Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan ben benim kiz arkadasin c6 sina yukleyecem fakat bilgisayarda internet yok telefondan indirip dosyalari pcye atsam flashlarken sorun olurmu internet olmadigi icin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

cebimci

Üye
hakan abicim hani tel açılırken ilk ekrana böyle bişey yükleniyormuş gibi şey geliyor ya (nokia yazısı değil) işte o animasyonu orjinali ile değiştirmek için hangi klasör den neyi değiştircem?

orhansworld

Üye
en son çıkardığınız n8 i yükledim hala el feneri widgeti duruyor radyo kullanarak çal yok ve sesi sonuna kadar kısınca bile ses çıkıyor bunları düzelmemiş miydiniz yoksa refurbish mi tercih etmeliydilk swupdate yerine?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abicim hani tel açılırken ilk ekrana böyle bişey yükleniyormuş gibi şey geliyor ya (nokia yazısı değil) işte o animasyonu orjinali ile değiştirmek için hangi klasör den neyi değiştircem?

rofs2 /resource / apps /splashscreen.mif

- - - Eklendi - - -

en son çıkardığınız n8 i yükledim hala el feneri widgeti duruyor radyo kullanarak çal yok ve sesi sonuna kadar kısınca bile ses çıkıyor bunları düzelmemiş miydiniz yoksa refurbish mi tercih etmeliydilk swupdate yerine?

yazılım dosyalarını yeniden indir ve flaşhla düzelecek. Flaşh işlemini sw reset ile başlat :)

orhansworld

Üye
Enson N8 CFW niziz indirip hardformatlı bçimlendirilmiş n8 e hem swresen ile hem refurbish ile tekrar tekrar denedim sonuç aynı ses tam kısılmıyor radyo kullanarak çal yok widgetlerde el feneri var kesin eminim çözm öneriniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Enson N8 CFW niziz indirip hardformatlı bçimlendirilmiş n8 e hem swresen ile hem refurbish ile tekrar tekrar denedim sonuç aynı ses tam kısılmıyor radyo kullanarak çal yok widgetlerde el feneri var kesin eminim çözm öneriniz?
Sende karışıklık var. dosyaları sil öyle at üzerine yazma...el feneri var çünkü yazılım dosyalarını yeniledikten sonra bana çalışmadığını söylediler

kaantalha

Üye
hafızayı biçimlendirdim, hard format attım, phoenix ile evols ü yükledim. sonra konuda yazılım sıfırlama yapın demişsin onu yapmamıştım sonradan yapıp tekrar evolsü kurdum bi sorun var mı ortada kusura bakma acemiyim

abi diğer bir sorum da ekteki dosyalar var ya onların bazılarının ne işe yaradığını anlamadım anlamadıklarım şunlar

EFEK YOLUNU E SÜRÜCÜSÜNE ALMAK İSTİYORSANIZ. EKTEKİ SİS DOSYASINI KURUN VE EFEKTİ ''E'' SÜRÜCÜSÜNE ''effects'' KLASÖRÜ OLARAK ATIN
● SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN
● NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ

yardım edersen cok sevinirim teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hafızayı biçimlendirdim, hard format attım, phoenix ile evols ü yükledim. sonra konuda yazılım sıfırlama yapın demişsin onu yapmamıştım sonradan yapıp tekrar evolsü kurdum bi sorun var mı ortada kusura bakma acemiyim

abi diğer bir sorum da ekteki dosyalar var ya onların bazılarının ne işe yaradığını anlamadım anlamadıklarım şunlar

EFEK YOLUNU E SÜRÜCÜSÜNE ALMAK İSTİYORSANIZ. EKTEKİ SİS DOSYASINI KURUN VE EFEKTİ ''E'' SÜRÜCÜSÜNE ''effects'' KLASÖRÜ OLARAK ATIN
● SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN
● NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ

yardım edersen cok sevinirim teşekkürler

Yani Tekrar Tekrar Uğraşacağına Yazılım Sıfırla İle Tek Seferde Atsaydın :)

Efek Yolunu..
Bu Telefonunda Efekt Kullanabilmek İçin, Forumu Biraz Araştır Farklı Efektler Mevcut.

Nokia Cooker..
Bu Bir PC Uygulaması Bununla Yazılım Dosyaları Açılır Ve Düzenlenir. Kullanımı İle İlgili Detaylı Bir Konu Olmasına Gerek Yok Bence Sadece Birazcık İngilizce Bilgisi Yeterli..

Diğeri de Açık Zaten.

kaantalha

Üye
SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN

bu şeçeneğe açık dedin ama ben anlamadım kardeşim
:bilmm

bi soru daha sorim shazamı yüklerken dosya kilitli diyo nasıl halledebiliriz onu ?

achambo

achambo

Üye
cihatcb

cihatcb

Üye
Biz İstediğimiz herhangi bir değişikliği yapamazmıyız bunda .? Proğram ekleme gibi.?

Abstract_Loco

Üye
en sonunda bende evolsa Hakan Abinin yardımlarıyla kavuşmuş bulunmaktayım. Şahane diyecek bir şey yok iki yıldır orjinal halde kullanan birine uçak gibi geldi. Hemen hemen herşeyde fazladan iyileştirme ve hızlanma var gözüme çarpan akıcılık hız gayet stabil on numara diyorum ellerine sağlık abi :) font zoomer kullanırsanız eğer bazı vidgetlerde eksiklikler ve sembollerde değişiklikler olabiliyor bu arada ama öyle bile çok hoş :) yorumlarda gözüme çarpan radyo ile çal neden menüde yok sorunu vardı. Normal ve mini olarak iki tane radyo kullanarak çal vidgeti varken bu neden bu kadar sorun olmuş anlamadım vesselam :) bu arada rehber ve mesaj yedekleme ve geri yüklemelerde herhangi bir sorun olmuyor abi onu da denedim :) tek anlamadığım yer veri aktardan telefondan telefona birşeyler kopyalama olayını çalıştıramadım ama onunda evols yüzünden olup olmadığını test edip tekrar yazacağım abi bunun için çaren olursa eğer çok çok sevinirim:) tekrar tekrar ellerine sağlık nokia ceoluğunda oyum sana sagol varol :)

achambo

achambo

Üye
hakan abi ceo mu olucan:ehe

kaantalha

Üye
telefon yan dönmüş haldeyken kilitlenince kilit açma ekranıda yan dönük oluyo :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN

bu şeçeneğe açık dedin ama ben anlamadım kardeşim
:bilmm

bi soru daha sorim shazamı yüklerken dosya kilitli diyo nasıl halledebiliriz onu ?
ekten rom patcherı indir kur uygulamaya gir yamaları göreceksin

- - - Eklendi - - -

Biz İstediğimiz herhangi bir değişikliği yapamazmıyız bunda .? Proğram ekleme gibi.?
yapabilirsiniz tabikide... istediğiniz modu rofs ve coreye atın, uygulama gömmek istiyorsanız siscontets ile parçalayıp udaya atın...

- - - Eklendi - - -

telefon yan dönmüş haldeyken kilitlenince kilit açma ekranıda yan dönük oluyo :D
evet 1. nesillerde sadece o özellik var 2. nesilde yok :)

- - - Eklendi - - -

en sonunda bende evolsa Hakan Abinin yardımlarıyla kavuşmuş bulunmaktayım. Şahane diyecek bir şey yok iki yıldır orjinal halde kullanan birine uçak gibi geldi. Hemen hemen herşeyde fazladan iyileştirme ve hızlanma var gözüme çarpan akıcılık hız gayet stabil on numara diyorum ellerine sağlık abi :) font zoomer kullanırsanız eğer bazı vidgetlerde eksiklikler ve sembollerde değişiklikler olabiliyor bu arada ama öyle bile çok hoş :) yorumlarda gözüme çarpan radyo ile çal neden menüde yok sorunu vardı. Normal ve mini olarak iki tane radyo kullanarak çal vidgeti varken bu neden bu kadar sorun olmuş anlamadım vesselam :) bu arada rehber ve mesaj yedekleme ve geri yüklemelerde herhangi bir sorun olmuyor abi onu da denedim :) tek anlamadığım yer veri aktardan telefondan telefona birşeyler kopyalama olayını çalıştıramadım ama onunda evols yüzünden olup olmadığını test edip tekrar yazacağım abi bunun için çaren olursa eğer çok çok sevinirim:) tekrar tekrar ellerine sağlık nokia ceoluğunda oyum sana sagol varol :)

yorumun ve bilgi için teşekkürler... veri aktarmayı denemedim ama 2 cihazdada olmalıdır ona dikkat et ve bluetooth üzerinden oluyor o yüzden açık olsunlar...

- - - Eklendi - - -

hakan abi ceo mu olucan:ehe

ceoluk bana uzak :)

achambo

achambo

Üye

ekten rom patcherı indir kur uygulamaya gir yamaları göreceksin

- - - Eklendi - - -

yapabilirsiniz tabikide... istediğiniz modu rofs ve coreye atın, uygulama gömmek istiyorsanız siscontets ile parçalayıp udaya atın...

- - - Eklendi - - -

evet 1. nesillerde sadece o özellik var 2. nesilde yok :)

- - - Eklendi - - -

yorumun ve bilgi için teşekkürler... veri aktarmayı denemedim ama 2 cihazdada olmalıdır ona dikkat et ve bluetooth üzerinden oluyor o yüzden açık olsunlar...

- - - Eklendi - - -

ceoluk bana uzak :)

yani olacaksın:ehe

J_c_k

Üye
Selam

benim bir problemim var bir kaç defa denedim çözemedim. detaylı olarak anlatacağım umarım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ben evolsu belirtilen gibi SW RESET ile kurmuştum nokia 808'ime. daha sonra telefona yine bu sitede paylaşılan purepack 4x4'üde kurmuştum. Haritalar ile ilgili sıkıntılar yaşayınca ve pusulada belirgin bir kayma olunca telefonu orjinaline döndürmek istedim ama başaramadım.

Gerek bu siteden gerek farklı kaynaklardan gerekse Nokia Firmware Editor'den Nokia 808 orj dosyalarını isdirsemde flash işleminde sürekli sorun yaşamadım dead flash atmak zorunda kaldım ama yine telefona orjinal yazılımı yükleyemedim.

Sorun şurda aynı adımları izlememe rağmen evols kurulurken orj yazılım kurulmuyor.
Hatayı şu şekilde izah edeyim;

tam phonixte yüzdelik kısım geçtikten sonra tel'in ekranında nokia test mode yazması gerekirken, test mode yazmıyor, sadece düz büyük NOKIA yazıyor ve o sırada phonix geri sayıma başlıyor. telefonu tekrar bulamıyor sanırım.
Evols yüklerken bu sorun yok. Ben garantiye yollamak istiyorum pusulanın yanlış gösteriminden dolayı fakat orj yazılımı kuramıyorum.
farklı yerlerden 4 tane orj dosya yazılımını indirmeme rağmen bir türlü sonuç alamadım.

Eğer sorunu nasıl çözeceğimi bilen varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar telefon saatlerdir ölü vaziyette Phoenix ile Refurbsih ile yazılım atmaya çalışıyorum olmuyor phoenix i kaldırdım tekrar kurdum değişen bir şey olmadı hep hata veriyor şu an Xp bilgisayar var bulunduğum yerde bundan olabilirmi acaba?şimdi tekrar denedim Test Mode ekranı geliyor ama öyle kalıyor başka hiç bir hareket yok varmı bir fikri olan?teşekkürler

Üst Alt