bu ingilizce klavye olayını daha ayrıntılı yazabilir misiniz paylaşılan dosyayı rofs2 ye ekleyemedim
birde daha önce kullanmış olduğum cfw de bulunan avkon'u alıp buna nasıl ekleyebilirim
son olarak güzel bir çalışma olmuş![]()
kardeşim araba modu çalışmıyor nokıa car mode çalışmıyor neden acaba kardşeim bilgin var mı![]()
batarya son sarjdan sonra düzeldi sorun yaşayanların bilgisine
sitede uygulama olarak var yüklemeyi denedinmi?araba modu için Ne yapmam lazım kardeşim bana çok lazımda sana zahmet yardımcı Olabilir misin![]()
2 3 saniye beklemesi bendede var... galeri güncellemesini yapıp dene istersen ben güncellemedim galeriyi öyle kullanıyorum. olumlu sonuç alırmısın bilmiyorumtekrar teşekkür ediyorum bu cfw yi yaptığın için
benim telefonda bi sorun var zannedersem galeriyi tıklayınca hızlı açılıyordu şimdi 2-3 saniye sonra açılmaya başladı
bu sorun önceki yüklediğim cfw lerde de olmuştu başkalarının cfw lerindede oldu. sonra orjinal cfw lere dönmüştüm. bunun için şimdi telefonun hafızasını formatladım kartı formatladım. ondan sonra telefona format attım gene olmadı. şimdi orjinal cfw ye dönmek istemiyorum. acaba neden olabilir. şimdiden teşekkürler.
Galeri güncellemesini yükledim ben yüklemeden önce vardı 2-3 sn ama yükledikten sonra yok 2-3 sn beklemiyorsitede uygulama olarak var yüklemeyi denedinmi?
- - - Eklendi - - -
2 3 saniye beklemesi bendede var... galeri güncellemesini yapıp dene istersen ben güncellemedim galeriyi öyle kullanıyorum. olumlu sonuç alırmısın bilmiyorum
verdiğim linkteki dosyayı indir aç. uda ve rofs2 i klasörler çıkacak... Nokia cooker ile rofs2 açıp rofs2 olan klasörünün içeriğini rofs2 e atıp kaydedeceksin. daha sonra udayı açıp uda klasörünün içeriğini udaya atacaksın... yapamazsan team viewerdan ben yapayım...Selam Haqanguven,
rica etsem N8 ve 701 icin almanca dil dosyasi tedarik edebilirmisin,birde kisaca nokia cooker ile anlatim yapabilirmisin.Daha önce dosyalardan bana yollamistin ama icinde birde uda dosyasi var onuda anlatirsan sana zahmet.Simdiden tesekkür ederim.iyi forumlar
yükledim ama açılmadı kardeşim tıkladımda açılmıyo
kamera modlama yaptım daha iyi çekmesi için. güncellemeyi ben yüklemediğim için güncellemeden sonra nasıl çekiyor bilmiyorumHakan bide karşılaştırdın mı bilmiyorum yeni kamera güncellemesini yükledikten sonraki kameramı daha iyi çekiyor yoksa senin cfwdeki kameramı sence ? Ona göre flashlıyacam çünkü yükledim ben galeri ve kamera güncellemesini sence senin cfwdeki kamera daha iyi çekiyor ise tekrar flashlayacam ?

Emeklerin icin tesekkür ederim,yapamazsam senden yardim isterim.iyi forumlar...
verdiğim linkteki dosyayı indir aç. uda ve rofs2 i klasörler çıkacak... Nokia cooker ile rofs2 açıp rofs2 olan klasörünün içeriğini rofs2 e atıp kaydedeceksin. daha sonra udayı açıp uda klasörünün içeriğini udaya atacaksın... yapamazsan team viewerdan ben yapayım...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hmm anladım saolasın.
bu linktekiler indir tek tek yükle... sonra telefonu yeniden başlat gir galeriye http://www.maxicep.com/symbian-3-di...date-fp2-701-toplu-resim-gonderme-769569.html
- - - Eklendi - - -
kamera modlama yaptım daha iyi çekmesi için. güncellemeyi ben yüklemediğim için güncellemeden sonra nasıl çekiyor bilmiyorum![]()
rica ederim. tamam sen dene olmadı birlikte yaparız. kolay gelsinEmeklerin icin tesekkür ederim,yapamazsam senden yardim isterim.iyi forumlar...
rica ederim kardeşimHmm anladım saolasın.
Güncellemeyle gelecek olan daha güzelmiş
rica ederim. tamam sen dene olmadı birlikte yaparız. kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
Güncelleme Çıkarmayı Düşündüğüm Zaman Gelicek Olan GÜncelleme Menüsü Şuan İçin Böyledir... Klasörler 3 Tane Olacaktır...
Belki Daha Gösterişli İconlar Kullanabilirim Ve Şuanki Düşüncem Kabuk Temaya Çok Kullanılan Uygulamaları Sizlerin İsteği Doğrultusunda Kabuk Temaya Gömüp, Kullandığın Uygulamarı Daha Hoş Kullanmanızı Sağlamayı Düşünüyorum![]()

Dahada gelişmiş iconlar olacak...Güncellemeyle gelecek olan daha güzelmiş![]()
Hakan birde bişey daha soracağım mağazaya girdiğimde %70 üsteki saat falan yazan küçük yer varya saat operator yazan yer orası mağazaya girdiğimde görünmüyor nedense ya beyaz oluyor yada hiç görünmüyor bu neden böyle ? Bazen şansıma düzeliyor
- - - Eklendi - - -
Aynı şey galeri içinde geçerli![]()