Hakan guncellemede batarya gostergesini yesil yapabilirmisin suanki gri yesil daha iyi duruyor ?
kullanmadığımdan sorun olmuyo zaten![]()
tamam kardeşimklavye için aldığımız telefonu klavyesiz kullanmak.......çokkötü bir durume7 güncellemesinin öncelikli olmasını istemek bencillik mi olur
![]()

Rofs3 te bak varmı o dosyalararama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi
- - - Eklendi - - -
arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi
şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin
- - - Eklendi - - -
tamam kardeşim
- - - Eklendi - - -
hepsi aynı anda çıkacağı için öncelik hiç bir tlfna yok malesef
- - - Eklendi - - -
Rofs3 te bak varmı o dosyalar
phoneixliceksin kardeş
Yanlıs anlasıldı biraz galba
şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin
Yani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?
Yanlıs anlasıldı biraz galbaYani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?
- - - Eklendi - - -
Bu arada görüntüler gayet güzel duruyor![]()
bende eski evols var tam istediğim gibiof dediklerini hep yaptım atamadım yazılım
- - - Eklendi - - -
eror verdi durdu
- - - Eklendi - - -
c6 01 e jaf ile yüklemenin bi yolu yokmu
Yanlıs anlasıldı biraz galbaYani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?
- - - Eklendi - - -
bende eski evols var tam istediğim gibiYanlıs anlasıldı biraz galbaYani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?
- - - Eklendi - - -
Saolasın kolay gelsin..
olur kardeşim
Saolasın kolay gelsin..
akşam üşenmeden kurdum, şimdilik hiç sıkıntı yokkendi yaptığım 1 modun eklendiğini gördüm, şahsen bu hoşuma gitti
cfw ile uğraştırmadın beni. ellerine sağlık Hakan
![]()
güle güle kullan
zaman bulabilirsem icon unu değiştirmeyi düşünüyorum. birde birşey soracam. konuşma sesi erkek olmuş
onu nasıl değiştirebilirim? birde telefonun yanındaki mandalından kilitlediğimde titreşim yapmıyor. titreşimi nasıl açabilirim? homescreen deki akıllı arama butonunu rehbere çevirmezaman bulabilirsem icon unu değiştirmeyi düşünüyorum. birde birşey soracam. konuşma sesi erkek olmuş
onu nasıl değiştirebilirim? birde telefonun yanındaki mandalından kilitlediğimde titreşim yapmıyor. titreşimi nasıl açabilirim?
ayrıca haritalar da yokmuş, nasıl yükleyebilirim?
arama iconunu değiştirirsen menüdeki orta arama iconuda değişir. Tuş kilidi tireşimini açmayı önceki yorumlarda anlattım. Haritaları güncellemeden yükle. Aylini rofs2 e atman gerek...
daha önce icon olayını çözmüştüm, ikisi aynı olmuyor yani
s60skin.mbm di sanırsam, ordana direk değiştiriyosun. neyse tekrar teşekkür ederim Hakan, ellerine sağlık
dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir sorum olacak yukarıda arkadaşın dediği gibi yukarıdaki batarya ikonları falan yeşil olsa daha iyi olurdu birde radyo kullanarak çal özelliğini menüde Bulamadım ??
- - - Eklendi - - -
birde sosyal ağlarda facebook a girerken atma problemi yaşanıyor benım telefonda .