haqanguven
Üye
Usta peki benim bi sorum olacak ben bunu kurdum diyelim sonradan telefonu eski haline getirebilirmiyim ?
orijinal dosyalarla bunu flaşhladığın gibi flaşhlarsan orjinaline dönmüş olursun...
Usta peki benim bi sorum olacak ben bunu kurdum diyelim sonradan telefonu eski haline getirebilirmiyim ?
çok isteyen oldu diye çekip paylaştım onları gömüp kullanabilirsin...

abi gömmek için hangi dosyalar olduğunu öğrenmem lazım işte ama ona da senin gibi isin ustasının yardımı gerekiyo ben acemi halimle hangi dosyalar olduğunu bilmiyorum ki![]()
orjinal dosyalarla flaş lamak derken pek anamıyoeum ben
orjinal dosyalarla flaş lamak derken pek anamıyoeum ben
bu resimdekiler core ve rofs2 den çekip aynı yere aktardosyaları verdin mi abinerede başka bi konuda mı ben buradan yazacaksın sanıyodum görmedim ki hiç link falan atsan çok özür dilerim vala bilmiyordum ki
![]()
bu resimdekiler core ve rofs2 den çekip aynı yere aktar

cooker dan core ve rofs ikiye girip oradan çekeceğim değil mi abi : galiba anladım inşallah yaparım çok sağol abi![]()
evols sürümlerinin en iyi batarya süresi bu sürümde...Dostum benim tek sorunum su lanet bataryanin cabuk bitmesi. Batarya performansi nasil bilgi verebilir misin? Sirf batarya sorunu yuzunden telefonu degistircem. 3 tane batarya aldim fayda etmedi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
cooker dan core ve rofs ikiye girip oradan çekeceğim değil mi abi : galiba anladım inşallah yaparım çok sağol abi![]()
evet. rica ederim...
- - - Eklendi - - -
evols sürümlerinin en iyi batarya süresi bu sürümde...Dostum benim tek sorunum su lanet bataryanin cabuk bitmesi. Batarya performansi nasil bilgi verebilir misin? Sirf batarya sorunu yuzunden telefonu degistircem. 3 tane batarya aldim fayda etmedi
şarj süresi kullandığın uygulamalarla değişir... benim mobil veri devamlı bağlı, whats app arka planda çalışıyor arada opera ile sitelere girip bakıyorum 2 gün gidiyor şarj...Suanda evols kullaniyorum ben zaten ama batarya sorunundan biktim. Dedigine gore en iyi batarya suresi bu surumde. Isten cikinca yapicam hemen dedigin gibiyse cok minnettar kalicam kardesim.
şarj süresi kullandığın uygulamalarla değişir... benim mobil veri devamlı bağlı, whats app arka planda çalışıyor arada opera ile sitelere girip bakıyorum 2 gün gidiyor şarj...
Ayni uygulamalar bende de var ancak isim olmadigi surece mobil veriyi acmiyorum whatsapp ta oyle. Ve sarj en fazla 8 tas catlasin 9 saat gidiyo. Uygulama yok kullanmiyorum gereksiz uygulamalari. Telefonu sabah tam doldurayim hic ellemiyim aksam 4 5 gibi batarya zayif uyarisini veriyo. 3 batarya aldim nafile. Telefonda mi sorun var anlamiyorum.
Font ta nokia pureydi. Acil cevap bekliyorum cfw arıcam elnde yoksa