Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bozukyunus58

Üye
Eline Sağlık Çok güzel oldu şu oturumlar modunda arka planda resim yok ama ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline Sağlık Çok güzel oldu şu oturumlar modunda arka planda resim yok ama ?

ne resmi olacaktı siyah yaptım onu ben

- - - Eklendi - - -

ben hard format attım beyler jet gibi :ehe

:) hehe

- - - Eklendi - - -

Hakan hastaymissin yorumlari yeni okudum gecmis olsun..Sagligina kavustuktan sonra guncelleme dusunuyormusun evolsa ?

saolasın. Amin sizlerde dikkat edin salgın var çok fena yapıyor hayatımda ilk kez bu kadar fena oldum. Güncelleme henüz düşünmüyorum. Biraz toparlandığım zaman e7 cfw sindeki hataları düzelticem o kadar. Güncelleme için şuan çok erken yeni şeyler pek yok ondan.

- - - Eklendi - - -

Hocam karti cikarinca msja girilmiyo bu sorunu nasil asabiliriz

101f87eb bu dosyayı ofw den çekip rofs2 e aktar

- - - Eklendi - - -

Hakan Bey,
Çekilen fotoğraf ve Video'ların orjinal sürümde olduğu gibi Galeri klasöründe hepsi bir yerde olması için ne yapmam lazım?Teşekkürler
102828ac , 200009fe bu iki dosyayı ofw nin rofs2 den çekip cfw de aynı yere koy tamamdır

bozukyunus58

Üye
ben kendi istedimi nasıl eklerim

keser03

Üye
Kardeş benim sizden istediğim şu nokia 603 symbian belle yazılımın sol menü değişimini tarif edermisin örnek olarak sol menüde sayfa girişi var ben onun yerine rehber koymak istiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim sizden istediğim şu nokia 603 symbian belle yazılımın sol menü değişimini tarif edermisin örnek olarak sol menüde sayfa girişi var ben onun yerine rehber koymak istiyorum

onu yapabilmek o kadar koşay değil malesef. Bir tek e6 da gördüm oda tuş kilidi oluyor. Zaten böyle bişey kolay olsaydı eminim konu olurdu. Ayrıca belle kodlar olmadan bu işte zordur...

Anil-D

Anil-D

Üye
c6 01 de hata varmı hiç

Pringles

Pringles

Üye
yunus5498

yunus5498

Üye
Sesli komutları kaldırabilmek mümkünmü ben hasta oluyorum ona.Kulaklıktan heralde ama takınca kulaklığı sürekli ses komutu etinleştirilsinmi diye soruyor.Kulaklık almaya da üşeniyorum çarşıya gitmeye falan :D

achambo

achambo

Üye
Sesli komutları kaldırabilmek mümkünmü ben hasta oluyorum ona.Kulaklıktan heralde ama takınca kulaklığı sürekli ses komutu etinleştirilsinmi diye soruyor.Kulaklık almaya da üşeniyorum çarşıya gitmeye falan :D

ben orjinal kulaklık kullanıyorum nende sorun yok

Anil-D

Anil-D

Üye
lan cevap verin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

burada kimse kölen değil...! üslübuna dikkat et... Birşey istiyorsan istemeyi öğren...

- - - Eklendi - - -

kaldırmak mümkün rofs2 ve coreden silebilirsin... Diğer sitede anlatım yaptım ordan bak

- - - Eklendi - - -

ben orjinal kulaklık kullanıyorum nende sorun yok

onun kulaklığı bozuk

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
Anil-D

Anil-D

Üye
abi kimse cevap vermedi napim c6 01 de hata varmı bu arada geçmiş olsun

sLeepLe

sLeepLe

Üye

onu yapabilmek o kadar koşay değil malesef. Bir tek e6 da gördüm oda tuş kilidi oluyor. Zaten böyle bişey kolay olsaydı eminim konu olurdu. Ayrıca belle kodlar olmadan bu işte zordur...

Sadece e6 da değil tüm symbianlarda sol menü tuşunu kilit yapabiliyosunuz ama fp2 de var mı bilmiyorum 1.nesillerin hepsinde oluyo :)

Anil-D

Anil-D

Üye
yazılımda bir tek kulaklık sorunumu var abi sen biliyon ben eski evolscuyum

bozukyunus58

Üye
Beyler Nokia 500 kullananlar hiç düşünmesin :) Pişman olursanız ben kefilim :D Cfw'de Hakan'dan iyisini tanımam ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılımda bir tek kulaklık sorunumu var abi sen biliyon ben eski evolscuyum

kulaklık sorunu filan yoktur. Kulaklığı bozuk arkadaşın onu belirtti

- - - Eklendi - - -

Sadece e6 da değil tüm symbianlarda sol menü tuşunu kilit yapabiliyosunuz ama fp2 de var mı bilmiyorum 1.nesillerin hepsinde oluyo :)

denemediğim ve sadece e6 da gördüğüm için yanlış bilgi vermek istemedim. Bilgi içinde teşekkürler

- - - Eklendi - - -

sol menü tuşu hangisi

dokunmatik tuş olan sol altta

- - - Eklendi - - -

Beyler Nokia 500 kullananlar hiç düşünmesin :) Pişman olursanız ben kefilim :D Cfw'de Hakan'dan iyisini tanımam ;)

saolasın güvenin için kardeşim

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
BaySerkan

BaySerkan

Üye

Üst Alt