Dosya Silinemiyordan Kastın Nedir ?
Uygulama Silmek Mi ?
çünkü cihazda o uygulamanın kırıntıları var ve arka planda çalışıyor herhalde o yüzen iptal oluyor, tamamen sıfırlamalısın cihazı...hayır uygulama silmek değil. Programı yuklerken yarısına geliyor dosya silinemiyor die hata verip yuklemeyi kapatıyor anlamadım gitti .s
hakan bey bişey farkettin birömceki n8 yazılımında ram 135 mb ama son n8 yazılımında 131 mb neden acaba
- - - Eklendi - - -
birde orjinal olan şu rehberde arama dosyasını verir misiniz xplore ile atacağım da 101f876e.txt
başka laptop'ta denedim. aynı yerde aynı problemle karsılastım. yine nokia test mode yazması gereken yerde ekranda sadece nokia cıktı ve kapantı. phonix ise hata verdi.
sitede var biraz araştırma yaparsan bulursun, ayrıca istediğin uygulamayı da sertifika hatası almadan kurabilirsin...
- - - Eklendi - - -
senin atamaman pc ile alakalı... bende önceden flaşhlıyordum win7 sisteminde bir şey oldu ve artık atamıyordum flaşh win8 pro yükledim ve artık sorun almıyorum... farklı bir pc de dene mutlaka olacaktır
- - - Eklendi - - -
rom patcherdan open4all yamasını aktif edip c / private / 10202be9 içine atıp telefonu kapat aç bak bakalım olacakmı kardeşim olmazsa Nokia cooker ile aynı yere atıp flaşhlamalısın
Rica ederim.takıldığın yer olursa yardımcı oluruz.ayrıca sözkonusu dosya Rofs2/Private/10202be9 klasörü içindedir.kolay gelsin.
Hocam mesela aramaları telefonu yüzüstü çevirince susturma vardı onu nasıl ekleriz birde orjinalden kaldrılan nokia senk ve zip i geri nasıl atabiliriz ona da yardımın olur mu 
çünkü cihazda o uygulamanın kırıntıları var ve arka planda çalışıyor herhalde o yüzen iptal oluyor, tamamen sıfırlamalısın cihazı...
susturma hala var kaldırmadım ki... diğerleri ofw den çekmen gerekecek uzun iş...teşekkürler hocam sanırım yaptım ama flashlamadığım için daha bilmiyorum olup olmadığını umarım doğru olmuşturHocam mesela aramaları telefonu yüzüstü çevirince susturma vardı onu nasıl ekleriz birde orjinalden kaldrılan nokia senk ve zip i geri nasıl atabiliriz ona da yardımın olur mu
![]()
depo veya hafıza kartı ne durumda?soft ve hard format attım ve sw reset ile flasladım sorun aynı
ne hatası veriyo ve dosyalar doğru yerde dimi
depo veya hafıza kartı ne durumda?
Daha aklıma bir şey gelmiyor çok tuhaf bir durumdasın...her ikisini de biçimlendirmiştim hocam flastan once
merhaba hakan. benimde şöyle bir sıkıntım var. telefon kendi kendine Sabit aramaya geçiyor ve arama yapmamaı engelliyor. ayarlardan baktığımda sabit arama kapalı diyor ama aramaya bastığımda Sabit arama açık diyorbu neden kaynaklanır? telefonda mı bir arıza var acaba
![]()
hakan bey baidu input son sürüm de çok sıkıntıyaşıyorum yani menü zaten çince bildiğiniz gibi şimdi yeni sürüm için tr klavye nasl yapılır bulunur bir tavsiye verseniz
susturma hala var kaldırmadım ki... diğerleri ofw den çekmen gerekecek uzun iş...
- - - Eklendi - - -
abi susturmuyor gibi geldi ama kaldırmadıysan belki bende öyle olmuş olabilirdiğer dediğim dosyalar uzun surecekse abi böyle zamanın olduğu bi vakit yazabilirsen çok sevinirim cookeri sizin yazdıklarınız gibi oradan oraya çek bırak şeklinde çat pat kullanmaya başladım belki beceririm
![]()
hakan abicim fp2 nin orjinal klavyesini sis olarak verebilir misin şuanki klavye nin rengi siyah gündüzleri zor oluyor