cebimci
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Orjinal Olması Gerekiyor, FW İçine Atacaksın Core Sys Bin İçine At, Telefon İçinde Kullanacaksın C Sys Bin İçine At..
hocam qmltouchinput.exe olarak iniyor nasıl yapicam ben bunu ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Orjinal Olması Gerekiyor, FW İçine Atacaksın Core Sys Bin İçine At, Telefon İçinde Kullanacaksın C Sys Bin İçine At..
hocam qmltouchinput.exe olarak iniyor nasıl yapicam ben bunu ?
placeharita ovı maps calısırken kasıyor bır acıyor bır donuyor bunun nedenı nedır 603 tel soft hart bıcımlendırme alayını yaptım ole yukledım yardımcı olursan sevınırım
c6 ve n8 için sorun varmı cfwlerde? onagore yukleyıcem. kuran arkadaşların cevabını bekliyorum.
hattında olabilir... yada kullandığın arama engelle uygulaması varsa ondanda olabilir... böyle tür hatalar genelde uygulamalardan kaynaklıdır...

hakan abi sıfırdan yaptığım cfw açılmıyor bunu editledim çok güzel oldu fakat paylaşmama izin verir misin bun maxicepte
- - - Eklendi - - -
ayrıca uygulama gömemedim uda ya abi sanırım hafıza arttırma için oldu nasıl uygulama gömerim
kurduğun uygulamalardandır kesinhattan değil sanırım. avea dan turkcell e geçtim, ikisinde de yapıyor. arama engelleme uygulaması kullanmıyorum. yüklemelerden kontrol ettim arama ile ilgili 2 uygulama var. adaffix ve in-call var. in-call u kaldırdım, umarım bundandır![]()

harita ovı maps calısırken kasıyor bır acıyor bır donuyor bunun nedenı nedır 603 tel soft hart bıcımlendırme alayını yaptım ole yukledım yardımcı olursan sevınırım
yok abi kırdım core kilidini 2 c hepsi
nokia yazısı geliyor splashscreen çıkmadan bi daha bi daha sonra telefonununz düzgün biçimde açılmadı sağlayıcıylaa görüşün dedi dead attım uda ya uygulama gömemiyorum ona cevap vermedin![]()
private olmamasının nedeni ben sildim diye ondan değildir... uygulamayı düzenlemen gerek işte...biliyorum abi zaten öyle attım ama uda da private falan da yok ondan mı acaba evet büyük ihtimal yanlış modlamadan da bilmiyorum hangisi uğraşması zor abi![]()
hakan abi sıfırdan yaptığım cfw açılmıyor bunu editledim çok güzel oldu fakat paylaşmama izin verir misin bun maxicepte
- - - Eklendi - - -
ayrıca uygulama gömemedim uda ya abi sanırım hafıza arttırma için oldu nasıl uygulama gömerim

c6 da sorun varmı arkadaslar ? acil
Hakan abi modlama için bi paket paylaşmışsın forumda. anna için cfw yapmaya kalksam ben o paketteki modların hepsi çalışır mı? Daha indirmedim paketi .
abicim öncelikle ellerine sağlık çok kullanışlı bi cfw olmuş.benim bi ricam olacak hani sohbet görünümü varya mesajlarda, aynı cfw ye orjinal sohbet görünümünü koyup upload edebilirmisin yada nasıl yapılılıyor anlatımı falan varsa gösterebilirmisin ?