Eline Sağlık Çok güzel oldu şu oturumlar modunda arka planda resim yok ama ?
ben hard format attım beyler jet gibi![]()
heheHakan hastaymissin yorumlari yeni okudum gecmis olsun..Sagligina kavustuktan sonra guncelleme dusunuyormusun evolsa ?
Hocam karti cikarinca msja girilmiyo bu sorunu nasil asabiliriz
102828ac , 200009fe bu iki dosyayı ofw nin rofs2 den çekip cfw de aynı yere koy tamamdırHakan Bey,
Çekilen fotoğraf ve Video'ların orjinal sürümde olduğu gibi Galeri klasöründe hepsi bir yerde olması için ne yapmam lazım?Teşekkürler
Nokia cooker ile istediğini ekleyip çıkarabilirsinben kendi istedimi nasıl eklerim
Kardeş benim sizden istediğim şu nokia 603 symbian belle yazılımın sol menü değişimini tarif edermisin örnek olarak sol menüde sayfa girişi var ben onun yerine rehber koymak istiyorum
anil41kocaeli' Alıntı:c6 01 de hata varmı hiç

Sesli komutları kaldırabilmek mümkünmü ben hasta oluyorum ona.Kulaklıktan heralde ama takınca kulaklığı sürekli ses komutu etinleştirilsinmi diye soruyor.Kulaklık almaya da üşeniyorum çarşıya gitmeye falan![]()
lan cevap verin
Sesli komutları kaldırabilmek mümkünmü ben hasta oluyorum ona.Kulaklıktan heralde ama takınca kulaklığı sürekli ses komutu etinleştirilsinmi diye soruyor.Kulaklık almaya da üşeniyorum çarşıya gitmeye falan![]()
ben orjinal kulaklık kullanıyorum nende sorun yok
abi kimse cevap vermedi napim c6 01 de hata varmı bu arada geçmiş olsun
onu yapabilmek o kadar koşay değil malesef. Bir tek e6 da gördüm oda tuş kilidi oluyor. Zaten böyle bişey kolay olsaydı eminim konu olurdu. Ayrıca belle kodlar olmadan bu işte zordur...

Sadece e6 da değil tüm symbianlarda sol menü tuşunu kilit yapabiliyosunuz ama fp2 de var mı bilmiyorum 1.nesillerin hepsinde oluyo![]()
yazılımda bir tek kulaklık sorunumu var abi sen biliyon ben eski evolscuyum
Sadece e6 da değil tüm symbianlarda sol menü tuşunu kilit yapabiliyosunuz ama fp2 de var mı bilmiyorum 1.nesillerin hepsinde oluyo![]()
sol menü tuşu hangisi
Beyler Nokia 500 kullananlar hiç düşünmesinPişman olursanız ben kefilim
Cfw'de Hakan'dan iyisini tanımam
![]()
102828ac , 200009fe bu iki dosyayı ofw nin rofs2 den çekip cfw de aynı yere koy tamamdır