Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce de birçok kez versiyon kurdum telefonu birçok kez göçerttim. Saatlerce uğraşıp brick olmuş telefonu bile ayağa kaldırdım. Bu sefer de yine son aşamada ekranda test mode yazarken phoenix hata verdi ama ben yine de elle kapatıp açtım telefonu ve versiyon tamamdı. İnşallah ileride bir problem çıkarmaz. Çok güzel bir versiyon olmuş elinize, emeğinize sağlık. Yalnız ben galeri ve müzik çaları açınca hemen kapanıyor. Çok fotoğrafım var desem müzik çalarda bir tane bile müzik yok. Aklınızda bir çözüm varsa ve bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa da problem değil ben bir yoluna bakmaya çalışırım. Tekrar söylüyorum çok güzel bir versiyon olmuş. Çok teşekkür ederim.

rica ederim güle güle kullan... eğer tlfnun c6 ise test modede kalması sorun teşkil etmez, sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun... galeri ve müzik çalar içinde hard format atıp depo veya hafıza kartını biçimlendirip evolsu yüklemen gerekti... yükleme talimatlarını yaptın mı?

exalted55

exalted55

Üye

rica ederim güle güle kullan... eğer tlfnun c6 ise test modede kalması sorun teşkil etmez, sorunsuzca yüklenmiş bulunuyorsun... galeri ve müzik çalar içinde hard format atıp depo veya hafıza kartını biçimlendirip evolsu yüklemen gerekti... yükleme talimatlarını yaptın mı?

Tamamdır hepsi halloldu ve süper hızlı bir cfw oldu. Şimdi üç sorum var.
1-kendi içinde güncelleme kısmında 86 mb lık güncelleme görünüyor ama kuramıyorum. Herseferinde hata veriyor. Bir çözümü varmı?
2-Nokia Ovi Store (Mağaza) yı nasıl kullanabilirim, güncelleme içerisinde var ama anlattığım sebepten kurulamıyor ne yazıkki.
3- Müzik çalar ve Galeri sadece kendi klasörlerini mi arıyor yoksa telefonun tamamını mı arıyor. Tamamını arıyorsa bunu nasıl sadece müzik klasörüne çevirebilirim çünkü oyun müzik ve resimlerini de görüyor bundan da nefret ediyorum.
Bu arada telefonum ilk çıkan N8 lerden.
Şimdiden teşekkür ederim. Bu kadar ilgilenen birisinin olması hala da symbian için, gerçekten çok güzel. Nokianın yapmadığını yapıyorsunuz diyebilirim.
Sağolun!!!

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır hepsi halloldu ve süper hızlı bir cfw oldu. Şimdi üç sorum var.
1-kendi içinde güncelleme kısmında 86 mb lık güncelleme görünüyor ama kuramıyorum. Herseferinde hata veriyor. Bir çözümü varmı?
2-Nokia Ovi Store (Mağaza) yı nasıl kullanabilirim, güncelleme içerisinde var ama anlattığım sebepten kurulamıyor ne yazıkki.
3- Müzik çalar ve Galeri sadece kendi klasörlerini mi arıyor yoksa telefonun tamamını mı arıyor. Tamamını arıyorsa bunu nasıl sadece müzik klasörüne çevirebilirim çünkü oyun müzik ve resimlerini de görüyor bundan da nefret ediyorum.
Bu arada telefonum ilk çıkan N8 lerden.
Şimdiden teşekkür ederim. Bu kadar ilgilenen birisinin olması hala da symbian için, gerçekten çok güzel. Nokianın yapmadığını yapıyorsunuz diyebilirim.
Sağolun!!!
1. Nokia süiti üzerinden kurmayı dene... 2. Uygulamalar bölümünde mağazanın setupu olması gerek ordanda kurabilirsin ama güncellemelerden kurulması gerek wifi üzerinden bağlanıp kurmayı tekrardan dene... 3. müzik çalar sounds digital i görüyor... Rica ederim her sorununuzla elimden geldiği sürece yardım etmeye çalışıyorum...

gnmkbn

Üye
nokia e6 da olurmu bu? yardımcı olursanız sevinirim

gnmkbn

Üye
bi kaç sorum daha olacak, telefonun hackini daha yeni kaldırdım. bunun için hack gerekli mi?
hackledim diyelim bu cfw yi yapmayı daha detaylı yazabilir misin zahmet olmazsa. emegine saglık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç sorum daha olacak, telefonun hackini daha yeni kaldırdım. bunun için hack gerekli mi?
hackledim diyelim bu cfw yi yapmayı daha detaylı yazabilir misin zahmet olmazsa. emegine saglık
yazılım hackli zaten. yazılımı yüklemen yetecektir daha sonra istediğin uygulamayı, oyunu, temayı sertifika hatası almadan kurabileceksin... ana başlıktaki linkte gayet detaylı anlattım yapamıyorsan team viewerdan ben yapayım kardeşim

daymac

Üye
selam emeğine sağlık süper olmuş kurdum mükemmel çalışıyor hız güzel. Fakat bir sorum olacak mesajlarda kişi isimleri yerine telefon numaraları görünüyor rehberde kayıtlı ama isim görünmüyor normalmı. Telefon c7.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
selam emeğine sağlık süper olmuş kurdum mükemmel çalışıyor hız güzel. Fakat bir sorum olacak mesajlarda kişi isimleri yerine telefon numaraları görünüyor rehberde kayıtlı ama isim görünmüyor normalmı. Telefon c7.
N8 de evols kullanıyorum ama senin dediğin sorun yok bende,gayet normal.rehberinde mükerrer kayıt falan olmasın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

yükleme talimatlarını yaptın mı? yapmadıysan eğer böyle hatalar alman normaldir.. rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

N8 de evols kullanıyorum ama senin dediğin sorun yok bende,gayet normal.rehberinde mükerrer kayıt falan olmasın
bilgi için teşekkürler kardeşim...

daymac

Üye
yükleme talimatlarıni yaptım format da attım. Ama yeniden yüklerim vakit bulunca o zaman paylaşırim. Peki evolsa yaptığın güncellemeri nasıl yükleyecegiz giriş sayfasında belirtmissin yapılan güncellemeler diye onları nasıl yükleyecegiz.

- - - Eklendi - - -

son olarak birinci nesil cihaz ile ikinci nesil cihaz ne oluyor c 7 kaçıncı nesile giriyor :) kusurabakmayin bilgim yok öğrenmek için soruyorum bu kadar soruyu kafama takıldı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükleme talimatlarıni yaptım format da attım. Ama yeniden yüklerim vakit bulunca o zaman paylaşırim. Peki evolsa yaptığın güncellemeri nasıl yükleyecegiz giriş sayfasında belirtmissin yapılan güncellemeler diye onları nasıl yükleyecegiz.

- - - Eklendi - - -

son olarak birinci nesil cihaz ile ikinci nesil cihaz ne oluyor c 7 kaçıncı nesile giriyor :) kusurabakmayin bilgim yok öğrenmek için soruyorum bu kadar soruyu kafama takıldı :)

tamam dene bilgilendir beni. Güncelleme bilgileri benim.en son yaptığım güncellemeleri içerir. Senin birşey yapmana gerek yok sadece cfw yüklemen yeterli olacaktır. C7 1. Nesil cihazdır. Nokianın saçmalığı işte cihaz ayrımı yapıyor yazılımlar farklı oluyor...

vahcet12

Üye

ben 5800 ı vermiştim cfw ile sorun olmadı ama sen her ihtimale karşı ofw ye dönüp öyle ver servise...

Teşekkür ederim. Hocam bide biri beni aradığı zaman direk meşgule düşüyor. Arkadaşımdada aynı cihaz var operatörde aynı onu biri aradığı zaman, Aradığınız kişi başka bir görüşme yapıyor lütfen hatta kalınız diyor. Ben baya bi kurcaladımda bulamadım bunun ayarını biliyormusun?

achambo

achambo

Üye
Teşekkür ederim. Hocam bide biri beni aradığı zaman direk meşgule düşüyor. Arkadaşımdada aynı cihaz var operatörde aynı onu biri aradığı zaman, Aradığınız kişi başka bir görüşme yapıyor lütfen hatta kalınız diyor. Ben baya bi kurcaladımda bulamadım bunun ayarını biliyormusun?

ayarlar/arama yapma/Ara/Arama bekletme/etkinleştir

Abstract_Loco

Üye

dns ayarını değiştir sorıun yaşamazsın.

- - - Eklendi - - -

var nasıl olmaz... Rofs2 de o dosya..

tamamdir abi sorunu anladım galiba . Dosya var dediğin gibi sorun çevirim olayından değil benden kaynaklı teşekkür ediyorum yardımların için :)

daymac

Üye
sorun çözüldü cihaz güncellemesinden arama gereçlerini yüklemiştim sonra kendiliğinden düzeldi. Şuan mesajlarda isim görünüyor bilgilerin için sağol tekrar teşekkürler telefon süper oldu değiştirmek istiyordum hiç gerek yok artık galakxi ace 2 den bin kat iyi oldu bence. Kolaygelsin...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü cihaz güncellemesinden arama gereçlerini yüklemiştim sonra kendiliğinden düzeldi. Şuan mesajlarda isim görünüyor bilgilerin için sağol tekrar teşekkürler telefon süper oldu değiştirmek istiyordum hiç gerek yok artık galakxi ace 2 den bin kat iyi oldu bence. Kolaygelsin...
Teşekkürler, Güle Güle Kullan Kardeşim...

qweratomic

qweratomic

Üye
Merhaba bir ricam olacak S^3 mesaj yazmak çok zor alışamadım harfler bitişik bunun çözümü var mı prog varmıdır

- - - Eklendi - - -

Birde Adobe Reader türkçe S^3 fp2 var olan arkadaşlar link gönderebilir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bir ricam olacak S^3 mesaj yazmak çok zor alışamadım harfler bitişik bunun çözümü var mı prog varmıdır

- - - Eklendi - - -

Birde Adobe Reader türkçe S^3 fp2 var olan arkadaşlar link gönderebilir mi

bu isteklerinin cfw ile alakası yoktur. Uygulamalar bölümüne bakman gerek...

Üst Alt