Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Abi güç butonuna yeniden başlat ı ekleyebilir misin bide kaydırma çubuğu var mı yok mu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi güç butonuna yeniden başlat ı ekleyebilir misin bide kaydırma çubuğu var mı yok mu
yeniden başlat ekleyince müzik çalarda bug oluşuyor o yüzden eklemiyorum, kaydırma çubuğu kaldırıldı

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kaydırma çubuğu niye yok yada nasıl ekleriz yazılıma modu var mı müzik çaları zaten kullanmıyorum o yüzden yeniden başlat ı da ayrı olarak verir misin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kaydırma çubuğu niye yok yada nasıl ekleriz yazılıma modu var mı müzik çaları zaten kullanmıyorum o yüzden yeniden başlat ı da ayrı olarak verir misin
kaldırdım o yüzden yok.... müzik çaları sen kullanmıyorsun başkası kullanıyor ben bir kişiye göre düzenlemiyorum ki o yüzden herşeye kendi açında bakma... modlar bölümünde var herşey biraz araştırma yaparsan bulursun...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben zaten bunları ayrı olarak istiyorum yazılıma tekrar göm demiyorum ki kaldırdığım onun için yok demen çok saçma ayrıca seviyeni aşağıya çekiyorsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten bunları ayrı olarak istiyorum yazılıma tekrar göm demiyorum ki kaldırdığım onun için yok demen çok saçma ayrıca seviyeni aşağıya çekiyorsun
bende modlar bölümünde var araştır diyorum... ne seviyemi aşağıya çekicem sen ilk önce soru sorma biçimine bak ondan sonra konuş... yok ben müzik çaları kullanmıyorum sana özel yazılımmı yapıyorum burdada böyle diyorsun... sen kullanmayabilirsin başkası kullanıyor... sen kaydırma çuybuğunu kullanıyorsun başkası kullanmıyor? buna ne diceksin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben onları yazılıma göm demiyorum ki zaten sen bunu anlamadın senden onları ayrı olarak istiyorum ki kendim ekliyim

vahcet12

Üye
Hocam bu fmobi gibi uygulamalar kullanmak için qt project gerekiyor. Yüklemeye çalışıyorum güncelleştirme hatası veriyor ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım. 1-2 tane sis dosyası denedim hepsinde aynı oldu sonuç. Qt cfw ye gömülebilir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu fmobi gibi uygulamalar kullanmak için qt project gerekiyor. Yüklemeye çalışıyorum güncelleştirme hatası veriyor ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım. 1-2 tane sis dosyası denedim hepsinde aynı oldu sonuç. Qt cfw ye gömülebilir mi?

qt bileşenlerini zaten gömdüm. ben sorunsuzca yüklüyorum fmobil i. senin sistemde var birşey

vahcet12

Üye

qt bileşenlerini zaten gömdüm. ben sorunsuzca yüklüyorum fmobil i. senin sistemde var birşey

Acaba o %90 hatasından kaynaklımı? Hiçbir şekilde yükleyemedim fmobi yi kullanamıyorum :S

carbon_o7

carbon_o7

Üye
26 haziranı heyecanla ailecek bekliyoruz :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hakan senin bu güncellemelerden nokia da biraz bişiyler kapsa ne güzel olurdu:)

• Beğen
Tepkiler: vahcet12
achambo

achambo

Üye
bunda hata ne çıkacak acaba:D illa ki buluruz:ehe

- - - Eklendi - - -

abi sosyalin arızasının nedeni neymiş

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi fotoğraf çektikten sonra son fotoğrafa geri dönmek için bir kısayol yapabilir misin? Olsa süper olur çünkü her seferinde galeriden girip buluyoruz

MaxipmaN

Üye
Abi fotoğraf çektikten sonra son fotoğrafa geri dönmek için bir kısayol yapabilir misin? Olsa süper olur çünkü her seferinde galeriden girip buluyoruz

ayarlarsan çektigin fotoyu kamerada görursun hemen kapanmaz ama multitouch yapamazsın

Üst Alt