Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
galeri neden geç açılıyor![]()
Yüklediğimden Beridir Telefona Daha Format Atmadım 265 Resim 1 Saniye Sadece..
galeri neden geç açılıyor![]()
abiiiiiiiii telefona bişey oldu kamera hızlı kapanıyosüpeeeeerrrr
maşallah de bozulmasın
maşallah de bozulmasın

Yüklediğimden Beridir Telefona Daha Format Atmadım 265 Resim 1 Saniye Sadece..

kameranın geç kapanmasının sebebi nedir? çıkış dediğimde yaklaşık 5-6 saniye bekletiyor siyah ekranda
arkadaş diyo ağırlık mı çalışıyosun (197 gr)
Ya bazı arkadaşlar hala tarayıcıdan şikayetçi ama, ben yükleyeli 2 hafta olucak hatta geçti. Ama hiç bir şekilde çok kullanmama hatta ard arda sekmeler açıp büyük sitelere girmeme dolaşmama rağmen 1 kez olsun donmadı şaşırdım kaldım. Telefonu aldım alalı bu kadar sorunsuz tarayıcı olmamıştı. Bilmiyorum neden donmuyor bende ama mükemmel olmuş, özellikle tarayıcı![]()

ya arkadaslar 603 için soyledıklerınızı aynen yaptım yenıden yukledım ama olmuyor nokia maps acılmıyor arac modu acılmıyor bı yardımcı olun

Söylediklerimizi Yapmışsan Ve Hala Durumun Aynı İse Yapacak Birşey Yok, Bu Bölümde Başka CFW lerde Mevcut![]()
mesut arkadas pekı senden rıca etsem evols a bir kac navigasyon programı gömüp bana gönderebılırmısın ozel bır ıstek oldugunun farkındayım fakat yaparsan cok memnun olurum telefonum 603 . mesela nokia maps ,navitel,garmın,birde sygıc simdiden tesekkurler
ya önceki kullandığım cfwde şarj iyi gidiyodu bunda çabuk bitiyo yardm edermsnz?
aga güncelleme gelicekmi ?
galerinin 5 saniyede acilmasi ve yatay sensörünun kullanisli olmamasi yuzunden bu cfw yi kullanamiyorum.guncelleme olmayacak mi evolsa
her uygulama gömerek çalışmaz malesef...
- - - Eklendi - - -
şarj 3 4 doldur boşalttan sonra oturur. Ünan evols sürümlerinin en iyi şarj durumu bunda var.
- - - Eklendi - - -
düşünmüyorum uzun zaman.
- - - Eklendi - - -
uzun bir süre düşünmüyorum. Farklı cfwler dene kardeşim.
galerinin 5 saniyede acilmasi ve yatay sensörünun kullanisli olmamasi yuzunden bu cfw yi kullanamiyorum.guncelleme olmayacak mi evolsa
Eyvallah kardesm emeklerine saglik evolsu olusturdgn icin
harbiden aga galeri sıkıntı