Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
burada her türlü dili bulabilirsin indirip Nokia cooker ile rofs2 atman yeterlidir...

- - - Eklendi - - -

gördüm ama başka cfw yapmayı düşünmüyorum. evols ile yola devam kardeşim

yapma abi ya çok isterdik ama emeğine sağlık önceki cfwler için

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaşım, ben senin paylaşmış oldugun modlarla kendi tarzımza bi cwf düzenliyorum. Grafikli videolu ekran koruyuculu falan. Ama format attımmı siliniyo bu yazdıklarım. Neden acaba. Orjinal yazılımda format atsanda silinmiyo resimler videolar falan. Nerde hata yapıyorum sizce

Pringles

Pringles

Üye
Abi theme klasöründe oynama yaptım. Rica etsem ana ekrandaki beyaz duvar kağıdını atar mısın ?

berkicen95

Üye
galeri biraz geç açılıyo nedeni nedir? Fazla fotograf yo

- - - Eklendi - - -

galeri biraz geç açılıyo nedeni nedir? Fazla fotograf yok

- - - Eklendi - - -

Pringles

Pringles

Üye
berkicen95' Alıntı:

O sorun cfw ile alakası yok hatta sorun bile değil ara sıra bende yaşıyorum. Galeri açılırken fotoğraf taraması yapıyor kısa süreli o yüzden biraz beklemesi normal :oke:

bozukyunus58

Üye
hakan bu mu iyi evulation mu ?

berkicen95

Üye
teşekkür ederim bilgilendirme için :)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Senin güncellemelerini bi yükleyemedim gitti :) Bundan öncede bu hatayı veriyordu şimdide bu hatayı veriyo .
Hafıza kartını biçimlendirdim - Hard Format attım . Her zaman yaptığım gibi ama yine bu hata .
Sebebi ne bilen varmı acaba ? Diğer hiç bir CFW'de bu sorunla karşılaşmadım

ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dostum Daha Çok Geliştirilecek Şeyi Var Klavye Çalişmamazlik Yapiyor Özellikle E7 Gibi Cİhazlarda Fp2 De 1 Kez Başima Geldi Galeriye Attiğim Resimlerin Yerini Değiştirince 0 Mb Diyor Silemiyorsunda Galeride Öyle Kaliyor Çok Eksik Var.C De 790 MB Boş Olan Olmuş Ona Sözüm Yokda Aksaklıklar Var Yinede Sağol Düzeltirsen Haberimiz Olsun Başarilar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım, ben senin paylaşmış oldugun modlarla kendi tarzımza bi cwf düzenliyorum. Grafikli videolu ekran koruyuculu falan. Ama format attımmı siliniyo bu yazdıklarım. Neden acaba. Orjinal yazılımda format atsanda silinmiyo resimler videolar falan. Nerde hata yapıyorum sizce
konu dışı...

- - - Eklendi - - -

galeri biraz geç açılıyo nedeni nedir? Fazla fotograf yo

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

telefonu ilk açtığında ön belleğe ön izleme koyar sonrada daha hızlı açar normal birşeydir...

- - - Eklendi - - -

hakan bu mu iyi evulation mu ?

evols

- - - Eklendi - - -

Senin güncellemelerini bi yükleyemedim gitti :) Bundan öncede bu hatayı veriyordu şimdide bu hatayı veriyo .
Hafıza kartını biçimlendirdim - Hard Format attım . Her zaman yaptığım gibi ama yine bu hata .
Sebebi ne bilen varmı acaba ? Diğer hiç bir CFW'de bu sorunla karşılaşmadım

ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF

c program data da bak önceki yüklediğin cfw lerin dosyaları varmı orda varsa sil tekrar dene

- - - Eklendi - - -

Dostum Daha Çok Geliştirilecek Şeyi Var Klavye Çalişmamazlik Yapiyor Özellikle E7 Gibi Cİhazlarda Fp2 De 1 Kez Başima Geldi Galeriye Attiğim Resimlerin Yerini Değiştirince 0 Mb Diyor Silemiyorsunda Galeride Öyle Kaliyor Çok Eksik Var.C De 790 MB Boş Olan Olmuş Ona Sözüm Yokda Aksaklıklar Var Yinede Sağol Düzeltirsen Haberimiz Olsun Başarilar
telefonun 701 herhalde... 701 ve c7 i telefonum var ve söylediklerin hataların hiç biri yoktur ana başlıktaki yükleme talimatlarına bak.. e7 cfw sinde sorun var bi kaç kişi daha söylemişti zaten. boş zamanımda düzenleyip yeni link eklenecektir...

Pringles

Pringles

Üye
Abi theme klasöründe oynama yaptım. Rica etsem ana ekrandaki beyaz duvar kağıdını atar mısın ? Çok güzel duruyor ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi theme klasöründe oynama yaptım. Rica etsem ana ekrandaki beyaz duvar kağıdını atar mısın ? Çok güzel duruyor ??

theme klasörüyle duvar kağıdının ne alakası var

Pringles

Pringles

Üye
haqanguven' Alıntı:
theme klasörüyle duvar kağıdının ne alakası var

Abi ana ekranda kayıtlı kalıyor widget ekliyorum duvar kağıtları değiştiği için o resimde gidiyor :( Atabilir misin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi ana ekranda kayıtlı kalıyor widget ekliyorum duvar kağıtları değiştiği için o resimde gidiyor :( Atabilir misin ?
resim c sürücüsünde duruyor.. dosyalardan gir görürsün

Pringles

Pringles

Üye

AHRenccc

Üye
E7(SORUNLU) görünce biraz rahatladım bi bende olmadı sanmıştım.düzeltilmesini bekliyorum. ayrıca E7nin suçu ne diye konu açmayı düşünmüyorum değil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
E7(SORUNLU) görünce biraz rahatladım bi bende olmadı sanmıştım.düzeltilmesini bekliyorum. ayrıca E7nin suçu ne diye konu açmayı düşünmüyorum değil

biraz yoğun biraz hastayım... Toparlanınca en kısa sürede yazılımın hatalarını çözücem.

AHRenccc

Üye
geçmiş olsun. bekliyoruz...

Üst Alt