Yardımcı olabildiysem ne mutlu banahallettim dostum tamam biraz daha araştırınca buldumyardımın için sağol gene de

N8 e FP2 mi geliyor . Heyecan![]()

fp2 mi kalpten gidiyom ben

FP2 Yükleyenler Bu Seferde Bu Nasıl Deyip Yazılımına Geri Dönecekler![]()

abi belleyi gommucenmi tarayıcı olarak
N8 e FP2 mi geliyor . Heyecan![]()
nerden çıktı o
- - - Eklendi - - -
yeni gördüm olursa süpeeeeeeeerrrrrrr oluuurrr![]()
fp2 mi kalpten gidiyom ben
Oncelikle 1.nesillerde fp2 portu sorun cikarmaz insallah onlar adina hayirli olsun ama su anna tarayicisi olsa tadindan yenmeyecek bi EVOLS olacakHakan hep aklimda ama unutuyorum evols ismini nerden buldun
?

mesutum eğer fp2 çalışmaları olumlu sonuç alınırsa, 2. nesillerede aynı şekil refreshi port edebiliriz, yeterki djraz nasıl yaptığını anlatsın...FP2 Yükleyenler Bu Seferde Bu Nasıl Deyip Yazılımına Geri Dönecekler![]()
Bir suru sikayet olucak yine kargasa falan![]()
olsunda şenlensin burası
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/real-wp8-skin-for-fp2-klavye-by-pkdkak-812219.html
biliyorum kullanıyorum ama cfw deki gerçekten güzel. hem kabuk tema ile uyumlu. eğer denemek istiyorsan onu rompatcherdan open4all yamasını aktif et sys bin in içine at telefonu kapat aç. kaldırmak içinde yine yamayı aktif et sys bin içindeki o dosyanın adını değiştir kapat açHakan 2.nesiller için wp8 klavye çıkmış bi bak istersenhttp://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/real-wp8-skin-for-fp2-klavye-by-pkdkak-812219.html
- - - Eklendi - - -
Ama bizim şuanki kullandıgımız lumia daha güzel![]()

biliyorum kullanıyorum ama cfw deki gerçekten güzel. hem kabuk tema ile uyumlu. eğer denemek istiyorsan onu rompatcherdan open4all yamasını aktif et sys bin in içine at telefonu kapat aç. kaldırmak içinde yine yamayı aktif et sys bin içindeki o dosyanın adını değiştir kapat aç![]()
Hoşuöa gitti fena degilmiş güncellemeye kadar bunu kullanayım sonra guncellemeyle birlikte lumiaya dönerim 
rica ederimYaptım hakan teşekkür ettimHoşuöa gitti fena degilmiş güncellemeye kadar bunu kullanayım sonra guncellemeyle birlikte lumiaya dönerim
![]()

hakan fp2 çıkana kadar bekleyelim tarihi ileri alma şansın var mı?

şimdi yeni çıkacak olan evols da kamerayi geliştircem diyordun kalite artarsa artık 14 dakikalık video bile çekemem
boyutu azaltamaz mıyız veya orjinal nokianın yazılımı olan kamera modunu nasıl yaparım?hakan hocam şu kamera olayıyla ilgili şey diycem şuan ki evolsta kalite orjinali ile aynı ama çok fazla yer kaplıyor ya geçenlerde 14 dakikalık bi video çektim 1gb lik boyutu çıktı ya zaten hafıza yok var olan da videoya gidiyorşimdi yeni çıkacak olan evols da kamerayi geliştircem diyordun kalite artarsa artık 14 dakikalık video bile çekemem
boyutu azaltamaz mıyız veya orjinal nokianın yazılımı olan kamera modunu nasıl yaparım?
bakalım...O zaman bu final güncellemesi değil harika oldu bu...![]()
hakan abi yeni güncelleme mi yapacaksın![]()