Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Boran20

Boran20

Üye
c6-01 yükleyen var mı, nasıl acaba?

ts2000

ts2000

Üye
c6-01 e şimdi yükledim gerçekten harika olmuş keşke nokia smybian ı kapatacağına sizi işe alsamış :)
bi tek sorun oldu gördüğüm şimdiğe kadar. yazılım güncellemeden e posta ajanda güncellemesini yüklerken tel donuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 e şimdi yükledim gerçekten harika olmuş keşke nokia smybian ı kapatacağına sizi işe alsamış :)
bi tek sorun oldu gördüğüm şimdiğe kadar. yazılım güncellemeden e posta ajanda güncellemesini yüklerken tel donuyor
:) teşekkürler... o hata herkezde var cfw ile ilgili değil... sunucuda var bir şey sonuçta donma olsa diğer güncellemelerdede olurdu...

Boran20

Boran20

Üye
flasha başlıyorum :)

cihatcb

cihatcb

Üye
az önce flashladım ilk defa atıyorum çok hoş elleriniize sağlık teşekkürler.

Boran20

Boran20

Üye
flasha tam başlayacakken pc kernel_security_... diye bir hata veriyor ve yeniden başlatıyor pc'yi. Windows 8 kullanıyorum bu arada.

cihatcb

cihatcb

Üye
benm gibi temiz bir symbian istiyenlere göre olmuş. bir iki küçük nokta dışında çok güzel ...

QUANTİN

QUANTİN

Üye
nokia 701 başarılı. Menü geçişleri gayet seri. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: salkin
salkin

salkin

Üye
701 de ajanda ve email güncellemesini yüklemeye çalışırken telefon komple donuyor gidiyor . aynı sorunu yaşayan var mı pc suitede n de telefondan da yaopsam fark etmiyor donuyor sürekli

- - - Eklendi - - -

başka biri daha denesin... sorun varmı yokmu o zaman anlaşılıt...

şimdi yeni bir güncelleme geldi nokia dan nokia gealeri görüntü paylaşım güncellemesi diye nokiadan kaynaklı bir hata ki güncellemesi çıktı yüklersen güncellemeyi düzeleceginden şüphem yok .

kelooo

Üye
eline sağlık üstadım gerçekten çok akıcı olmuş ama fb browser da sorun var sadece açulıyor sayfa ilerlemiyor aşagı dogru diger cfwlerinizşde kullandım ama böyle bi sorunla karşılaşmadım bu arada tel 700

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
az önce flashladım ilk defa atıyorum çok hoş elleriniize sağlık teşekkürler.
rica ederim güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

flasha tam başlayacakken pc kernel_security_... diye bir hata veriyor ve yeniden başlatıyor pc'yi. Windows 8 kullanıyorum bu arada.
phoenix in sorunsuz kurulduğundan ve anlatımları eksiksiz yaptığından emin misin?

- - - Eklendi - - -

benm gibi temiz bir symbian istiyenlere göre olmuş. bir iki küçük nokta dışında çok güzel ...
:) güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

nokia 701 başarılı. Menü geçişleri gayet seri. Teşekkürler
rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

701 de ajanda ve email güncellemesini yüklemeye çalışırken telefon komple donuyor gidiyor . aynı sorunu yaşayan var mı pc suitede n de telefondan da yaopsam fark etmiyor donuyor sürekli

- - - Eklendi - - -

şimdi yeni bir güncelleme geldi nokia dan nokia gealeri görüntü paylaşım güncellemesi diye nokiadan kaynaklı bir hata ki güncellemesi çıktı yüklersen güncellemeyi düzeleceginden şüphem yok .

hımm dene bakalım düzelecekmi...

- - - Eklendi - - -

eline sağlık üstadım gerçekten çok akıcı olmuş ama fb browser da sorun var sadece açulıyor sayfa ilerlemiyor aşagı dogru diger cfwlerinizşde kullandım ama böyle bi sorunla karşılaşmadım bu arada tel 700

hımmm kullanmıyorum o uygulamayı kullanan başka biri bilgi verirse sorunun cfwden kaynaklımı uygulamadan kaynaklımı olduğunu anca o zaman anlarız...

arslanla

arslanla

Üye
FB browser bende gayet akıcı çalışıyor...

kelooo

Üye
FB browser bende gayet akıcı çalışıyor...

bende fb hd browserda çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

nasıl oldu anlamadım ama şu an çalışıyor böyle güzel bir cfw hazırladığınız için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

vahcet12

Üye
Kardeşim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum birşey dikkatimi çekti. İnternet üzerinden video izlediğimiz zaman telefon aşırı derecede ısınıyor. Sanki 1 saat oyun oynamışız gibi oluyor. Telefon çok hızlı gram kasma donma vs gibi sorunlar yok ama yoran birşey var heralde. Buraya yazmadan önce 01-05 güncellemesini yükledim 5-6 tane video izledim internetten ısınmadı bi sıkıntı yoktu. 26-06 güncellemesini yüklediğimde 1-2 video izleyince telefon çok ısınmaya başladı bir zarar verecek diye telaş yaptım video falan izlemiyorum :D Nasıl halledebiliriz?
Dostum bide hard format atsam widgetler ekran koruyucular falan gidermi? Yada kısacası neler kalır :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cfw de işlemci ve ram hızlandırma modları var..ısınması bu yüzden :)

ynsmr_33

Üye
kardeşim telefona yeni flash attım gayet güzel ama telefonun kendi web browserından internete girince belli bi süre sonra web browser kapanıyor nasıl düzeltebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum birşey dikkatimi çekti. İnternet üzerinden video izlediğimiz zaman telefon aşırı derecede ısınıyor. Sanki 1 saat oyun oynamışız gibi oluyor. Telefon çok hızlı gram kasma donma vs gibi sorunlar yok ama yoran birşey var heralde. Buraya yazmadan önce 01-05 güncellemesini yükledim 5-6 tane video izledim internetten ısınmadı bi sıkıntı yoktu. 26-06 güncellemesini yüklediğimde 1-2 video izleyince telefon çok ısınmaya başladı bir zarar verecek diye telaş yaptım video falan izlemiyorum :D Nasıl halledebiliriz?
Dostum bide hard format atsam widgetler ekran koruyucular falan gidermi? Yada kısacası neler kalır :D
Isınması gayet normaldir... yaz aylarındayız ve aşırı derecede sıcaklık var... bir şey olmaz telefona ama sen yinede yorma... yazılımı atmadan önce yükleme talimatlarını yaptın umarım, eğer eski sistemden kalan kırıntılar varsa oda yorar telefonu... hard format atarsan duvar kağıdından başka bir şey silinmez, rahatlıkla hard format atabilirsin kardeşim

- - - Eklendi - - -

cfw de işlemci ve ram hızlandırma modları var..ısınması bu yüzden :)

o modlar önceki sürümdede vardı ama onlarda etki ediyor tabikide :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim telefona yeni flash attım gayet güzel ama telefonun kendi web browserından internete girince belli bi süre sonra web browser kapanıyor nasıl düzeltebilirim?
mobil site dışına çıkarsan atması gayet normaldir ve gün geçtikçe sitelerin artan kalitesi haliyle mobil cihazlarımızda ram yetersizliği neden oluyor...

achambo

achambo

Üye
abi son düzenlemede hoparlör sesi yüksek mi

Üst Alt