Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

muzoooooo26

Üye
abi şu sosyal ağları nasıl çalıştırcaz açılmıyo?

- - - Eklendi - - -

abi şu sosyal ağları nasıl çalıştırcaz açılmıyo?

achambo

achambo

Üye
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan 1.nesillerde sosyal ağlar çalışcakmı güncellemeden sonra ?

tupyupp

tupyupp

Üye
Hakan abi ekran koruyuculara Belle reshleshin orjinal ekran koruyucusunu da ekler misin hani şu annaya benzeyen? Dosyayı orjinal ofw den çekebilirsin abi çünkü sis halinde hiçbir yerde yok :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi ekran koruyuculara Belle reshleshin orjinal ekran koruyucusunu da ekler misin hani şu annaya benzeyen? Dosyayı orjinal ofw den çekebilirsin abi çünkü sis halinde hiçbir yerde yok :(
evolsun ekran koruyucusu belli. yazılımıda biraz kendinize göre düzenleyiniz

- - - Eklendi - - -

Hakan 1.nesillerde sosyal ağlar çalışcakmı güncellemeden sonra ?
1. nesil 2. nesil farketmiyor evolsda sosyal ağlar sorunu yok artık...

achambo

achambo

Üye
yok mu sorum oleeeeeyyyy

MaxipmaN

Üye
10güncük kaldı :aha:

ravertina

Üye
Selamm Arkdaşlarr Benim sorunum var yardımıcı olursanız sevinirim. Galeri facebook butonu çalışmıyor çözüm bulamadım. bilgisi Olan varmı ?

ravertina

Üye
Daha Önce Kullanıyordum Her hangi Bi sıkıntı yoktu. orjinal yazılımıda yükledim ama yinede aynı sorunu vermişti.

arslanla

arslanla

Üye
Hakan bağlantı yok mobil veri kapalı uyarısını kaldırabildin mi?

ravertina

Üye
tüm güncellemeler yüklü aynı sorun devam ediyor. 10 aydır bu sorunla uğraşıyorum 10 daha beklerim :) umarım düzelir. teşekkürler yardımın için,iyi günler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tüm güncellemeler yüklü aynı sorun devam ediyor. 10 aydır bu sorunla uğraşıyorum 10 daha beklerim :) umarım düzelir. teşekkürler yardımın için,iyi günler.
tamam o zaman güncellemeden sonra tekrar denersin. saolasın. iyi günler

vahcet12

Üye
uygulama ekran koruyucular bölümünde var zaten şimdide kullanabilirsin. meegoyu gömerim isteyen çok.

Dostum hatırlarsan %90da hata aldım demiştim sende cfw yi sorunsuz yükledin demiştin. Ekran koruyucular gelmedi anna screensaver kullanmak istiyorum yok demiştim sis dosyası bulmamda yarımdı olmuştun. Bendeki ekran koruyucularda sadece büyük saat ve anna screensaver var annayı sis dosyasıyla yükledim zaten :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum hatırlarsan %90da hata aldım demiştim sende cfw yi sorunsuz yükledin demiştin. Ekran koruyucular gelmedi anna screensaver kullanmak istiyorum yok demiştim sis dosyası bulmamda yarımdı olmuştun. Bendeki ekran koruyucularda sadece büyük saat ve anna screensaver var annayı sis dosyasıyla yükledim zaten :)

merak etme ekran koruyucuların hepsi bu sefer gelecek yüklemek zorunda kalmayacaksın :)

Üst Alt