Scuderia.
Üye
26.06.2013 2 gün sonratam olarak ne zaman yayınlanacak

26.06.2013 2 gün sonratam olarak ne zaman yayınlanacak

Teşekkürler... Herşeyin bir sonu var ve daha katacak bir şey kalmadı, yazılımda sorunda kalmadı artık finali yapmanın zamanıda geldi... dün söyledim yedek alın diye bu gün sildim linkleri, var olan birinden alırsın artık...
hakkın ödenmez hocam büyüksün inşallah güncelleme falan olur da sensiz kalmayızn8 yedek alan arkadaşlar bana ulaştırabilir mi acaba çok makbule geçer
![]()
- - - Eklendi - - -
burdaki uid olur mu abi
- - - Eklendi - - -
0xE465826E
Teşekkürler... Herşeyin bir sonu var ve daha katacak bir şey kalmadı, yazılımda sorunda kalmadı artık finali yapmanın zamanıda geldi... dün söyledim yedek alın diye bu gün sildim linkleri, var olan birinden alırsın artık...
hakkın ödenmez hocam büyüksün inşallah güncelleme falan olur da sensiz kalmayızn8 yedek alan arkadaşlar bana ulaştırabilir mi acaba çok makbule geçer
![]()
saolasınız... İnşallah kardeşim
sağol şimdiden yapan arkadaşın ellerine sağlık26.06.2013 2 gün sonra![]()
sağol şimdiden yapan arkadaşın ellerine sağlık

exe nin üzerine tıkla 3. olan asıl uid kodudur...
- - - Eklendi - - -
saolasınız... İnşallah kardeşim
tmm abi bakıyım
Hakan şuan yazılımda görebildiğin herhangi bir sıkıntı sorun varmı ?
hadi bakalım son 2 gün..try something new..symbian evols![]()
no comment!maxixmana katılıyorum nolur abi yap yap

bu mu abi![]()
hakan anna için küçük bir cfw yapsan başka bakan yok cfw bölümüüne zaten, dokunmatik hassasiyeti java sürümü gibi bir iki şeyi güncellersin hızlandırırsın biraz tmmdır olmaz mı belleden sıkıldım çünkü anna stock ta kullanmak istemiyorum![]()
maxixmana katılıyorum nolur abi yap yap
mod paketi verdim onları anna yazılımına atıp deneyin... ben daha uğraşmıycam cfw lerleaynen iki sene daha kullanırım wifi sorunu da hiç yok annada gereksiz uygulamaları falan silsen hızlandırsan dönsek dehşet olur![]()
bekliyoruz abi
abi nolur 2 3 ufak şey yap nolur