Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Usta peki benim bi sorum olacak ben bunu kurdum diyelim sonradan telefonu eski haline getirebilirmiyim ?

orijinal dosyalarla bunu flaşhladığın gibi flaşhlarsan orjinaline dönmüş olursun...

Abstract_Loco

Üye
çok isteyen oldu diye çekip paylaştım onları gömüp kullanabilirsin...

abi gömmek için hangi dosyalar olduğunu öğrenmem lazım işte ama ona da senin gibi isin ustasının yardımı gerekiyo ben acemi halimle hangi dosyalar olduğunu bilmiyorum ki :$

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi gömmek için hangi dosyalar olduğunu öğrenmem lazım işte ama ona da senin gibi isin ustasının yardımı gerekiyo ben acemi halimle hangi dosyalar olduğunu bilmiyorum ki :$

dosyaları verdim zaten... Nokia cooker ile klasörün içinde olan core dosyasını core yazılım dosyasına rofs2 olanıda rofs2 e atacaksın...

cambaz535

Üye
orjinal dosyalarla flaş lamak derken pek anamıyoeum ben

arslanla

arslanla

Üye
orjinal dosyalarla flaş lamak derken pek anamıyoeum ben

kardeşim sen bu flaş işlemini pc ne vista veya windows 8 kuruyomuş gibi düşün telefonuna hakan ın üzerinde oynadığı değişik modları ilave edip nokia nın sana verdiği yazılımdan çok daha hızlı ve hackli bir yazılım yaptığı bir yazılımı kuracaksın bunu bilmiyosan üst konular içerisinde phoenix diye bir uygulama var onu indir ve nasıl kullanacağın konuda yazıyor yapamadığın yer olursa yardım için bu cfw nin yapımcısına danışabilirsin iyi forumlar...

Abstract_Loco

Üye
dosyaları verdin mi abi :s nerede başka bi konuda mı ben buradan yazacaksın sanıyodum görmedim ki hiç link falan atsan çok özür dilerim vala bilmiyordum ki :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları verdin mi abi :s nerede başka bi konuda mı ben buradan yazacaksın sanıyodum görmedim ki hiç link falan atsan çok özür dilerim vala bilmiyordum ki :(
bu resimdekiler core ve rofs2 den çekip aynı yere aktar

Abstract_Loco

Üye
Parimli

Parimli

Üye
Dostum benim tek sorunum su lanet bataryanin cabuk bitmesi. Batarya performansi nasil bilgi verebilir misin? Sirf batarya sorunu yuzunden telefonu degistircem. 3 tane batarya aldim fayda etmedi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cooker dan core ve rofs ikiye girip oradan çekeceğim değil mi abi : galiba anladım inşallah yaparım çok sağol abi :)

evet. rica ederim...

- - - Eklendi - - -

Dostum benim tek sorunum su lanet bataryanin cabuk bitmesi. Batarya performansi nasil bilgi verebilir misin? Sirf batarya sorunu yuzunden telefonu degistircem. 3 tane batarya aldim fayda etmedi

evols sürümlerinin en iyi batarya süresi bu sürümde...

Parimli

Parimli

Üye
cooker dan core ve rofs ikiye girip oradan çekeceğim değil mi abi : galiba anladım inşallah yaparım çok sağol abi :)

evet. rica ederim...

- - - Eklendi - - -

evols sürümlerinin en iyi batarya süresi bu sürümde...

Parimli

Parimli

Üye
Suanda evols kullaniyorum ben zaten ama batarya sorunundan biktim. Dedigine gore en iyi batarya suresi bu surumde. Isten cikinca yapicam hemen dedigin gibiyse cok minnettar kalicam kardesim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Suanda evols kullaniyorum ben zaten ama batarya sorunundan biktim. Dedigine gore en iyi batarya suresi bu surumde. Isten cikinca yapicam hemen dedigin gibiyse cok minnettar kalicam kardesim.

şarj süresi kullandığın uygulamalarla değişir... benim mobil veri devamlı bağlı, whats app arka planda çalışıyor arada opera ile sitelere girip bakıyorum 2 gün gidiyor şarj...

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
telefona su kaçtı usb yeri hata veriyo kapattım direk telefonu

- - - Eklendi - - -

şarj süresi kullandığın uygulamalarla değişir... benim mobil veri devamlı bağlı, whats app arka planda çalışıyor arada opera ile sitelere girip bakıyorum 2 gün gidiyor şarj...

3g kapalı dimi

Parimli

Parimli

Üye
Ayni uygulamalar bende de var ancak isim olmadigi surece mobil veriyi acmiyorum whatsapp ta oyle. Ve sarj en fazla 8 tas catlasin 9 saat gidiyo. Uygulama yok kullanmiyorum gereksiz uygulamalari. Telefonu sabah tam doldurayim hic ellemiyim aksam 4 5 gibi batarya zayif uyarisini veriyo. 3 batarya aldim nafile. Telefonda mi sorun var anlamiyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ayni uygulamalar bende de var ancak isim olmadigi surece mobil veriyi acmiyorum whatsapp ta oyle. Ve sarj en fazla 8 tas catlasin 9 saat gidiyo. Uygulama yok kullanmiyorum gereksiz uygulamalari. Telefonu sabah tam doldurayim hic ellemiyim aksam 4 5 gibi batarya zayif uyarisini veriyo. 3 batarya aldim nafile. Telefonda mi sorun var anlamiyorum.

donanımsaldır o zaman... Garantisi varsa bitmeden garantiye ver

Parimli

Parimli

Üye
Garantisi 3 ay once bitti ama goturmeyi dusunuyorum kardesim. Sagolasin cfw ve yardinin icin :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Batarya şarj süresi ile uygulama ilişkisine bir örnek vereyim,
LockScreen uygulamasını telefona indirip kurdum kullanmaya başladım 2 gün rahat giden şarj süresi 1,5 günü zor görmeye başladı bazı uygulamalar ya telefonu kasıyor yavaşlatıyor yada şarj süresini kısaltıyor sorun cfw'den ziyade uygulamalardan kaynaklanıyor maalesef..

-Hokage-

-Hokage-

Üye
hakan abi bana şu C7 FP1 için ilk çıkardığın evolsun linkini atabilir misin ya ? Bu sınradan gelnlerde ekran yatay olarak kilitleniyor gıcık oldum valla.Elnde linki duruyosa veya dosya varsa şunu yüklesen ne güzel olur. Şu avkonu yeşil bişeler olan vardı o :D Font ta nokia pureydi. Acil cevap bekliyorum cfw arıcam elnde yoksa :D

Üst Alt