Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye

Bu Orjinal Olması Gerekiyor, FW İçine Atacaksın Core Sys Bin İçine At, Telefon İçinde Kullanacaksın C Sys Bin İçine At..

hocam qmltouchinput.exe olarak iniyor nasıl yapicam ben bunu ?

polat-_

Üye
c6 ve n8 için sorun varmı cfwlerde? onagore yukleyıcem. kuran arkadaşların cevabını bekliyorum.

tass_co1983

tass_co1983

Üye

hattında olabilir... yada kullandığın arama engelle uygulaması varsa ondanda olabilir... böyle tür hatalar genelde uygulamalardan kaynaklıdır...

hattan değil sanırım. avea dan turkcell e geçtim, ikisinde de yapıyor. arama engelleme uygulaması kullanmıyorum. yüklemelerden kontrol ettim arama ile ilgili 2 uygulama var. adaffix ve in-call var. in-call u kaldırdım, umarım bundandır :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hakan abi sıfırdan yaptığım cfw açılmıyor bunu editledim çok güzel oldu fakat paylaşmama izin verir misin bun maxicepte

- - - Eklendi - - -

ayrıca uygulama gömemedim uda ya abi sanırım hafıza arttırma için oldu nasıl uygulama gömerim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi sıfırdan yaptığım cfw açılmıyor bunu editledim çok güzel oldu fakat paylaşmama izin verir misin bun maxicepte

- - - Eklendi - - -

ayrıca uygulama gömemedim uda ya abi sanırım hafıza arttırma için oldu nasıl uygulama gömerim

core kilidini kırmamışındır... yaptığın cfw evols ise bu konu altında paylaş ama başka bir konuyla paylaşmaya izin yoktur..

- - - Eklendi - - -

hattan değil sanırım. avea dan turkcell e geçtim, ikisinde de yapıyor. arama engelleme uygulaması kullanmıyorum. yüklemelerden kontrol ettim arama ile ilgili 2 uygulama var. adaffix ve in-call var. in-call u kaldırdım, umarım bundandır :)
kurduğun uygulamalardandır kesin :)

- - - Eklendi - - -

harita ovı maps calısırken kasıyor bır acıyor bır donuyor bunun nedenı nedır 603 tel soft hart bıcımlendırme alayını yaptım ole yukledım yardımcı olursan sevınırım

haritalar hakkında pek bilgim yok çünkü kullanmıyorum ama pc den yüklemeyi dene...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
yok abi kırdım core kilidini 2 c hepsi
nokia yazısı geliyor splashscreen çıkmadan bi daha bi daha sonra telefonununz düzgün biçimde açılmadı sağlayıcıylaa görüşün dedi dead attım uda ya uygulama gömemiyorum ona cevap vermedin :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yok abi kırdım core kilidini 2 c hepsi
nokia yazısı geliyor splashscreen çıkmadan bi daha bi daha sonra telefonununz düzgün biçimde açılmadı sağlayıcıylaa görüşün dedi dead attım uda ya uygulama gömemiyorum ona cevap vermedin :D

o zaman yanlış modlama yapmışındır... siscontets ile parçalayacaksın... klasörlerin başlarında c_ e_ bunları sil sonra udaya at

Kayahan14

Kayahan14

Üye
biliyorum abi zaten öyle attım ama uda da private falan da yok ondan mı acaba evet büyük ihtimal yanlış modlamadan da bilmiyorum hangisi uğraşması zor abi :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum abi zaten öyle attım ama uda da private falan da yok ondan mı acaba evet büyük ihtimal yanlış modlamadan da bilmiyorum hangisi uğraşması zor abi :D
private olmamasının nedeni ben sildim diye ondan değildir... uygulamayı düzenlemen gerek işte...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

- - - Eklendi - - -

udaya uygulama gömmek istiyorsan core hafızasını en az 116 mb yapıp, udadan hafıza alman lazım bu arada core' yede bişeyler göm başka türlü olmuyor :)

polat-_

Üye
c6 da sorun varmı arkadaslar ? acil

deepcash

Üye
Hakan abi modlama için bi paket paylaşmışsın forumda. anna için cfw yapmaya kalksam ben o paketteki modların hepsi çalışır mı? Daha indirmedim paketi .

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi modlama için bi paket paylaşmışsın forumda. anna için cfw yapmaya kalksam ben o paketteki modların hepsi çalışır mı? Daha indirmedim paketi .

hepsi calismaz ama cogu calisacaktir...ayrica bu tur sorulalari ilgili konuya yaziniz...

ONUR688

Üye
abicim öncelikle ellerine sağlık çok kullanışlı bi cfw olmuş.benim bi ricam olacak hani sohbet görünümü varya mesajlarda, aynı cfw ye orjinal sohbet görünümünü koyup upload edebilirmisin yada nasıl yapılılıyor anlatımı falan varsa gösterebilirmisin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abicim öncelikle ellerine sağlık çok kullanışlı bi cfw olmuş.benim bi ricam olacak hani sohbet görünümü varya mesajlarda, aynı cfw ye orjinal sohbet görünümünü koyup upload edebilirmisin yada nasıl yapılılıyor anlatımı falan varsa gösterebilirmisin ?

teşekkürler kardeşim... ilk önce orijinal yazılımın coresini Nokia cooker ile aç... resource / messaging / css bu klasörü masa üstüne al sonra evolsun coresini Nokia cooker ile aç aynı yolu izle css sil yedek aldığını at paketle flaşhla...

ONUR688

Üye
bişey dha soracam rhatsızlık veriyorm ama hani mesajlarda yıldıza basınca karakterler açılıyorya ordaki karakterler ve karakterlerin sırası orjinalinden farklı onu nasıl orjinaline çevirebilirz aceba ?

Üst Alt