Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
bu ingilizce klavye olayını daha ayrıntılı yazabilir misiniz paylaşılan dosyayı rofs2 ye ekleyemedim

birde daha önce kullanmış olduğum cfw de bulunan pil ve şebeke göstergesini alıp buna nasıl ekleyebilirim

son olarak güzel bir çalışma olmuş :tşk:

MaxipmaN

Üye
batarya son sarjdan sonra düzeldi sorun yaşayanların bilgisine

vg_engin

vg_engin

Üye
kardeşim araba modu çalışmıyor nokıa car mode çalışmıyor neden acaba kardşeim bilgin var mı :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bu ingilizce klavye olayını daha ayrıntılı yazabilir misiniz paylaşılan dosyayı rofs2 ye ekleyemedim

birde daha önce kullanmış olduğum cfw de bulunan avkon'u alıp buna nasıl ekleyebilirim

son olarak güzel bir çalışma olmuş :tşk:

sitede var dil ekleme dil çıkarma konusu ona bak... Nokia cooker ile coreyi açıp evkon2 çekip aynı yere aktarabilirsin. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kardeşim araba modu çalışmıyor nokıa car mode çalışmıyor neden acaba kardşeim bilgin var mı :)

sildim onu ki

- - - Eklendi - - -

batarya son sarjdan sonra düzeldi sorun yaşayanların bilgisine

bilgilendirme için teşekkürler

vg_engin

vg_engin

Üye
araba modu için Ne yapmam lazım kardeşim bana çok lazımda sana zahmet yardımcı Olabilir misin :)

isamey

Üye
tekrar teşekkür ediyorum bu cfw yi yaptığın için

benim telefonda bi sorun var zannedersem galeriyi tıklayınca hızlı açılıyordu şimdi 2-3 saniye sonra açılmaya başladı
bu sorun önceki yüklediğim cfw lerde de olmuştu başkalarının cfw lerindede oldu. sonra orjinal cfw lere dönmüştüm. bunun için şimdi telefonun hafızasını formatladım kartı formatladım. ondan sonra telefona format attım gene olmadı. şimdi orjinal cfw ye dönmek istemiyorum. acaba neden olabilir. şimdiden teşekkürler.

storovi

Üye
Selam Haqanguven,
rica etsem N8 ve 701 icin almanca dil dosyasi tedarik edebilirmisin,birde kisaca nokia cooker ile anlatim yapabilirmisin.Daha önce dosyalardan bana yollamistin ama icinde birde uda dosyasi var onuda anlatirsan sana zahmet.Simdiden tesekkür ederim.iyi forumlar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
araba modu için Ne yapmam lazım kardeşim bana çok lazımda sana zahmet yardımcı Olabilir misin :)
sitede uygulama olarak var yüklemeyi denedinmi?

- - - Eklendi - - -

tekrar teşekkür ediyorum bu cfw yi yaptığın için

benim telefonda bi sorun var zannedersem galeriyi tıklayınca hızlı açılıyordu şimdi 2-3 saniye sonra açılmaya başladı
bu sorun önceki yüklediğim cfw lerde de olmuştu başkalarının cfw lerindede oldu. sonra orjinal cfw lere dönmüştüm. bunun için şimdi telefonun hafızasını formatladım kartı formatladım. ondan sonra telefona format attım gene olmadı. şimdi orjinal cfw ye dönmek istemiyorum. acaba neden olabilir. şimdiden teşekkürler.
2 3 saniye beklemesi bendede var... galeri güncellemesini yapıp dene istersen ben güncellemedim galeriyi öyle kullanıyorum. olumlu sonuç alırmısın bilmiyorum

vg_engin

vg_engin

Üye
yükledim ama açılmadı kardeşim tıkladımda açılmıyo

Scuderia.

Scuderia.

Üye
sitede uygulama olarak var yüklemeyi denedinmi?

- - - Eklendi - - -

2 3 saniye beklemesi bendede var... galeri güncellemesini yapıp dene istersen ben güncellemedim galeriyi öyle kullanıyorum. olumlu sonuç alırmısın bilmiyorum
Galeri güncellemesini yükledim ben yüklemeden önce vardı 2-3 sn ama yükledikten sonra yok 2-3 sn beklemiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Selam Haqanguven,
rica etsem N8 ve 701 icin almanca dil dosyasi tedarik edebilirmisin,birde kisaca nokia cooker ile anlatim yapabilirmisin.Daha önce dosyalardan bana yollamistin ama icinde birde uda dosyasi var onuda anlatirsan sana zahmet.Simdiden tesekkür ederim.iyi forumlar
verdiğim linkteki dosyayı indir aç. uda ve rofs2 i klasörler çıkacak... Nokia cooker ile rofs2 açıp rofs2 olan klasörünün içeriğini rofs2 e atıp kaydedeceksin. daha sonra udayı açıp uda klasörünün içeriğini udaya atacaksın... yapamazsan team viewerdan ben yapayım...

• Beğen
Tepkiler: storovi
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan bide karşılaştırdın mı bilmiyorum yeni kamera güncellemesini yükledikten sonraki kameramı daha iyi çekiyor yoksa senin cfwdeki kameramı sence ? Ona göre flashlıyacam çünkü yükledim ben galeri ve kamera güncellemesini sence senin cfwdeki kamera daha iyi çekiyor ise tekrar flashlayacam ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama açılmadı kardeşim tıkladımda açılmıyo

bu linktekiler indir tek tek yükle... sonra telefonu yeniden başlat gir galeriye http://www.maxicep.com/symbian-3-di...date-fp2-701-toplu-resim-gonderme-769569.html

- - - Eklendi - - -

Hakan bide karşılaştırdın mı bilmiyorum yeni kamera güncellemesini yükledikten sonraki kameramı daha iyi çekiyor yoksa senin cfwdeki kameramı sence ? Ona göre flashlıyacam çünkü yükledim ben galeri ve kamera güncellemesini sence senin cfwdeki kamera daha iyi çekiyor ise tekrar flashlayacam ?
kamera modlama yaptım daha iyi çekmesi için. güncellemeyi ben yüklemediğim için güncellemeden sonra nasıl çekiyor bilmiyorum :)

storovi

Üye

verdiğim linkteki dosyayı indir aç. uda ve rofs2 i klasörler çıkacak... Nokia cooker ile rofs2 açıp rofs2 olan klasörünün içeriğini rofs2 e atıp kaydedeceksin. daha sonra udayı açıp uda klasörünün içeriğini udaya atacaksın... yapamazsan team viewerdan ben yapayım...
Emeklerin icin tesekkür ederim,yapamazsam senden yardim isterim.iyi forumlar...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Emeklerin icin tesekkür ederim,yapamazsam senden yardim isterim.iyi forumlar...
rica ederim. tamam sen dene olmadı birlikte yaparız. kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Hmm anladım saolasın.
rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Güncelleme Çıkarmayı Düşündüğüm Zaman Gelicek Olan GÜncelleme Menüsü Şuan İçin Böyledir... Menüdeki Klasörler 3 Tane Olacaktır...
Belki Daha Gösterişli İconlar Kullanabilirim Ve Şuanki Düşüncem Çok Kullanılan Uygulamaları Sizlerin İsteği Doğrultusunda Kabuk Temaya Gömüp, Kullandığınız Uygulamarı Daha Hoş İconlara Sahip Olarak Kullanmanızı Sağlamayı Düşünüyorum :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye

rica ederim. tamam sen dene olmadı birlikte yaparız. kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Güncelleme Çıkarmayı Düşündüğüm Zaman Gelicek Olan GÜncelleme Menüsü Şuan İçin Böyledir... Klasörler 3 Tane Olacaktır...
Belki Daha Gösterişli İconlar Kullanabilirim Ve Şuanki Düşüncem Kabuk Temaya Çok Kullanılan Uygulamaları Sizlerin İsteği Doğrultusunda Kabuk Temaya Gömüp, Kullandığın Uygulamarı Daha Hoş Kullanmanızı Sağlamayı Düşünüyorum :)
Güncellemeyle gelecek olan daha güzelmiş :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan birde bişey daha soracağım mağazaya girdiğimde %70 üsteki saat falan yazan küçük yer varya saat operator yazan yer orası mağazaya girdiğimde görünmüyor nedense ya beyaz oluyor yada hiç görünmüyor bu neden böyle ? Bazen şansıma düzeliyor

- - - Eklendi - - -

Aynı şey galeri içinde geçerli :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan birde bişey daha soracağım mağazaya girdiğimde %70 üsteki saat falan yazan küçük yer varya saat operator yazan yer orası mağazaya girdiğimde görünmüyor nedense ya beyaz oluyor yada hiç görünmüyor bu neden böyle ? Bazen şansıma düzeliyor

- - - Eklendi - - -

Aynı şey galeri içinde geçerli :(

Öyle bir hata yok bende... peki temayı değiştirip bi denermisin.. belki kabul temada bir hata yapmışımdır...

Üst Alt