evet. bu arada sen bi baksana alfasayısalda 5sayfa symbol eklemişmiyimVay baya güzel oldupeki şimdi biz o sembollerden yollayınca diğer telefonlarda nasıl gözükecek ? Sembollerin aynısı gidecekmi mesajlarda acaba ?
1 dkka bakıyorum
- - - Eklendi - - -
Yok 2 sayfa var
- - - Eklendi - - -
pardon açıklayıcı konusayım yani gülücük falan simgeleri 2 sayfa var diğer soru işareti vs vs semboller toplam 3 sayfa var
Toplam derken soru işaretlerinde 3 sayfa var ikisi 5 sayfa ediyor yazım yanlışı yapmışım biraz malum uyku sersemiyim
toplam 5 sayfa olması gerek..

2. nesiller destekliyormu diye baktım demekki destekliyor. 701 e format atmak istemiyorum baştan kurması ölüm yoksa çoktan denemiştim 8 sayfa symbolü ondaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Bu şekilde bi göz at istersen
- - - Eklendi - - -
Toplam derken soru işaretlerinde 3 sayfa var ikisi 5 sayfa ediyor yazım yanlışı yapmışım biraz malum uyku sersemiyim![]()

Evet bu alfayısal normalde qwerty kullanıyorumda sen dene deyince geçtim alfayısala.2. nesiller destekliyormu diye baktım demekki destekliyor. 701 e format atmak istemiyorum baştan kurması ölüm yoksa çoktan denemiştim 8 sayfa symbolü onda
- - - Eklendi - - -
yalnız ayarladan alfasayısal ı seçtinmi
- - - Eklendi - - -
ayarladan alfasayısalı seçtinmi
Hayır yanlış biyere bakmıyorsam yok yani benim attığım resimlerin dışında symbol göremedim teminden beri kurcalıyorum

Halledilmiyor galba tüm cfwlerde öyle sanırsamHakan abi şu an senin cfw yi kullanıyorum da sosyal ağlar ı yazılm güncelleme bölümünden kurdum fakat twittre giriş yaparken atıyor açılmıyor.Nasıl halledebiliriz bunu ?
Hmm olabilir.
o zaman desteklemiyor. öncedende o yüzden koymamışım demekki. 8 sayfa symbol 1. nesiller içindir![]()

Hakan abi şu an senin cfw yi kullanıyorum da sosyal ağlar ı yazılm güncelleme bölümünden kurdum fakat twittre giriş yaparken atıyor açılmıyor.Nasıl halledebiliriz bunu ?
Hakan abi şu an senin cfw yi kullanıyorum da sosyal ağlar ı yazılm güncelleme bölümünden kurdum fakat twittre giriş yaparken atıyor açılmıyor.Nasıl halledebiliriz bunu ?

100 yaparım kolay iş o ama 6 dan sonra kasmalar meydana geliyor o yüzden yapmıyorum.
- - - Eklendi - - -
onunda başka yerlerde var...

Ehehhalledemeik ben graviti kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
artık sosyal denince 3 cevap verilmeye başladı![]()
artık herkezin aklında yer tuttu baya konusuldu sosyal konusu 
Ehehartık herkezin aklında yer tuttu baya konusuldu sosyal konusu
![]()
onu private den ayarladım flaş yaparsam olucakmı![]()
temanın adı neevet arkadaslar evols avkonunu jonlosla calısır hale getirdim sadece 1 iki icon degisti begenirseniz atacam sozum sozdu tuttumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu hangisi link versen ?o başka cfw![]()
BUNUN İÇİN BAŞKA CFW DEMİŞSİN BUNUN LİNKİNİ VERİR MİSİN
günaydın kardeşim. kullanılan şeffaf paket o zaten. flip clock böyle iyi siz sonra kendini göre düzenleyn biraz... şuan zil seslerine ekleme yaptım.
- - - Eklendi - - -
menü görünümü