Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye

Teşekkürler... Herşeyin bir sonu var ve daha katacak bir şey kalmadı, yazılımda sorunda kalmadı artık finali yapmanın zamanıda geldi... dün söyledim yedek alın diye bu gün sildim linkleri, var olan birinden alırsın artık...

hakkın ödenmez hocam büyüksün inşallah güncelleme falan olur da sensiz kalmayız :) n8 yedek alan arkadaşlar bana ulaştırabilir mi acaba çok makbule geçer :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

burdaki uid olur mu abi

- - - Eklendi - - -

0xE465826E

exe nin üzerine tıkla 3. olan asıl uid kodudur...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler... Herşeyin bir sonu var ve daha katacak bir şey kalmadı, yazılımda sorunda kalmadı artık finali yapmanın zamanıda geldi... dün söyledim yedek alın diye bu gün sildim linkleri, var olan birinden alırsın artık...

hakkın ödenmez hocam büyüksün inşallah güncelleme falan olur da sensiz kalmayız :) n8 yedek alan arkadaşlar bana ulaştırabilir mi acaba çok makbule geçer :)

saolasınız... İnşallah kardeşim

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan şuan yazılımda görebildiğin herhangi bir sıkıntı sorun varmı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hadi bakalım son 2 gün..try something new..symbian evols ;)

Anil-D

Anil-D

Üye
son 2 GUN KALDI

achambo

achambo

Üye

bu mu abi :)

MaxipmaN

Üye
hakan anna için küçük bir cfw yapsan başka bakan yok cfw bölümüüne zaten, dokunmatik hassasiyeti java sürümü gibi bir iki şeyi güncellersin hızlandırırsın biraz tmmdır olmaz mı belleden sıkıldım çünkü anna stock ta kullanmak istemiyorum :)

timuçin

Üye
bekliyoruz abi

Anil-D

Anil-D

Üye
maxixmana katılıyorum nolur abi yap yap

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Anil-D

Anil-D

Üye
dogru soyluyon tarayıcıda hızlı

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

evet. not et güncelleme yayınlanınca hangi dosyayı düzenleyeceğini söylerim...

- - - Eklendi - - -

hakan anna için küçük bir cfw yapsan başka bakan yok cfw bölümüüne zaten, dokunmatik hassasiyeti java sürümü gibi bir iki şeyi güncellersin hızlandırırsın biraz tmmdır olmaz mı belleden sıkıldım çünkü anna stock ta kullanmak istemiyorum :)

maxixmana katılıyorum nolur abi yap yap

aynen iki sene daha kullanırım wifi sorunu da hiç yok annada gereksiz uygulamaları falan silsen hızlandırsan dönsek dehşet olur :aha:
mod paketi verdim onları anna yazılımına atıp deneyin... ben daha uğraşmıycam cfw lerle

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
abi nolur 2 3 ufak şey yap nolur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı