Arkadaşlar ben şunu anladım ki,her cfw nin bazı sorunları olabiliyor.Bir N8 kullanıcısı olarak çıkan bütün cfw lerin hemen hepsini belkide denemiş birisiyim ve şuan cfw kullanmıyorum hatta hack bile yapmadım.
bu bu sürümü kullandım hiç memnun kalmadım...
şarjı bayağı iyi
-yalnız sesi sıfır
-bütün ovi ile ilgili şeyler silinmiş
-sık sık donma problemi var

! Arkadaşlar 603 kullanıcısı olarak hiçbir sorun yok.Videolar galeride çıkmıyor oda videolar kısmında zaten (olması gereken yerde).Hafıza kartı ve depo kısmını biçimlendirdik den sonra sorun çıkan arkadaşlar Yazılım Güncelle değilde Yazılım Yenile kısmından atsınlar.Bu şekilde yapan kişilerde sorun olacağını sanmıyorum.Sebebi ise başka bir yazılım var ise telde bazı dosyalarla çakışma olabilir güncellemede buda hatalara neden olabilir.Benim görüşüm bu
Birde yazılımı kurduktan sonra bu dosyaları sırasıyla yükleyin Galeride toplu gönderme ve kameradaki sorunları kökten çözüyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yapamazsam bozulursa o kadar para verdim boşa gider diye endişem var. Yazılım Güncelle değilde Yazılım Yenile kısmından atsınlar yazmışsin orası tam olarak nerede acaba?
Hakan Abi bugün dikkat ettim de zil sesi çalıyor birkaç saniye sonra kesiliyor neden
Bir kaç sorum olacak.
galeride çok sıkıntı var. aşırı donma oluyor. ayrıca galeride videoları resimleri bazen göstermiyor. saga sola kaydırmama ragmen yokmus gibi oluyor. fotograf cektigimde hızlıca bakmak istedigimde kamera ekranındaki kısayola tıklıyorum fakat yine burda galeriye baglanıp tüm fotografları göstermesi gerekirken sadece o an cektigimi gösteriyor digerleri yokmus gibi davranıyor. galeride videoları göstermiyor dosyalardan kendim bulmak zorunda kalıyorum.
orjinal kendi kemera ayarları icin yani orjinal yazılımdaki kamera ayarları ve galeri ayarları icin nokia cookerla bunları orjinale cevirebilirmiyiz?
ben kamera ve galeri haric diger yönlerinden memnunum. sadece bu ikisini orjinale cevirmek istiyorum.
hacı kamera sorunlu kapatrken donuor
C6-01 telefonumda 2 gündür konuşurken kendi kendine resetliyor. 2 kez oldu. Birde kamera düğmesinden kamera başlatılamıyor. Açıp kapatınca oluyor ama kısa bir zaman sonra düğme yine görev yapmıyor. Ancak araç çubuğundaki simgeden başlatabiliyorum
Dostum kolay gelsin, yedeklerimi bilgisayara aldıktan sonra hafıza kartını biçimlendirdim telefonuma hard format attım ve flashlama işlemine başladım fakat şöyle bir sorun ortaya çıktı
Asic CMT: Programming data sent: 70%
Asic CMT: Programming data sent: 80%
Asic CMT: Programming data sent: 90%
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF
Error sending programming command 0x8400A814
ERROR Sending status request to Algo! 0x8400A814
Error while programming CMT!
Error when flashing Algo (0x84012283)
Unable to flash phone 0x84012283
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Cwf yi attı telefona ama eksik attı mesela ekran koruyucularda 1 tane ekran koruyucu var. Dikkatimi çeken nokta cwf de Silver yazması benim ki siyah c6-01. Bi yardımcı olursan sevinirim. Dead phone yöntemiylede atamadım dostum ya.
bu bu sürümü kullandım hiç memnun kalmadım...
şarjı bayağı iyi
-yalnız sesi sıfır
-bütün ovi ile ilgili şeyler silinmiş
-sık sık donma problemi var
Kardeş bende 603 kullanıyorum. Bu evolsu yüklemek istiyorum ama açıkçası korkuyorumyapamazsam bozulursa o kadar para verdim boşa gider diye endişem var. Yazılım Güncelle değilde Yazılım Yenile kısmından atsınlar yazmışsin orası tam olarak nerede acaba?
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum. Fakat şu ekran koruyucular gelmedi onları nasıl yapabilirim? Bi tek büyük saat var oda hiç hoşuma gitmiyor anna ekran koruyucusunu kullanıyordum ben yok şuan he bide müzik çalara ekolar gelmedi
Konuşurken sesi çok az çıkıyor nerdeyse duymuyorum.
2 telefon sık sık donuyor.bu neden böyle oldu
Hakan abi n8 de indirdiğim videolar falan videolar bölümünde çıkmıyor dosya yöneticisinden buluyorum. Abi n8 için orjinal galeri ve videolar ayarını yapan bir sis dosyası yapar mısın lütfen rica ediyorum..
eğer videolarda da çıkmıyosa mp4 formatında değildir flv formatında falansa dosyalardan açarsın videolar bölümünde çıkmaz bende de öyle çünkü her telefonda öyle![]()

Hakan abi öyle değil şimdi telefonun kendi kamera programı ile video çekiyorum o şey videolarda çıkmıyor galeride çıkıyor