Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan guncellemede batarya gostergesini yesil yapabilirmisin suanki gri yesil daha iyi duruyor ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan guncellemede batarya gostergesini yesil yapabilirmisin suanki gri yesil daha iyi duruyor ?

şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin

- - - Eklendi - - -

kullanmadığımdan sorun olmuyo zaten :D

:) tamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

klavye için aldığımız telefonu klavyesiz kullanmak.......çokkötü bir durum:D e7 güncellemesinin öncelikli olmasını istemek bencillik mi olur:)

hepsi aynı anda çıkacağı için öncelik hiç bir tlfna yok malesef :)

- - - Eklendi - - -

arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi

- - - Eklendi - - -

arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi
Rofs3 te bak varmı o dosyalar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
of dediklerini hep yaptım atamadım yazılım :(

- - - Eklendi - - -

eror verdi durdu

- - - Eklendi - - -

c6 01 e jaf ile yüklemenin bi yolu yokmu

timuçin

Üye

şua nki gri yeşil ne ki... Ayrıca şimdi istek yapmayın unutucam güncellemelere başlayınca söyleyin

- - - Eklendi - - -

:) tamam kardeşim

- - - Eklendi - - -

hepsi aynı anda çıkacağı için öncelik hiç bir tlfna yok malesef :)

- - - Eklendi - - -

Rofs3 te bak varmı o dosyalar

one abi rofs3 ?

Anil-D

Anil-D

Üye
phoneixliceksin kardeş

Scuderia.

Scuderia.

Üye

Yanlıs anlasıldı biraz galba :) Yani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?

- - - Eklendi - - -

Bu arada görüntüler gayet güzel duruyor :)

achambo

achambo

Üye
Yanlıs anlasıldı biraz galba :) Yani eski evolstaki yeşil batarya daha iyi duruyor onu yapabilirmisin ?

- - - Eklendi - - -

:D bende eski evols var tam istediğim gibi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
of dediklerini hep yaptım atamadım yazılım :(

- - - Eklendi - - -

eror verdi durdu

- - - Eklendi - - -

c6 01 e jaf ile yüklemenin bi yolu yokmu

ana sayfada cfw yükleme detaylı anlatım linki var

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

:D bende eski evols var tam istediğim gibi
avkonu cıkarıp veriyim istersen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: salkin
tass_co1983

tass_co1983

Üye
akşam üşenmeden kurdum, şimdilik hiç sıkıntı yok :oke: kendi yaptığım 1 modun eklendiğini gördüm, şahsen bu hoşuma gitti :aha: cfw ile uğraştırmadın beni. ellerine sağlık Hakan :tşk:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
homescreen deki akıllı arama butonunu rehbere çevirme :oke: zaman bulabilirsem icon unu değiştirmeyi düşünüyorum. birde birşey soracam. konuşma sesi erkek olmuş :D onu nasıl değiştirebilirim? birde telefonun yanındaki mandalından kilitlediğimde titreşim yapmıyor. titreşimi nasıl açabilirim?
ayrıca haritalar da yokmuş, nasıl yükleyebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
homescreen deki akıllı arama butonunu rehbere çevirme :oke: zaman bulabilirsem icon unu değiştirmeyi düşünüyorum. birde birşey soracam. konuşma sesi erkek olmuş :D onu nasıl değiştirebilirim? birde telefonun yanındaki mandalından kilitlediğimde titreşim yapmıyor. titreşimi nasıl açabilirim?
ayrıca haritalar da yokmuş, nasıl yükleyebilirim?

arama iconunu değiştirirsen menüdeki orta arama iconuda değişir. Tuş kilidi tireşimini açmayı önceki yorumlarda anlattım. Haritaları güncellemeden yükle. Aylini rofs2 e atman gerek...

tass_co1983

tass_co1983

Üye

arama iconunu değiştirirsen menüdeki orta arama iconuda değişir. Tuş kilidi tireşimini açmayı önceki yorumlarda anlattım. Haritaları güncellemeden yükle. Aylini rofs2 e atman gerek...

Aylin olayı kötü olmuş, bir daha rofhss layamam :ehe daha önce icon olayını çözmüştüm, ikisi aynı olmuyor yani :oke: s60skin.mbm di sanırsam, ordana direk değiştiriyosun. neyse tekrar teşekkür ederim Hakan, ellerine sağlık

salkin

salkin

Üye
dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir sorum olacak yukarıda arkadaşın dediği gibi yukarıdaki batarya ikonları falan yeşil olsa daha iyi olurdu birde radyo kullanarak çal özelliğini menüde Bulamadım ?? :)

- - - Eklendi - - -

birde sosyal ağlarda facebook a girerken atma problemi yaşanıyor benım telefonda .

tass_co1983

tass_co1983

Üye
bende şimdi denedim, bende de atma var :hmmm

achambo

achambo

Üye
dostum emeğine sağlık çok güzel olmuş ama bir sorum olacak yukarıda arkadaşın dediği gibi yukarıdaki batarya ikonları falan yeşil olsa daha iyi olurdu birde radyo kullanarak çal özelliğini menüde Bulamadım ?? :)

- - - Eklendi - - -

birde sosyal ağlarda facebook a girerken atma problemi yaşanıyor benım telefonda .

sosyal cfw lerde çalışmıyor onun yerine fmobi ve tweetian kullan

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983 ve salkin

Üst Alt