Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

58bekir58

Üye
umarim sorun bendedir de hallederim bi sekilde .

salkin

salkin

Üye
herşey mükemmel HIZ OPTİMİZASYON özellikle SOSYSL AĞLAR ON NUMARA OLDU

ANCAK HER GÜNCELLEMEDE EKLEMEYİ UNUTTUĞUN RADYO KULLANARAK ÇALPROGRAMI MENÜDE YİNE YOK MALESEF..... EN ÇOK KULLANDIĞIMİŞLEVLERDEN BİRİYDİ HAKAN KARDEŞİM.

- - - Eklendi - - -

acaba bir halletme şansımız olabilir mi dostum her eferinde müzik çalardan dolaşarak girmek zorunda kalıyorum:(

unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli UygulamarıGösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...

gizli uygulamarı gösteri yükledim ama yine de gelmedi radyo kullanarak çal, menüye..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
herşey mükemmel HIZ OPTİMİZASYON özellikle SOSYSL AĞLAR ON NUMARA OLDU

ANCAK HER GÜNCELLEMEDE EKLEMEYİ UNUTTUĞUN RADYO KULLANARAK ÇALPROGRAMI MENÜDE YİNE YOK MALESEF..... EN ÇOK KULLANDIĞIMİŞLEVLERDEN BİRİYDİ HAKAN KARDEŞİM.

- - - Eklendi - - -

acaba bir halletme şansımız olabilir mi dostum her eferinde müzik çalardan dolaşarak girmek zorunda kalıyorum:(

unutmuyorum kendim gizliyorum... ayarlardanda girebilirsin yada googleye Gizli UygulamarıGösterme [Sis & Mod] yaz sis i kur yada rofs2e göm sen bilirsin gelecektir menüye...

gizli uygulamarı gösteri yükledim ama yine de gelmedi radyo kullanarak çal, menüye..

olması gerek... istersen 101f8847 bu dosyayı rofs2den çekip aynı yere aktar orjinaline döner...

- - - Eklendi - - -

hakan abicim ben şimdi bu yapacağım düzenlemeler bittikten sonra nokia cooker da nereden paketliycem ki telefona flashlıyayım?

saveden

fsfsddased

Üye

olması gerek... istersen 101f8847 bu dosyayı rofs2den çekip aynı yere aktar orjinaline döner...

- - - Eklendi - - -

saveden
Abi nokia 700de fm transmitter varmı acaba ? abi bide skypdan ekledim cevap atmadın dahaa

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
normalin 3 katı falan . ekran bi süre gidiyo çıkınca siyah oluyo yani , sonra sırayla operatör adı batarya göstergesi geliyo . 2 ev ekranım var onlar da geçişte takılıyo ama sadece hızlı geçişte ufak dokunmayla geçişte sorun yok. flash atarken sorun mu oldu acaba

Bende evols yüklü değil ama hakanin kabul temalarından yükledim..kamera ile ilgili hiçbir mod da mevcut değil..ama Bende de siyah ekranda bekletme yapıyor kameradan çıkarken..Ben kabul temadan olabileceğini düşünüyorum..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi nokia 700de fm transmitter varmı acaba ? abi bide skypdan ekledim cevap atmadın dahaa
ayarlar / bağlantı / radyo kullanarak çal varsa vardır yoksa yoktur...

- - - Eklendi - - -

bende böyle bir durum yok.

Bikgi için teşekkürler, Demekki evolsla alakalı değil sorun onda...

- - - Eklendi - - -

Bende evols yüklü değil ama hakanin kabul temalarından yükledim..kamera ile ilgili hiçbir mod da mevcut değil..ama Bende de siyah ekranda bekletme yapıyor kameradan çıkarken..Ben kabul temadan olabileceğini düşünüyorum..
kabuk temadan olsa aynı kabuk tema bendede var ama bende geç bekletme gibi bir durum yok...

fsfsddased

Üye

ayarlar / bağlantı / radyo kullanarak çal varsa vardır yoksa yoktur...

- - - Eklendi - - -

Bikgi için teşekkürler, Demekki evolsla alakalı değil sorun onda...

- - - Eklendi - - -

kabuk temadan olsa aynı kabuk tema bendede var ama bende geç bekletme gibi bir durum yok...
Bendede sorun yok kamerada :hmmm abi bide nokia 700de yokmuş ama widgeti var nasıl silebilirim onu ?

Moruk

Moruk

Üye
Hakan kardeşim ekran döndürme ayarlarını orjinale nasıl çevirebilirim, çok fazla hassas çok gereksiz dönüyor

Moruk

Moruk

Üye
Hiç kullanmadım Hakan kardeşim, ama sen tarif et ben çözerim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kullanmadım Hakan kardeşim, ama sen tarif et ben çözerim

Nokia cooker ile ofw nin rofs2 den private / 10202be9 / 10282F0F.txt dosyasını çekip... evolsun rofs2de aynı yere atman gerek...

achambo

achambo

Üye
abi kamera ile ilgili değiştiğin dosyalar hangileri hepsini orj. Yapıp deniyim

Üst Alt