haqanguven
Üye
Hakan bey değişimi yaptım fakat olmadı neyse genede teşekkürler ilgilendiğiniz için..
olması gerek... bir yerde eksiklik yapmışındır kardeş
Hakan bey değişimi yaptım fakat olmadı neyse genede teşekkürler ilgilendiğiniz için..
bir de e7 de şöyle bi sorun var çektiğim bazı fotoğraflar kaydedilmiyor. yoklar yani. hakan kardeş eğer e7nin yazılımındaki eksikliklerin, hataların tümünü bilmiyorsan konu açabilir misin biz orda dile getirelim. hem yardımcı olmuş oluruz yeni çıkacak olan yazılım güncellemesi de sorunlu olmasın![]()
peki öyleyse kolay gelsin
bir de e7 de şöyle bi sorun var çektiğim bazı fotoğraflar kaydedilmiyor. yoklar yani. hakan kardeş eğer e7nin yazılımındaki eksikliklerin, hataların tümünü bilmiyorsan konu açabilir misin biz orda dile getirelim. hem yardımcı olmuş oluruz yeni çıkacak olan yazılım güncellemesi de sorunlu olmasın![]()
kulaklık sorunu filan yoktur. Kulaklığı bozuk arkadaşın onu belirtti
- - - Eklendi - - -
denemediğim ve sadece e6 da gördüğüm için yanlış bilgi vermek istemedim. Bilgi içinde teşekkürler
- - - Eklendi - - -
dokunmatik tuş olan sol altta
- - - Eklendi - - -
saolasın güvenin için kardeşim

ya şimdi bende 808 var ve 1508 yuklu ama bı turlu flashlayamadım senın cfw yi. naptıysam olmuyo surum dusuremıyom yazılım sıfırlamıyo.napcam bılmıyorum![]()
elinize saglık yazılım güzel görünüyor epeydir yazılım atmıyorum telefona bu yazılımda sarj nasıl gidiyor acaba?
peki deneyelim ozaman en son gecen yaz yazılım atmıştım hala phonixle atıyoruz yazılımı degilmi farklı bi durum varmı ?
Kardeşim mesaj göndericektim ama kabul etmıyormussun buradan yazmak istedim. Senin CFW'lerinde sonda hata alanların nedeni bilgisayarda OVİ SUİTE'nin kurulu olmamasından dolayı. Bu sorunu bugun fark ettim. Konuyada ekleyip bilgilendir istersen herkesi. Kolay gelsin iyi çalışmalar..
yazılımsal olarak şebeke sorunu yaşama ihtimali var mı hattımı başka bir telefona taktığımda gsm ful çekerken c7 bu cfw kurulu olan telefonumda 1-2 çubuk oluyor bazende şebeke tamamen kayboluyor
hattım c7 ve 5800 da aynı konumda sadece 3g yaptığım zaman ful çekiyor ancak sadece gsm yaptığımda 5800 da yine ful çekerken c7 de 1-2 çubuk anca çekiyor bazen hiç çekmiyor. bunun yanında aynı operatör olan arkadaşımla yan yana çift mod açıkken benim telefon şebeke bulamıyor onun ki normal çekiyor sanırım donanımsal bir sorun yaşıyorum
şebeke sorunu yoktur. C7 de türkcell kullanıyorum hep de. Olduğun yerde 3g zayıfsa bu normaldir. 3gsiz tlfna takmışsan ve çekiyırsa buda normaldir...
hattım c7 ve 5800 da aynı konumda sadece 3g yaptığım zaman ful çekiyor ancak sadece gsm yaptığımda 5800 da yine ful çekerken c7 de 1-2 çubuk anca çekiyor bazen hiç çekmiyor. bunun yanında aynı operatör olan arkadaşımla yan yana çift mod açıkken benim telefon şebeke bulamıyor onun ki normal çekiyor sanırım donanımsal bir sorun yaşıyorum
kardeş eline sağlık güzelmuş oldukça hızlı fakat kulaklık sesi düşük buna rom varmı ha birde fotolarda konum kaydetme yok muzikçalarda sürekli uyarı çıkıyor yuksek sesle müzil dinlemeyin diye