Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

george_13

Üye
teşekkürler.. tamam..

cebimci

Üye

Dosya Silinemiyordan Kastın Nedir ?
Uygulama Silmek Mi ?

hayır uygulama silmek değil. Programı yuklerken yarısına geliyor dosya silinemiyor die hata verip yuklemeyi kapatıyor anlamadım gitti .s

orhansworld

Üye
hakan bey bişey farkettin birömceki n8 yazılımında ram 135 mb ama son n8 yazılımında 131 mb neden acaba

- - - Eklendi - - -

birde orjinal olan şu rehberde arama dosyasını verir misiniz xplore ile atacağım da 101f876e.txt

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır uygulama silmek değil. Programı yuklerken yarısına geliyor dosya silinemiyor die hata verip yuklemeyi kapatıyor anlamadım gitti .s
çünkü cihazda o uygulamanın kırıntıları var ve arka planda çalışıyor herhalde o yüzen iptal oluyor, tamamen sıfırlamalısın cihazı...

- - - Eklendi - - -

hakan bey bişey farkettin birömceki n8 yazılımında ram 135 mb ama son n8 yazılımında 131 mb neden acaba

- - - Eklendi - - -

birde orjinal olan şu rehberde arama dosyasını verir misiniz xplore ile atacağım da 101f876e.txt

çünkü widgetler eklendi ve arka planda çalışıyor o yüzden biraz ram azaldı ama hızda artırıldı... orijinal dosya yok ama önceki yorumlarda hangi dosyanın olduğu yazıldı ve bende nasıl yapacağınızı anlattım...

J_c_k

Üye

sitede var biraz araştırma yaparsan bulursun, ayrıca istediğin uygulamayı da sertifika hatası almadan kurabilirsin...

- - - Eklendi - - -

senin atamaman pc ile alakalı... bende önceden flaşhlıyordum win7 sisteminde bir şey oldu ve artık atamıyordum flaşh win8 pro yükledim ve artık sorun almıyorum... farklı bir pc de dene mutlaka olacaktır

- - - Eklendi - - -

rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c / private / 10202be9 içine atıp telefonu kapat aç bak bakalım olacakmı kardeşim olmazsa Nokia cooker ile aynı yere atıp flaşhlamalısın
başka laptop'ta denedim. aynı yerde aynı problemle karsılastım. yine nokia test mode yazması gereken yerde ekranda sadece nokia cıktı ve kapantı. phonix ise hata verdi.

achambo

achambo

Üye
ne hatası veriyo ve dosyalar doğru yerde dimi

Abstract_Loco

Üye
Rica ederim.takıldığın yer olursa yardımcı oluruz.ayrıca sözkonusu dosya Rofs2/Private/10202be9 klasörü içindedir.kolay gelsin.

teşekkürler hocam sanırım yaptım ama flashlamadığım için daha bilmiyorum olup olmadığını umarım doğru olmuştur :) Hocam mesela aramaları telefonu yüzüstü çevirince susturma vardı onu nasıl ekleriz birde orjinalden kaldrılan nokia senk ve zip i geri nasıl atabiliriz ona da yardımın olur mu :)

cebimci

Üye
çünkü cihazda o uygulamanın kırıntıları var ve arka planda çalışıyor herhalde o yüzen iptal oluyor, tamamen sıfırlamalısın cihazı...

soft ve hard format attım ve sw reset ile flasladım sorun aynı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam sanırım yaptım ama flashlamadığım için daha bilmiyorum olup olmadığını umarım doğru olmuştur :) Hocam mesela aramaları telefonu yüzüstü çevirince susturma vardı onu nasıl ekleriz birde orjinalden kaldrılan nokia senk ve zip i geri nasıl atabiliriz ona da yardımın olur mu :)
susturma hala var kaldırmadım ki... diğerleri ofw den çekmen gerekecek uzun iş...

- - - Eklendi - - -

soft ve hard format attım ve sw reset ile flasladım sorun aynı
depo veya hafıza kartı ne durumda?

J_c_k

Üye
ne hatası veriyo ve dosyalar doğru yerde dimi

daha önce attığım mesaj;

Selam

benim bir problemim var bir kaç defa denedim çözemedim. detaylı olarak anlatacağım umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ben evolsu belirtilen gibi SW RESET ile kurmuştum nokia 808'ime. daha sonra telefona yine bu sitede paylaşılan purepack 4x4'üde kurmuştum. Haritalar ile ilgili sıkıntılar yaşayınca ve pusulada belirgin bir kayma olunca telefonu orjinaline döndürmek istedim ama başaramadım.

Gerek bu siteden gerek farklı kaynaklardan gerekse Nokia Firmware Editor'den Nokia 808 orj dosyalarını isdirsemde flash işleminde sürekli sorun yaşamadım dead flash atmak zorunda kaldım ama yine telefona orjinal yazılımı yükleyemedim.

Sorun şurda aynı adımları izlememe rağmen evols kurulurken orj yazılım kurulmuyor.
Hatayı şu şekilde izah edeyim;

tam phonixte yüzdelik kısım geçtikten sonra tel'in ekranında nokia test mode yazması gerekirken, test mode yazmıyor, sadece düz büyük NOKIA yazıyor ve o sırada phonix geri sayıma başlıyor. telefonu tekrar bulamıyor sanırım.
Evols yüklerken bu sorun yok. Ben garantiye yollamak istiyorum pusulanın yanlış gösteriminden dolayı fakat orj yazılımı kuramıyorum.
farklı yerlerden 4 tane orj dosya yazılımını indirmeme rağmen bir türlü sonuç alamadım.

Eğer sorunu nasıl çözeceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler

tass_co1983

tass_co1983

Üye
merhaba hakan. benimde şöyle bir sıkıntım var. telefon kendi kendine Sabit aramaya geçiyor ve arama yapmamaı engelliyor. ayarlardan baktığımda sabit arama kapalı diyor ama aramaya bastığımda Sabit arama açık diyor :vur bu neden kaynaklanır? telefonda mı bir arıza var acaba :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba hakan. benimde şöyle bir sıkıntım var. telefon kendi kendine Sabit aramaya geçiyor ve arama yapmamaı engelliyor. ayarlardan baktığımda sabit arama kapalı diyor ama aramaya bastığımda Sabit arama açık diyor :vur bu neden kaynaklanır? telefonda mı bir arıza var acaba :hmmm

hattında olabilir... yada kullandığın arama engelle uygulaması varsa ondanda olabilir... böyle tür hatalar genelde uygulamalardan kaynaklıdır...

orhansworld

Üye
hakan bey baidu input son sürüm de çok sıkıntıyaşıyorum yani menü zaten çince bildiğiniz gibi şimdi yeni sürüm için tr klavye nasl yapılır bulunur bir tavsiye verseniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey baidu input son sürüm de çok sıkıntıyaşıyorum yani menü zaten çince bildiğiniz gibi şimdi yeni sürüm için tr klavye nasl yapılır bulunur bir tavsiye verseniz

kullanmadığım uygulamadır... klavyenin konusuna yazın yardımcı olurlar...

cebimci

Üye
hakan abicim fp2 nin orjinal klavyesini sis olarak verebilir misin şuanki klavye nin rengi siyah gündüzleri zor oluyor

Abstract_Loco

Üye

susturma hala var kaldırmadım ki... diğerleri ofw den çekmen gerekecek uzun iş...

- - - Eklendi - - -

abi susturmuyor gibi geldi ama kaldırmadıysan belki bende öyle olmuş olabilir :) diğer dediğim dosyalar uzun surecekse abi böyle zamanın olduğu bi vakit yazabilirsen çok sevinirim cookeri sizin yazdıklarınız gibi oradan oraya çek bırak şeklinde çat pat kullanmaya başladım belki beceririm :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hakan abicim fp2 nin orjinal klavyesini sis olarak verebilir misin şuanki klavye nin rengi siyah gündüzleri zor oluyor

Bu Orjinal Olması Gerekiyor, FW İçine Atacaksın Core Sys Bin İçine At, Telefon İçinde Kullanacaksın C Sys Bin İçine At..

vahdetkaraman

Üye
harita ovı maps calısırken kasıyor bır acıyor bır donuyor bunun nedenı nedır 603 tel soft hart bıcımlendırme alayını yaptım ole yukledım yardımcı olursan sevınırım

Üst Alt