Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye

mifler tek dosyadır. ya şeffaf olur yada orijinal ikisi bir arada olmaz. eğer çok istek olursa orjinaline çeviririm. yada senin ofw den çekip cfw ye aktarman gerekecek

hocam ben yaparım ama hangi dosyaları nereye eklicem onu bilmiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben yaparım ama hangi dosyaları nereye eklicem onu bilmiyorum

ofw nin coresinden alıp coresine aktaracaksın. modlar bölümünde widget görünümlerini değiştirin paketlerden birini indir ordaki dosyalara bakıp ofw den aynılarını çek...

- - - Eklendi - - -

2. nesil sosyal ağlar sorunu çözülmüştür :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Oo bu çok iyi oldu hakan :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Şuanki gri daha iyi ozaman..İnşallah olur şu anna tarayıcı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan şimdi sosyal aglar sorununu çözünce udayı nasıl vericeksin tüm uygulamalarlamı yoksa sadece sosyal aglar yüklü olarakmı tüm uygulamalarla olursa kasmalar meydana gelmezmi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan şimdi sosyal aglar sorununu çözünce udayı nasıl vericeksin tüm uygulamalarlamı yoksa sadece sosyal aglar yüklü olarakmı tüm uygulamalarla olursa kasmalar meydana gelmezmi ?
isteyen güncellemelerden yükleyecek. kaçkez format atıp güncellemelerden yükledim bir gram atma yok :)

- - - Eklendi - - -

Araç modu çalışmama hatası düzeltildi :)

Anil-D

Anil-D

Üye
bizim işallah tarayıcı olurda kurtuluruz

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aynen tarayıcı en çok istediğim olur inşallah olmassada modladığın tarayıcıyla devam :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
achambo

achambo

Üye
abi widgetler süper durdu bende:)

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi şuan çalışmaların ne aşamada? Tarayıcı olur gibi mi? Birde abi telefonla konuşurken karşı tarafın sesi az geliyor o artırılmaz mı?

achambo

achambo

Üye

Üst Alt