haqanguven
Üye
yukarı ok büyütme tuşuna ard arda bas kapanıp açılıyorhocam alfasayısal tuş takımından t9 dan nasıl çıkıyoruz ya bi türlü yapamadım
yukarı ok büyütme tuşuna ard arda bas kapanıp açılıyorhocam alfasayısal tuş takımından t9 dan nasıl çıkıyoruz ya bi türlü yapamadım
yeniden başlat ekleyince müzik çalarda bug oluşuyor o yüzden eklemiyorum, kaydırma çubuğu kaldırıldıAbi güç butonuna yeniden başlat ı ekleyebilir misin bide kaydırma çubuğu var mı yok mu
kaldırdım o yüzden yok.... müzik çaları sen kullanmıyorsun başkası kullanıyor ben bir kişiye göre düzenlemiyorum ki o yüzden herşeye kendi açında bakma... modlar bölümünde var herşey biraz araştırma yaparsan bulursun...Kaydırma çubuğu niye yok yada nasıl ekleriz yazılıma modu var mı müzik çaları zaten kullanmıyorum o yüzden yeniden başlat ı da ayrı olarak verir misin
bende modlar bölümünde var araştır diyorum... ne seviyemi aşağıya çekicem sen ilk önce soru sorma biçimine bak ondan sonra konuş... yok ben müzik çaları kullanmıyorum sana özel yazılımmı yapıyorum burdada böyle diyorsun... sen kullanmayabilirsin başkası kullanıyor... sen kaydırma çuybuğunu kullanıyorsun başkası kullanmıyor? buna ne diceksin.Ben zaten bunları ayrı olarak istiyorum yazılıma tekrar göm demiyorum ki kaldırdığım onun için yok demen çok saçma ayrıca seviyeni aşağıya çekiyorsun
Hocam bu fmobi gibi uygulamalar kullanmak için qt project gerekiyor. Yüklemeye çalışıyorum güncelleştirme hatası veriyor ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım. 1-2 tane sis dosyası denedim hepsinde aynı oldu sonuç. Qt cfw ye gömülebilir mi?
qt bileşenlerini zaten gömdüm. ben sorunsuzca yüklüyorum fmobil i. senin sistemde var birşey
ondan olmaz. başka alanda var ama onlar yüklüyorlarAcaba o %90 hatasından kaynaklımı? Hiçbir şekilde yükleyemedim fmobi yi kullanamıyorum :S
ondan olmaz. başka alanda var ama onlar yüklüyorlar
evet o zaman denersin şimdilik idare etPeki hocam 26sındaki güncellemede bir daha deniyelim o zaman
26 haziranı heyecanla ailecek bekliyoruz![]()
heheAbi fotoğraf çektikten sonra son fotoğrafa geri dönmek için bir kısayol yapabilir misin? Olsa süper olur çünkü her seferinde galeriden girip buluyoruz