haqanguven
Üye
hakan kafayı yicem şu eposta ve ajanda güncellemesini yapamadım gitti tel donuyor yüklerken güncellemenin dosyasını bulabilirsen paylaşabilir misin acaba?
paylaştım aşağıda
hakan kafayı yicem şu eposta ve ajanda güncellemesini yapamadım gitti tel donuyor yüklerken güncellemenin dosyasını bulabilirsen paylaşabilir misin acaba?
al buradan indirüye olamadım o siteye mediafire a upload edebilir misin?
abi teşekkürler ama eposta nın dosyası bozuk yalnız...![]()
teşekkürler... zor derken ne kadar zaman sürüyor...kardeşim eline sağlık güzel olmuş . Yalnız kameradan zor çıkıyo maalesef
başka bulamadım...
- - - Eklendi - - -
teşekkürler... zor derken ne kadar zaman sürüyor...
bende 2-3 saniye bekleme yapıyo :S
normalin 3 katı falan . ekran bi süre gidiyo çıkınca siyah oluyo yani , sonra sırayla operatör adı batarya göstergesi geliyo . 2 ev ekranım var onlar da geçişte takılıyo ama sadece hızlı geçişte ufak dokunmayla geçişte sorun yok. flash atarken sorun mu oldu acaba
kameradan çıkışta bekleme sorunu var...
Emektar N8'e nezamandır CFW atmadım deneyelim bakalımEmeğine sağlık

Beklemesinin nedeni ofw de arka planda çalışıyor kamera ama evolsda arka planda çalışmasını kapadım... 102858f2.txt bu dosyayı çekin ofw den cfw ye aktarın kamerada hızlı kapanır... ayrıca ramda azalır öyle kullanırsınız artık...
ram azalıyosa böyle kullanırım çok iyi bu telefona göre hızı
n8 kamera tustan acilmiyor ancak menuden aciliyor ama tus odaklama yapiyor
başka cfw dene bak ondadamı öyle
yükleme talimatlarını yaptın mı? eski sürümden kalan kırıntılar karıştırıronceki surum evolsu yukleyip denedim sorun yok
yükleme talimatlarını yaptın mı? eski sürümden kalan kırıntılar karıştırır
tum format islemlerini eksiksiz yaptim flashlamayida oyle