Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​hallettim dostum tamam biraz daha araştırınca buldum :) yardımın için sağol gene de

apache61

Üye
N8 e FP2 mi geliyor . Heyecan :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Oncelikle 1.nesillerde fp2 portu sorun cikarmaz insallah onlar adina hayirli olsun ama su anna tarayicisi olsa tadindan yenmeyecek bi EVOLS olacak :) Hakan hep aklimda ama unutuyorum evols ismini nerden buldun :) ?

MaxipmaN

Üye
fp2 mi kalpten gidiyom ben

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
FP2 Yükleyenler Bu Seferde Bu Nasıl Deyip Yazılımına Geri Dönecekler :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi belleyi gommucenmi tarayıcı olarak

portlamaya çalışıyorum olursa gömücem tabikide...

- - - Eklendi - - -

N8 e FP2 mi geliyor . Heyecan :D

nerden çıktı o

- - - Eklendi - - -

yeni gördüm olursa süpeeeeeeeerrrrrrr oluuurrr :bud::bud:

fp2 mi kalpten gidiyom ben

djraz portlamış öyle diyor... birkaç bug varmış onları çözmeye çalışıyor bakalım...

- - - Eklendi - - -

Oncelikle 1.nesillerde fp2 portu sorun cikarmaz insallah onlar adina hayirli olsun ama su anna tarayicisi olsa tadindan yenmeyecek bi EVOLS olacak :) Hakan hep aklimda ama unutuyorum evols ismini nerden buldun :) ?

inşallah çalışmalarımdan olumlu sonuç alırımda portlayabilir.... Yazılım çalışmalarını yaparken ismi için mırıldanıyordum, birden ağzımdan çıktı ve dolu dolu çıktı evollssss öyle ismi evols oldu :D

- - - Eklendi - - -

FP2 Yükleyenler Bu Seferde Bu Nasıl Deyip Yazılımına Geri Dönecekler :oke:
mesutum eğer fp2 çalışmaları olumlu sonuç alınırsa, 2. nesillerede aynı şekil refreshi port edebiliriz, yeterki djraz nasıl yaptığını anlatsın...

- - - Eklendi - - -

Bir suru sikayet olucak yine kargasa falan :)
:) olsunda şenlensin burası

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan 2.nesiller için wp8 klavye çıkmış bi bak istersen :) http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/real-wp8-skin-for-fp2-klavye-by-pkdkak-812219.html

- - - Eklendi - - -

Ama bizim şuanki kullandıgımız lumia daha güzel :)
biliyorum kullanıyorum ama cfw deki gerçekten güzel. hem kabuk tema ile uyumlu. eğer denemek istiyorsan onu rompatcherdan open4all yamasını aktif et sys bin in içine at telefonu kapat aç. kaldırmak içinde yine yamayı aktif et sys bin içindeki o dosyanın adını değiştir kapat aç :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye

biliyorum kullanıyorum ama cfw deki gerçekten güzel. hem kabuk tema ile uyumlu. eğer denemek istiyorsan onu rompatcherdan open4all yamasını aktif et sys bin in içine at telefonu kapat aç. kaldırmak içinde yine yamayı aktif et sys bin içindeki o dosyanın adını değiştir kapat aç :)

Yaptım hakan teşekkür ettim :) Hoşuöa gitti fena degilmiş güncellemeye kadar bunu kullanayım sonra guncellemeyle birlikte lumiaya dönerim :)

arslanla

arslanla

Üye
hakan fp2 çıkana kadar bekleyelim tarihi ileri alma şansın var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım hakan teşekkür ettim :) Hoşuöa gitti fena degilmiş güncellemeye kadar bunu kullanayım sonra guncellemeyle birlikte lumiaya dönerim :)
rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

hakan fp2 çıkana kadar bekleyelim tarihi ileri alma şansın var mı?

güncelleme 26.06.2013 de çıkacak. çünkü bu orijinal yazılımdır ve evols her zaman en son sürümün üstüne kurulacaktır... eğer fp2 port edilirse onunlada başka cfw ile gelicem :)

cebimci

Üye
hakan hocam şu kamera olayıyla ilgili şey diycem şuan ki evolsta kalite orjinali ile aynı ama çok fazla yer kaplıyor ya geçenlerde 14 dakikalık bi video çektim 1gb lik boyutu çıktı ya zaten hafıza yok var olan da videoya gidiyor :D şimdi yeni çıkacak olan evols da kamerayi geliştircem diyordun kalite artarsa artık 14 dakikalık video bile çekemem :D boyutu azaltamaz mıyız veya orjinal nokianın yazılımı olan kamera modunu nasıl yaparım?

arslanla

arslanla

Üye
O zaman bu final güncellemesi değil harika oldu bu...:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam şu kamera olayıyla ilgili şey diycem şuan ki evolsta kalite orjinali ile aynı ama çok fazla yer kaplıyor ya geçenlerde 14 dakikalık bi video çektim 1gb lik boyutu çıktı ya zaten hafıza yok var olan da videoya gidiyor :D şimdi yeni çıkacak olan evols da kamerayi geliştircem diyordun kalite artarsa artık 14 dakikalık video bile çekemem :D boyutu azaltamaz mıyız veya orjinal nokianın yazılımı olan kamera modunu nasıl yaparım?

telefonun ne. profilde telefon bilgini düzeltirsen daha iyi olur kardeşim

- - - Eklendi - - -

O zaman bu final güncellemesi değil harika oldu bu...:)
bakalım...

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
hakan abi yeni güncelleme mi yapacaksın :)

Üst Alt