haqanguven
Üye
rica ederimTeşekkürler hakan
rica ederimTeşekkürler hakan
sen bana e posta rss lerin beyaz şeffaf yapmıştın ya onları ver
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi şu sosyal ağları nasıl çalıştırcaz açılmıyo?
- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -
abi onlar içinde alırsın ordan istersen ayrıca da veririm
- - - Eklendi - - -
açamazsın çalışmıyo![]()
evolsun ekran koruyucusu belli. yazılımıda biraz kendinize göre düzenleyinizHakan abi ekran koruyuculara Belle reshleshin orjinal ekran koruyucusunu da ekler misin hani şu annaya benzeyen? Dosyayı orjinal ofw den çekebilirsin abi çünkü sis halinde hiçbir yerde yok![]()
1. nesil 2. nesil farketmiyor evolsda sosyal ağlar sorunu yok artık...Hakan 1.nesillerde sosyal ağlar çalışcakmı güncellemeden sonra ?
yok mu sorum oleeeeeyyyy

a.selam. sosyal ağlar kurulu değil ondan. kursanda çalışmaz güncellemeyi beklemen gerekSelamm Arkdaşlarr Benim sorunum var yardımıcı olursanız sevinirim. Galeri facebook butonu çalışmıyor çözüm bulamadım. bilgisi Olan varmı ?
evet10güncük kaldı![]()

Hakan bağlantı yok mobil veri kapalı uyarısını kaldırabildin mi?
Daha Önce Kullanıyordum Her hangi Bi sıkıntı yoktu. orjinal yazılımıda yükledim ama yinede aynı sorunu vermişti.
tamam o zaman güncellemeden sonra tekrar denersin. saolasın. iyi günlertüm güncellemeler yüklü aynı sorun devam ediyor. 10 aydır bu sorunla uğraşıyorum 10 daha beklerimumarım düzelir. teşekkürler yardımın için,iyi günler.
uygulama ekran koruyucular bölümünde var zaten şimdide kullanabilirsin. meegoyu gömerim isteyen çok.

Dostum hatırlarsan %90da hata aldım demiştim sende cfw yi sorunsuz yükledin demiştin. Ekran koruyucular gelmedi anna screensaver kullanmak istiyorum yok demiştim sis dosyası bulmamda yarımdı olmuştun. Bendeki ekran koruyucularda sadece büyük saat ve anna screensaver var annayı sis dosyasıyla yükledim zaten![]()

merak etme ekran koruyucuların hepsi bu sefer gelecek yüklemek zorunda kalmayacaksın![]()