Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi blackcemre diye biri tarayıcıyı portlamış ama ıngılizceymıs galba sana yonlendırdım bende

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi blackcemre diye biri tarayıcıyı portlamış ama ıngılizceymıs galba sana yonlendırdım bende
o tarayıcı var zaten her yerde :D daha İngilizce dilleri Türkçeye çevirmeyi bilmiyor portlama yapacak... bana bunları yazmayın kardeşim..

cebimci

Üye
Knight43

Knight43

Üye
kontrol paneline girdikten sonra profil ayarları kısmında olması lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonum 603. Profil den telefon bilgini düzeltirsen daha iyi olur derken tam olarak nerede nasıl yapicam hocam?

sitedeki profilin. şuan n70 yazıyor :) kalite farkı var hem videoda hemde fotoğrafta ama sen orjinaline çevirmek istiyorsan rofs2 / private / 10202be9 / 10282EDC.txt , 20027018.txt bu iki dosyayı çekip cfw de aynı yere aktar orjinaline döner...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o tarayıcı var zaten her yerde :D daha İngilizce dilleri Türkçeye çevirmeyi bilmiyor portlama yapacak... bana bunları yazmayın kardeşim..

adamı niye rencide ediyorsun ki şimdi :) yardımcı olmaya çalışmış..çorbada tuzum bulunsun misali.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bir bu konuyla ilgilenebilir misin acil yardımın gerekli eğer biliyorsan http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...dil-yapinca-tarayici-acilabiliyor-812359.html

googleye [h=2]Nokia Browser V.8.3.1.1 [Uygulama Mod][/h] böyle yaz port edilmiş tarayıcının nesini port ettin :)

- - - Eklendi - - -

adamı niye rencide ediyorsun ki şimdi :) yardımcı olmaya çalışmış..çorbada tuzum bulunsun misali.
Tarayıcı zaten port edilmiş. googleye [h=2]Nokia Browser V.8.3.1.1 [Uygulama Mod] yazmanız yeterli[/h]:)

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan abi watsapp da mesaj geldiği zaman üst bar da görünmüyordu ya bu düzelir mi evolsda?

cebimci

Üye
hakan hocam peki resim çekme şuan ki hali ile kalsa da sadece video bölümünü yani video çekmeyi orjinal haline getirmek istesem hangi dosyayı nereye atmam gerekir ?

achambo

achambo

Üye
abi fp 2 ile ilgili adam kilit ekranının çalıştığını söylemiş sadece onu alsak olmaz mı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam peki resim çekme şuan ki hali ile kalsa da sadece video bölümünü yani video çekmeyi orjinal haline getirmek istesem hangi dosyayı nereye atmam gerekir ?

10281872, 101f880a bu 2 dosyayı aynı yerden çek aktar cfw e

- - - Eklendi - - -

abi fp 2 ile ilgili adam kilit ekranının çalıştığını söylemiş sadece onu alsak olmaz mı
paylaşmıyorki paylaşsa deneriz kullanırız :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
achambo

achambo

Üye
çalışmıyomuş:)

achambo

achambo

Üye
kilit ekranı:)

- - - Eklendi - - -

çalışmayanları yazmıştı kilit ekranı yoktu mesaj atmıştım ben de çalışmıyomuş

MaxipmaN

Üye
yattı mı yanı iş?

cebimci

Üye
10281872, 101f880a bu 2 dosyayı aynı yerden çek aktar cfw e[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

hakan hocam tamam sağolasın onları çeker aynı yere aktarırım ama onu nasıl hangi program ile yapcam ben sadece phoenix programını kullanmayı bilmiyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam tamam sağolasın onları çeker aynı yere aktarırım ama onu nasıl hangi program ile yapcam ben sadece phoenix programını kullanmayı bilmiyorum :D

Nokia cooker ile yapacaksın

- - - Eklendi - - -

nokia mı veriyor ? 2.nesil mi

evols güncellemesi :)

- - - Eklendi - - -

yattı mı yanı iş?

daha belli değil..

- - - Eklendi - - -

kilit ekranı:)

- - - Eklendi - - -

çalışmayanları yazmıştı kilit ekranı yoktu mesaj atmıştım ben de çalışmıyomuş

çalışıyor üzerinde bakalım belki çözer