Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
wifi mini unutma:D

abi e7 sorunlu ya ondan diyodum yoksa bir derdim yok zaten elinden geleni yapıyosun
şu yeni avkonunu gömsem sorun olmaz dimi telefondan joshlog mod ile yaptığımda açılmamıştı da

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wifi mini unutma:D

abi e7 sorunlu ya ondan diyodum yoksa bir derdim yok zaten elinden geleni yapıyosun
şu yeni avkonunu gömsem sorun olmaz dimi telefondan joshlog mod ile yaptığımda açılmamıştı da

sadece e7 e çıkarmak yerine hepsine çıkartayım güncelleme... İstekleri başlayınca alıcam şimdi söylerseniz cevap yazdıkça unutulacak... Göm sorun olmaz

achambo

achambo

Üye
fp3 e geri dönüp denicem de sw reset değil de normal flash atıcam dimi

timuçin

Üye
abı andromenüyù açmıyo simgesine basınca siyah ekran çıkıyo sonra aynı şeklini alıyo

achambo

achambo

Üye
abı andromenüyù açmıyo simgesine basınca siyah ekran çıkıyo sonra aynı şeklini alıyo

bende de öyle ama kullanmadığımdan sıkıntı olmuyor belle extra buttons dene istersen

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
uygulama ile ilgilidir en iyisi ofw dönüp denerseniz cfw demi sorun var o zaman anlarız

AHRenccc

Üye
klavye için aldığımız telefonu klavyesiz kullanmak.......çokkötü bir durum:D e7 güncellemesinin öncelikli olmasını istemek bencillik mi olur:)

achambo

achambo

Üye
klavye için aldığımız telefonu klavyesiz kullanmak.......çokkötü bir durum:D e7 güncellemesinin öncelikli olmasını istemek bencillik mi olur:)

fp3 ü yükle onda hiç bir sorun yok güncelleme çıkınca düzelicek 20 sinden sonra

- - - Eklendi - - -

ben yeni döndüm kalvyesi sorunsuz ayarlarda istediğim gibi hiç hatası yok

- - - Eklendi - - -

fp3 ü yükle onda hiç bir sorun yok güncelleme çıkınca düzelicek 20 sinden sonra

- - - Eklendi - - -

ben yeni döndüm kalvyesi sorunsuz ayarlarda istediğim gibi hiç hatası yok

konusundaki link ölmüş ben sana upload yapıyım

timuçin

Üye
arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi

- - - Eklendi - - -

arama titreşimi olmuyo daha demin arandım açarkendde kapanırkende titreşmedi

achambo

achambo

Üye

kardeş mesaj kutun dolmuş:D

- - - Eklendi - - -

daha %55 te ne anormal internet var bizim evde

AHRenccc

Üye
temizledim bekliyorum:)

trontr

Üye
avkon temasını nasıl değiştirebilirm, bu konuda biraz acemiyim biraz temelden anlatırsanız sevinirim:)

bir de font değiştirmek için ekteki fontları nereye atıcaz?

BerkayKokalan.

BerkayKokalan.

Üye
Usta cfw ile uyumlu yazı fontu var mı? Eklediğin dosyadan indirdim ama yine birkaç bişey bozuluyor. Örneğin Güç tuşuna bastığımızda ''genel, sessiz vb'' semboller bozuluyor

Edit:Nokia 500 kullanıyorum.

achambo

achambo

Üye
Usta cfw ile uyumlu yazı fontu var mı? Eklediğin dosyadan indirdim ama yine birkaç bişey bozuluyor. Örneğin Güç tuşuna bastığımızda ''genel, sessiz vb'' semboller bozuluyor

Edit:Nokia 500 kullanıyorum.

olmuyo fontzoomer fontları 5 sayfa simge desteklemiyo ama sisteme atarak nokia pure kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

avkon temasını nasıl değiştirebilirm, bu konuda biraz acemiyim biraz temelden anlatırsanız sevinirim:)

bir de font değiştirmek için ekteki fontları nereye atıcaz?

joshlog mod uygulaman gerek forumda var link atıyım

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...nimi-resimli-anlatim-01-11-2012-a-677217.html

- - - Eklendi - - -

EFEK YOLUNU ''E'' SÜRÜCÜSÜNE ALMA

İlk Önce Telefon Ayarlarından Tema Efektini Kapalı Konuma Alın.
Daha Sonra Ekten ''EFEK YOLUNU ''E'' SÜRÜCÜSÜNE ALMA''Yı İndirin.
Rardan Çıkarıp Telefonun Hafıza Kartına Veya Deposuna Kopyalayınız.
Sonrada Rom patcherdan Open4all Yamasını Aktif Edin.
Herhangi Bir Dosya Yöneticisiyle ''resource ve sys'i'' C Sürücüsüne Kopyalayınız.
Son Olarakda Kullanacağınız Efekti ''E'' Sürücüsüne effects Olarak Atıp, Telefonu Yeniden Başlatınız..

-ilk sayfada var ordan aldım

BerkayKokalan.

BerkayKokalan.

Üye
Sağolasın. :)

Üst Alt