haqanguven
Üye
başka biri daha denesin... sorun varmı yokmu o zaman anlaşılıt...701 telime yükledim. Herşeyden menunun bu sorun haricinde
başka biri daha denesin... sorun varmı yokmu o zaman anlaşılıt...701 telime yükledim. Herşeyden menunun bu sorun haricinde
c6-01 e şimdi yükledim gerçekten harika olmuş keşke nokia smybian ı kapatacağına sizi işe alsamış
bi tek sorun oldu gördüğüm şimdiğe kadar. yazılım güncellemeden e posta ajanda güncellemesini yüklerken tel donuyor
teşekkürler... o hata herkezde var cfw ile ilgili değil... sunucuda var bir şey sonuçta donma olsa diğer güncellemelerdede olurdu...
başka biri daha denesin... sorun varmı yokmu o zaman anlaşılıt...
rica ederim güle güle kullanaz önce flashladım ilk defa atıyorum çok hoş elleriniize sağlık teşekkürler.

phoenix in sorunsuz kurulduğundan ve anlatımları eksiksiz yaptığından emin misin?flasha tam başlayacakken pc kernel_security_... diye bir hata veriyor ve yeniden başlatıyor pc'yi. Windows 8 kullanıyorum bu arada.
benm gibi temiz bir symbian istiyenlere göre olmuş. bir iki küçük nokta dışında çok güzel ...
güle güle kullanrica ederimnokia 701 başarılı. Menü geçişleri gayet seri. Teşekkürler

701 de ajanda ve email güncellemesini yüklemeye çalışırken telefon komple donuyor gidiyor . aynı sorunu yaşayan var mı pc suitede n de telefondan da yaopsam fark etmiyor donuyor sürekli
- - - Eklendi - - -
şimdi yeni bir güncelleme geldi nokia dan nokia gealeri görüntü paylaşım güncellemesi diye nokiadan kaynaklı bir hata ki güncellemesi çıktı yüklersen güncellemeyi düzeleceginden şüphem yok .
eline sağlık üstadım gerçekten çok akıcı olmuş ama fb browser da sorun var sadece açulıyor sayfa ilerlemiyor aşagı dogru diger cfwlerinizşde kullandım ama böyle bi sorunla karşılaşmadım bu arada tel 700
FB browser bende gayet akıcı çalışıyor...
bende fb hd browserda çalışmıyor
- - - Eklendi - - -
nasıl oldu anlamadım ama şu an çalışıyor böyle güzel bir cfw hazırladığınız için teşekkürler
FB browser bende gayet akıcı çalışıyor...
Nasıl halledebiliriz?
Isınması gayet normaldir... yaz aylarındayız ve aşırı derecede sıcaklık var... bir şey olmaz telefona ama sen yinede yorma... yazılımı atmadan önce yükleme talimatlarını yaptın umarım, eğer eski sistemden kalan kırıntılar varsa oda yorar telefonu... hard format atarsan duvar kağıdından başka bir şey silinmez, rahatlıkla hard format atabilirsin kardeşimKardeşim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum birşey dikkatimi çekti. İnternet üzerinden video izlediğimiz zaman telefon aşırı derecede ısınıyor. Sanki 1 saat oyun oynamışız gibi oluyor. Telefon çok hızlı gram kasma donma vs gibi sorunlar yok ama yoran birşey var heralde. Buraya yazmadan önce 01-05 güncellemesini yükledim 5-6 tane video izledim internetten ısınmadı bi sıkıntı yoktu. 26-06 güncellemesini yüklediğimde 1-2 video izleyince telefon çok ısınmaya başladı bir zarar verecek diye telaş yaptım video falan izlemiyorumNasıl halledebiliriz?
Dostum bide hard format atsam widgetler ekran koruyucular falan gidermi? Yada kısacası neler kalır![]()
cfw de işlemci ve ram hızlandırma modları var..ısınması bu yüzden![]()

mobil site dışına çıkarsan atması gayet normaldir ve gün geçtikçe sitelerin artan kalitesi haliyle mobil cihazlarımızda ram yetersizliği neden oluyor...kardeşim telefona yeni flash attım gayet güzel ama telefonun kendi web browserından internete girince belli bi süre sonra web browser kapanıyor nasıl düzeltebilirim?