Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Maşallah bendede sorun yok

- - - Eklendi - - -

Maşallah bendede sorun yok

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Aynen bendede sorun yok galeri 150 foto var ama geç açılma gibi bir durum söz konusu değil efektlerden kaynaklanabilir.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya bazı arkadaşlar hala tarayıcıdan şikayetçi ama, ben yükleyeli 2 hafta olucak hatta geçti. Ama hiç bir şekilde çok kullanmama hatta ard arda sekmeler açıp büyük sitelere girmeme dolaşmama rağmen 1 kez olsun donmadı şaşırdım kaldım. Telefonu aldım alalı bu kadar sorunsuz tarayıcı olmamıştı. Bilmiyorum neden donmuyor bende ama mükemmel olmuş, özellikle tarayıcı :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kameranın geç kapanmasının sebebi nedir? çıkış dediğimde yaklaşık 5-6 saniye bekletiyor siyah ekranda

achambo

achambo

Üye
kameranın geç kapanmasının sebebi nedir? çıkış dediğimde yaklaşık 5-6 saniye bekletiyor siyah ekranda

bende düzeldi nasıl oldu bilmiyorum maşallah kendi kendine düzldi:D arkadaş diyo ağırlık mı çalışıyosun (197 gr):)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için çok teşekkürler :)

vahcet12

Üye
Ya bazı arkadaşlar hala tarayıcıdan şikayetçi ama, ben yükleyeli 2 hafta olucak hatta geçti. Ama hiç bir şekilde çok kullanmama hatta ard arda sekmeler açıp büyük sitelere girmeme dolaşmama rağmen 1 kez olsun donmadı şaşırdım kaldım. Telefonu aldım alalı bu kadar sorunsuz tarayıcı olmamıştı. Bilmiyorum neden donmuyor bende ama mükemmel olmuş, özellikle tarayıcı :)

Dostum ek olarak birşey yaptıysan flashlama sırasında yada herhangi bir şekilde söylermisin? Benim tarayıcı sıkıntılı biraz :)

vahdetkaraman

Üye
ya arkadaslar 603 için soyledıklerınızı aynen yaptım yenıden yukledım ama olmuyor nokia maps acılmıyor arac modu acılmıyor bı yardımcı olun

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ya arkadaslar 603 için soyledıklerınızı aynen yaptım yenıden yukledım ama olmuyor nokia maps acılmıyor arac modu acılmıyor bı yardımcı olun

Söylediklerimizi Yapmışsan Ve Hala Durumun Aynı İse Yapacak Birşey Yok, Bu Bölümde Başka CFW lerde Mevcut :oke:

jakobs21

Üye
ya önceki kullandığım cfwde şarj iyi gidiyodu bunda çabuk bitiyo yardm edermsnz?

vahdetkaraman

Üye

Söylediklerimizi Yapmışsan Ve Hala Durumun Aynı İse Yapacak Birşey Yok, Bu Bölümde Başka CFW lerde Mevcut :oke:

mesut arkadas pekı senden rıca etsem evols a bir kac navigasyon programı gömüp bana gönderebılırmısın ozel bır ıstek oldugunun farkındayım fakat yaparsan cok memnun olurum telefonum 603 . mesela nokia maps ,navitel,garmın,birde sygıc simdiden tesekkurler

carbon_o7

carbon_o7

Üye
​aga güncelleme gelicekmi ?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
galerinin 5 saniyede acilmasi ve yatay sensörünun kullanisli olmamasi yuzunden bu cfw yi kullanamiyorum.guncelleme olmayacak mi evolsa

• Beğen
Tepkiler: salkin
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mesut arkadas pekı senden rıca etsem evols a bir kac navigasyon programı gömüp bana gönderebılırmısın ozel bır ıstek oldugunun farkındayım fakat yaparsan cok memnun olurum telefonum 603 . mesela nokia maps ,navitel,garmın,birde sygıc simdiden tesekkurler

her uygulama gömerek çalışmaz malesef...

- - - Eklendi - - -

ya önceki kullandığım cfwde şarj iyi gidiyodu bunda çabuk bitiyo yardm edermsnz?

şarj 3 4 doldur boşalttan sonra oturur. Ünan evols sürümlerinin en iyi şarj durumu bunda var.

- - - Eklendi - - -

​aga güncelleme gelicekmi ?

düşünmüyorum uzun zaman.

- - - Eklendi - - -

galerinin 5 saniyede acilmasi ve yatay sensörünun kullanisli olmamasi yuzunden bu cfw yi kullanamiyorum.guncelleme olmayacak mi evolsa

uzun bir süre düşünmüyorum. Farklı cfwler dene kardeşim.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

her uygulama gömerek çalışmaz malesef...

- - - Eklendi - - -

şarj 3 4 doldur boşalttan sonra oturur. Ünan evols sürümlerinin en iyi şarj durumu bunda var.

- - - Eklendi - - -

düşünmüyorum uzun zaman.

- - - Eklendi - - -

uzun bir süre düşünmüyorum. Farklı cfwler dene kardeşim.

Eyvallah kardesm emeklerine saglik evolsu olusturdgn icin

Üst Alt