haqanguven
Üye
yazılımdan sonra team viewer üzerinden gösteririm sanacore hafızası yetmediğinden yapamadım artırılması da internette yok bi konu var karışık
yazılımdan sonra team viewer üzerinden gösteririm sanacore hafızası yetmediğinden yapamadım artırılması da internette yok bi konu var karışık
mifler tek dosyadır. ya şeffaf olur yada orijinal ikisi bir arada olmaz. eğer çok istek olursa orjinaline çeviririm. yada senin ofw den çekip cfw ye aktarman gerekecek
hocam ben yaparım ama hangi dosyaları nereye eklicem onu bilmiyorum
Oo bu çok iyi oldu hakan![]()
evet
bir deneme yaptım açılmadı telefon. daha çok dosya çekmem gerekecek...Anna tarayıcısında çalışmalara başladınmı durum nedir ?
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...ay-various-colors-edited-jham2005-811104.html Hakan bu konudaki yeşil avkona bir bakarmısın belki begenirsin evolsta kullanırsın![]()
bakalım inşallah olur. sosyal ağların sorunun çözülmesi rahatlattı beni. güncellemeye daha var bakalım...Şuanki gri daha iyi ozaman..İnşallah olur şu anna tarayıcı
isteyen güncellemelerden yükleyecek. kaçkez format atıp güncellemelerden yükledim bir gram atma yokHakan şimdi sosyal aglar sorununu çözünce udayı nasıl vericeksin tüm uygulamalarlamı yoksa sadece sosyal aglar yüklü olarakmı tüm uygulamalarla olursa kasmalar meydana gelmezmi ?

bizim işallah tarayıcı olurda kurtuluruz
tek sorun tarayıcı olsun. onunda hatası minimumda zaten ve alternatif tarayıcı çok...Aynen tarayıcı en çok istediğim olur inşallah olmassada modladığın tarayıcıyla devam![]()
Cogu kişi annanın tarıyıcısını övünce istek çoğaldıtek sorun tarayıcı olsun. onunda hatası minimumda zaten ve alternatif tarayıcı çok...

öyle ama portlamakta kolay değilCogu kişi annanın tarıyıcısını övünce istek çoğaldı![]()
abi widgetler süper durdu bende![]()
isteyen güncellemelerden yükleyecek. kaçkez format atıp güncellemelerden yükledim bir gram atma yok
- - - Eklendi - - -
Araç modu çalışmama hatası düzeltildi![]()