haqanguven
Üye
Ben daha önce de birçok kez versiyon kurdum telefonu birçok kez göçerttim. Saatlerce uğraşıp brick olmuş telefonu bile ayağa kaldırdım. Bu sefer de yine son aşamada ekranda test mode yazarken phoenix hata verdi ama ben yine de elle kapatıp açtım telefonu ve versiyon tamamdı. İnşallah ileride bir problem çıkarmaz. Çok güzel bir versiyon olmuş elinize, emeğinize sağlık. Yalnız ben galeri ve müzik çaları açınca hemen kapanıyor. Çok fotoğrafım var desem müzik çalarda bir tane bile müzik yok. Aklınızda bir çözüm varsa ve bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa da problem değil ben bir yoluna bakmaya çalışırım. Tekrar söylüyorum çok güzel bir versiyon olmuş. Çok teşekkür ederim.
rica ederim güle güle kullan... eğer tlfnun c6 ise test modede kalması sorun teşkil etmez, sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun... galeri ve müzik çalar içinde hard format atıp depo veya hafıza kartını biçimlendirip evolsu yüklemen gerekti... yükleme talimatlarını yaptın mı?
kusurabakmayin bilgim yok öğrenmek için soruyorum bu kadar soruyu kafama takıldı