umarim sorun bendedir de hallederim bi sekilde .
bakalım artık...
abi kamerayla ilgili herşeyi orjinale alsam düzelir mi
bilmiyorum, bende kamera geç kapanma hatası yok denemen gerek
rofs2 / private / 10202be9 un içindeler...

herşey mükemmel HIZ OPTİMİZASYON özellikle SOSYSL AĞLAR ON NUMARA OLDU
ANCAK HER GÜNCELLEMEDE EKLEMEYİ UNUTTUĞUN RADYO KULLANARAK ÇALPROGRAMI MENÜDE YİNE YOK MALESEF..... EN ÇOK KULLANDIĞIMİŞLEVLERDEN BİRİYDİ HAKAN KARDEŞİM.
- - - Eklendi - - -
acaba bir halletme şansımız olabilir mi dostum her eferinde müzik çalardan dolaşarak girmek zorunda kalıyorum
unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli UygulamarıGösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...
gizli uygulamarı gösteri yükledim ama yine de gelmedi radyo kullanarak çal, menüye..
hakan abicim ben şimdi bu yapacağım düzenlemeler bittikten sonra nokia cooker da nereden paketliycem ki telefona flashlıyayım?
Abi nokia 700de fm transmitter varmı acaba ? abi bide skypdan ekledim cevap atmadın dahaa
olması gerek... istersen 101f8847 bu dosyayı rofs2den çekip aynı yere aktar orjinaline döner...
- - - Eklendi - - -
saveden
başka n8 kullanıcılar aynı sorun varmı yokmu bildirirseler daha iyi anlarız...
normalin 3 katı falan . ekran bi süre gidiyo çıkınca siyah oluyo yani , sonra sırayla operatör adı batarya göstergesi geliyo . 2 ev ekranım var onlar da geçişte takılıyo ama sadece hızlı geçişte ufak dokunmayla geçişte sorun yok. flash atarken sorun mu oldu acaba
ayarlar / bağlantı / radyo kullanarak çal varsa vardır yoksa yoktur...Abi nokia 700de fm transmitter varmı acaba ? abi bide skypdan ekledim cevap atmadın dahaa
bende böyle bir durum yok.
kabuk temadan olsa aynı kabuk tema bendede var ama bende geç bekletme gibi bir durum yok...
Bende evols yüklü değil ama hakanin kabul temalarından yükledim..kamera ile ilgili hiçbir mod da mevcut değil..ama Bende de siyah ekranda bekletme yapıyor kameradan çıkarken..Ben kabul temadan olabileceğini düşünüyorum..
Bendede sorun yok kamerada
ayarlar / bağlantı / radyo kullanarak çal varsa vardır yoksa yoktur...
- - - Eklendi - - -
Bikgi için teşekkürler, Demekki evolsla alakalı değil sorun onda...
- - - Eklendi - - -
kabuk temadan olsa aynı kabuk tema bendede var ama bende geç bekletme gibi bir durum yok...
abi bide nokia 700de yokmuş ama widgeti var nasıl silebilirim onu ?Nokia cooker kullanmayı biliyormusun?Hakan kardeşim ekran döndürme ayarlarını orjinale nasıl çevirebilirim, çok fazla hassas çok gereksiz dönüyor
fmtx_20021179 bunu silBendede sorun yok kameradaabi bide nokia 700de yokmuş ama widgeti var nasıl silebilirim onu ?
Hiç kullanmadım Hakan kardeşim, ama sen tarif et ben çözerim
sorun nerede peki?
ram modu'da olabilir.çünkü bende birtek o mod yüklü
kaç kez yazdım yorumlarda... yorumlara bakıp çevir orjinaline...abi kamera ile ilgili değiştiğin dosyalar hangileri hepsini orj. Yapıp deniyim