haqanguven
Üye
rica ederimçok teşekkürler hakan![]()

rica ederimçok teşekkürler hakan![]()

Lumia klavye nasıl oluyor? Abi bizim 1. nesillere de lumia klavye olmaz mı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak lumia klavye böyle.

Evet onların qtsi değişik hakanın dediği gibi 2. nesilde daha gelişmiş qt var dur bakalım yinede bakarsın hakan yapar sizin klavyeyede bişeyler yani inşallahGüzelmiş ama 1.nesillere olmuyormuş malesef![]()

hakan abi siyah ekrana koyunca fark ortaya çıktı senin verdiğin ise çok açık renk oldu arasını buluyum yapıcam
- - - Eklendi - - -
şu renk ne amormal bişeymiş ya ama elimde güzel bir set oldu![]()
yenı cfw yapıldımı
tamam yap bakalım
yapıyorum yapıyorum uymuyo bu whatsappın widgetinin mifi nerdeyse adamlar saklamış mı ne yapmışlarBen Nokia N8 Belle Refresh OFW(111.040.1511) kullanıyorum.Yazılım uyumlumu yoksa bir önceki sürümlere mi uygun ?
Hakan iconlarda yenilik degisiklik olucakmi meegonun kamera iconu vardi cok guzel onu koyabilirmisin ?
- - - Eklendi - - -
Hakan dedigim kamera ikoni bu ilk resimdeki kamera ikonu ve yine ilk resimdeki duvar kagidini upload edermisin veya konuda olan duvar kagitlarina eklermisin ?
abi deli olucam inat ettim ama yapıcamyapıyorum yapıyorum uymuyo bu whatsappın widgetinin mifi nerdeyse adamlar saklamış mı ne yapmışlar
daha erkene alamazmısın
Duvar kagitlari derken senin ekte verdigin duvar kagitlarinda varmi ?
uyumludur kurabilirsin
- - - Eklendi - - -
iconlarda değişiklik yok. Resim duvar jağıtları bölümünde var ordan almıştım
- - - Eklendi - - -
exenin içindedir. Olmuyorsa boşver
- - - Eklendi - - -
hayır
Orda duvar kağıtları varda hakanın duvar kağıdını bulmak çok zorabi temalar bölümünde nerde duvar kağıdı var telefonda ben göremedim

sen bana e posta rss lerin beyaz şeffaf yapmıştın ya onları ver
abi olmuyo 5-6 set yaptım hiç uymadı
abi buyur beyaz olanlar içinde bu set ekran görüntüsü attığım mail, rss, not ve büyük ajandayı mı alıcan