Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

korumasiz

korumasiz

Üye

dosyalardaki sürüm kaç ki. Ben en son sürümü yaptığımı biliyorum.

- - - Eklendi - - -
Sorun Flash Dosyalarında degıl zaten onu da bu forumdan yukledım Pure Pack 4x4 Olanı.Orda demıskı bunu kurarsanız daha dusuk bı surume ınemezsınız tmm bunu kabul edıyorum ama fp1 dekı gıbı orjın cfw ıle de surum dusemıyorum.Tahmınen senınkı de 1508 oldugu ıcın Yazlım sıfırla ya da guncelle ıle olmuyo aklım almıyo bunu.daha guncel surume gecemedım gıttı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Flash Dosyalarında degıl zaten onu da bu forumdan yukledım Pure Pack 4x4 Olanı.Orda demıskı bunu kurarsanız daha dusuk bı surume ınemezsınız tmm bunu kabul edıyorum ama fp1 dekı gıbı orjın cfw ıle de surum dusemıyorum.Tahmınen senınkı de 1508 oldugu ıcın Yazlım sıfırla ya da guncelle ıle olmuyo aklım almıyo bunu.daha guncel surume gecemedım gıttı.

yazılım dosyaları sürümü ile telefon sürümleri aynıysa versiyon düşürme söz konusu değil ki... Ben en son versiyonu modladım yeni versiyon çıktımı bilmiyorum o yüzden sordum

tarxhn

tarxhn

Üye
hakan ben senin cfw kullanıyorum. bir haritalarda sorun çıkardı onuda hallettim.bunun harici güzel stabilize çalışıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ben senin cfw kullanıyorum. bir haritalarda sorun çıkardı onuda hallettim.bunun harici güzel stabilize çalışıyor

güncellemelerden yüklenmedimi... Bilgi için saol. Güle güle kullan

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Sürüm düşürme N'8 de oluyordu fakat 808'de böyle bir şansınız yok 1508 ile biten sürüm şu anki en güncel sürüm bu sürümü yükledikten sonra orjinal sürüm dahi olsa alt sürüme inemezsiniz bir tek servise verirseniz onlar halledebiliyorlar diye biliyorum..kolay gelsin

achambo

achambo

Üye

fp2 den düşme olmuyo kastettiğin bu herhalde
güncellemeyle nasıl yaptıysa nokia sürüm düşürmeyi kaldırdı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm düşürme N'8 de oluyordu fakat 808'de böyle bir şansınız yok 1508 ile biten sürüm şu anki en güncel sürüm bu sürümü yükledikten sonra orjinal sürüm dahi olsa alt sürüme inemezsiniz bir tek servise verirseniz onlar halledebiliyorlar diye biliyorum..kolay gelsin

fp2 den düşme olmuyo kastettiğin bu herhalde
güncellemeyle nasıl yaptıysa nokia sürüm düşürmeyi kaldırdı

adam sürüm düşürme yapmıyor... cfw i yükleyemiyor.. ben kontrol etmedim en son sürüm kaç diye ama en son sürüm 1508 e zaten evolsda o versiyonda yapıldı ve rahatlıkla yüklemesi gerek

smh60

smh60

Üye
Beğendim emeğine sağlık

cemsidar

cemsidar

Üye
Dostum 3 - 4 CFW kurdum en iyisi bu. Yanlız 2 sorum olacak

1) Ben
● EVOLS'U YÜKLERKEN YAZILIM SIFIRLA (SW RESET) İLE FLAŞH İŞLEMİNİ BAŞLATINIZ.

Yazısını okumamıştım. Şuanda Direk Yazılım yükseltme ile kurdum bi zararı olur mu şuanda bi sorunla karşılaşmadım ama nedenini merak ettim.

Birde şu kilit ekranını yan kilitleyebilme gibi bi özellik var onu flashsız kaldırabilirmiyim ?

- - - Eklendi - - -

Lütfen cevaplayınca beğende bildirim gelsin bakayım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum 3 - 4 CFW kurdum en iyisi bu. Yanlız 2 sorum olacak

1) Ben
● EVOLS'U YÜKLERKEN YAZILIM SIFIRLA (SW RESET) İLE FLAŞH İŞLEMİNİ BAŞLATINIZ.

Yazısını okumamıştım. Şuanda Direk Yazılım yükseltme ile kurdum bi zararı olur mu şuanda bi sorunla karşılaşmadım ama nedenini merak ettim.

Birde şu kilit ekranını yan kilitleyebilme gibi bi özellik var onu flashsız kaldırabilirmiyim ?

- - - Eklendi - - -

Lütfen cevaplayınca beğende bildirim gelsin bakayım

sorun ile karşılaşmazsan kullan alırsan sorun sw reset ile atarsın... Sw reset herşeyi siliyor sonra flaşhlıyor... Örneğin 3g yi ayarlardan kapat normal yazılımı güncelle ike flaşhla kapattığın ayarda kalır ama sw resette normal haline döner 3g açık haline. Pc geçince tuş kilidi sensörünü kapamayı söylerim denersin flaşhsız kapanıyormu diye

AsaRTy

AsaRTy

Üye
C7 YE yükleme yaparken hata alıyorum .

Lütfen bi yardım edebilirmisiniz !

rm-675_m008.29.emmc.fpsx hatası

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
C7 YE yükleme yaparken hata alıyorum .

Lütfen bi yardım edebilirmisiniz !

rm-675_m008.29.emmc.fpsx hatası

rm klasörünü tamamen sil evolsunkileri at. Başka cfw nin dosyalarının üzerine atm

cemsidar

cemsidar

Üye
Evolsu kurmadan önce zaten deneme amaçlı bi cfw kurmuştum.Telefon zaten bomboştu. Sorn cıkmaz sanıyorum o yüzden yükledikten sonrada zaten 1 kere fabrika ayarları çektim veri silmeyle.Sorun yok. Önceki sürümüde böyle yüklemiştim zaten :)

- - - Eklendi - - -

şu kilit ekranınıda biran önce atasn süper olacak gerçekten çok gıcık bi durum. Kilit ekranını açınca güvenlik kodu yazmada yatay gelse güzel olacakta olmuyo öylede işte

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evolsu kurmadan önce zaten deneme amaçlı bi cfw kurmuştum.Telefon zaten bomboştu. Sorn cıkmaz sanıyorum o yüzden yükledikten sonrada zaten 1 kere fabrika ayarları çektim veri silmeyle.Sorun yok. Önceki sürümüde böyle yüklemiştim zaten :)

- - - Eklendi - - -

şu kilit ekranınıda biran önce atasn süper olacak gerçekten çok gıcık bi durum. Kilit ekranını açınca güvenlik kodu yazmada yatay gelse güzel olacakta olmuyo öylede işte
tamam o zaman...
Bunu kur. telefonu kapat aç bak kapandımı
eğer kapanmazsa bunu nokia cooker ile rofs2e atıp tekrardan flaşhla...

MaxipmaN

Üye
ben sosyal ağları kurardım süs olsun diye kaldırdım telefon 3 kat hızlandı sorun çıkarıyordu değil mi sosyal ağlar?

cemsidar

cemsidar

Üye

tamam o zaman...
Bunu kur. telefonu kapat aç bak kapandımı
eğer kapanmazsa bunu nokia cooker ile rofs2e atıp tekrardan flaşhla...

deniyorum 2 dk ya dönecem.

- - - Eklendi - - -

adam king 2 dk da sislemiş atmış :D

- - - Eklendi - - -

çalışmadı malesef :( Flashhh atmakk istemiyoomm :(

- - - Eklendi - - -

O değilde çok önemli bişe fark ettim CFW ye mod gömmenin ne kadar kolay oldugunu cooker acan bilir :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben sosyal ağları kurardım süs olsun diye kaldırdım telefon 3 kat hızlandı sorun çıkarıyordu değil mi sosyal ağlar?

ewet sosyal ağlar cfwlerde çalışmıyor... C hafızasına kurduğu için ondan yavaşlatıyor. c hafızasına birşey yüklemeyinki tlfn hızlı çalışsın

- - - Eklendi - - -

deniyorum 2 dk ya dönecem.

- - - Eklendi - - -

adam king 2 dk da sislemiş atmış :D

- - - Eklendi - - -

çalışmadı malesef :( Flashhh atmakk istemiyoomm :(

- - - Eklendi - - -

O değilde çok önemli bişe fark ettim CFW ye mod gömmenin ne kadar kolay oldugunu cooker acan bilir :D

hımm demekki flaşhlamak şart. ewet kolaydır sadece cooker ı kullanmayı öğrenmek yeter...

• Beğen
Tepkiler: cemsidar ve MaxipmaN
cemsidar

cemsidar

Üye

ewet sosyal ağlar cfwlerde çalışmıyor... C hafızasına kurduğu için ondan yavaşlatıyor. c hafızasına birşey yüklemeyinki tlfn hızlı çalışsın

- - - Eklendi - - -

hımm demekki flaşhlamak şart. ewet kolaydır sadece cooker ı kullanmayı öğrenmek yeter...

avkonu cooker da nası gömecem ve gömdükten sonra nası yükleyecem tele (mesela products RM*675 te evols var.Ben cookerla onu açtım bişeler attım içine flan.Attığım şeyler productstakine kaydolur dimi sanki cookerda klasöre atıodu.İnş anladmışsındır anlatamadım tam )

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
avkonu cooker da nası gömecem ve gömdükten sonra nası yükleyecem tele (mesela products RM*675 te evols var.Ben cookerla onu açtım bişeler attım içine flan.Attığım şeyler productstakine kaydolur dimi sanki cookerda klasöre atıodu.İnş anladmışsındır anlatamadım tam )
avkonu gömmen için. Nokia cooker ile coreyi açıp. kullanacağın avkonu resource / apps nin içine atıp değişimi onaylayacaksın daha sonra kaydedip yeni core ile flaşhlıycaksın

Üst Alt