Hakan ben benim kiz arkadasin c6 sina yukleyecem fakat bilgisayarda internet yok telefondan indirip dosyalari pcye atsam flashlarken sorun olurmu internet olmadigi icin ?
hakan abicim hani tel açılırken ilk ekrana böyle bişey yükleniyormuş gibi şey geliyor ya (nokia yazısı değil) işte o animasyonu orjinali ile değiştirmek için hangi klasör den neyi değiştircem?
en son çıkardığınız n8 i yükledim hala el feneri widgeti duruyor radyo kullanarak çal yok ve sesi sonuna kadar kısınca bile ses çıkıyor bunları düzelmemiş miydiniz yoksa refurbish mi tercih etmeliydilk swupdate yerine?

Sende karışıklık var. dosyaları sil öyle at üzerine yazma...el feneri var çünkü yazılım dosyalarını yeniledikten sonra bana çalışmadığını söyledilerEnson N8 CFW niziz indirip hardformatlı bçimlendirilmiş n8 e hem swresen ile hem refurbish ile tekrar tekrar denedim sonuç aynı ses tam kısılmıyor radyo kullanarak çal yok widgetlerde el feneri var kesin eminim çözm öneriniz?
hafızayı biçimlendirdim, hard format attım, phoenix ile evols ü yükledim. sonra konuda yazılım sıfırlama yapın demişsin onu yapmamıştım sonradan yapıp tekrar evolsü kurdum bi sorun var mı ortada kusura bakma acemiyim
abi diğer bir sorum da ekteki dosyalar var ya onların bazılarının ne işe yaradığını anlamadım anlamadıklarım şunlar
EFEK YOLUNU E SÜRÜCÜSÜNE ALMAK İSTİYORSANIZ. EKTEKİ SİS DOSYASINI KURUN VE EFEKTİ ''E'' SÜRÜCÜSÜNE ''effects'' KLASÖRÜ OLARAK ATIN
● SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN
● NOKİA COOKER İLE ROFS2 AÇARAK FONTU GÖMÜN VE YENİ ROFS2 İLE FLAŞHLAYIP KULLANABİLİRSİNİZ
yardım edersen cok sevinirim teşekkürler

SES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN
bu şeçeneğe açık dedin ama ben anlamadım kardeşim![]()

Biz İstediğimiz herhangi bir değişikliği yapamazmıyız bunda .? Proğram ekleme gibi.?
font zoomer kullanırsanız eğer bazı vidgetlerde eksiklikler ve sembollerde değişiklikler olabiliyor bu arada ama öyle bile çok hoş
yorumlarda gözüme çarpan radyo ile çal neden menüde yok sorunu vardı. Normal ve mini olarak iki tane radyo kullanarak çal vidgeti varken bu neden bu kadar sorun olmuş anlamadım vesselam
bu arada rehber ve mesaj yedekleme ve geri yüklemelerde herhangi bir sorun olmuyor abi onu da denedim
tek anlamadığım yer veri aktardan telefondan telefona birşeyler kopyalama olayını çalıştıramadım ama onunda evols yüzünden olup olmadığını test edip tekrar yazacağım abi bunun için çaren olursa eğer çok çok sevinirim
tekrar tekrar ellerine sağlık nokia ceoluğunda oyum sana sagol varol 
ekten rom patcherı indir kur uygulamaya gir yamaları göreceksinSES YAMALARI İÇİN ROM PATCHERİ KURUN VE AKTİFLEŞTİRİN
bu şeçeneğe açık dedin ama ben anlamadım kardeşim
bi soru daha sorim shazamı yüklerken dosya kilitli diyo nasıl halledebiliriz onu ?
yapabilirsiniz tabikide... istediğiniz modu rofs ve coreye atın, uygulama gömmek istiyorsanız siscontets ile parçalayıp udaya atın...Biz İstediğimiz herhangi bir değişikliği yapamazmıyız bunda .? Proğram ekleme gibi.?
evet 1. nesillerde sadece o özellik var 2. nesilde yoktelefon yan dönmüş haldeyken kilitlenince kilit açma ekranıda yan dönük oluyo![]()

en sonunda bende evolsa Hakan Abinin yardımlarıyla kavuşmuş bulunmaktayım. Şahane diyecek bir şey yok iki yıldır orjinal halde kullanan birine uçak gibi geldi. Hemen hemen herşeyde fazladan iyileştirme ve hızlanma var gözüme çarpan akıcılık hız gayet stabil on numara diyorum ellerine sağlık abifont zoomer kullanırsanız eğer bazı vidgetlerde eksiklikler ve sembollerde değişiklikler olabiliyor bu arada ama öyle bile çok hoş
yorumlarda gözüme çarpan radyo ile çal neden menüde yok sorunu vardı. Normal ve mini olarak iki tane radyo kullanarak çal vidgeti varken bu neden bu kadar sorun olmuş anlamadım vesselam
bu arada rehber ve mesaj yedekleme ve geri yüklemelerde herhangi bir sorun olmuyor abi onu da denedim
tek anlamadığım yer veri aktardan telefondan telefona birşeyler kopyalama olayını çalıştıramadım ama onunda evols yüzünden olup olmadığını test edip tekrar yazacağım abi bunun için çaren olursa eğer çok çok sevinirim
![]()
en sonunda bende evolsa Hakan Abinin yardımlarıyla kavuşmuş bulunmaktayım. Şahane diyecek bir şey yok iki yıldır orjinal halde kullanan birine uçak gibi geldi. Hemen hemen herşeyde fazladan iyileştirme ve hızlanma var gözüme çarpan akıcılık hız gayet stabil on numara diyorum ellerine sağlık abifont zoomer kullanırsanız eğer bazı vidgetlerde eksiklikler ve sembollerde değişiklikler olabiliyor bu arada ama öyle bile çok hoş
![]()
hakan abi ceo mu olucan![]()

ekten rom patcherı indir kur uygulamaya gir yamaları göreceksin
- - - Eklendi - - -
yapabilirsiniz tabikide... istediğiniz modu rofs ve coreye atın, uygulama gömmek istiyorsanız siscontets ile parçalayıp udaya atın...
- - - Eklendi - - -
evet 1. nesillerde sadece o özellik var 2. nesilde yok
- - - Eklendi - - -
yorumun ve bilgi için teşekkürler... veri aktarmayı denemedim ama 2 cihazdada olmalıdır ona dikkat et ve bluetooth üzerinden oluyor o yüzden açık olsunlar...
- - - Eklendi - - -
ceoluk bana uzak![]()