada Nokia cooker ile kullanacağın efekti coreye atıp tekrardan flaşhlarsın...

Üst Alt