haqanguven
Üye
az sonra ikinci tam sarjı yapıcam![]()
sen yazılımı atalı çok olmuyormu 2. Dolum nasıl oluyor

az sonra ikinci tam sarjı yapıcam![]()

coreye atılmayacak rofs2 e atacaksın. Direk üzerine at değişimi onayla. Orjinal boot a dönmek istiyorsan orjinal rofs2 den splashscreen.mif i çekip evolsun rofs2 e aktar
- - - Eklendi - - -
klasörsüz menüde rofs2 e atılacak birşey silme üzerine at yeter.
Artık bu cfw eşliğinde bu telefon tadından yenmez ufak düzeltmeler sonuca hakikaten bütün uğraşlara değdi.Sana ne demeli Hakan.İnan çok bir çok şeyi hakediyorsun.Belkide bir çok kişinin sormak istediklerinin önüne geçip gasp ettim bunu ayırt edemem ve davranış olarak etik veya tipik olarak bir seçenekde koyamam.Görmeye alışkın olmadığımız ama ısrarla aradığımız bir yardımseverliliğini gördüm.Bundan inan çok memnun oldum.Cfw işin bahanesi oldu ama genel yanıyla 2'si 1 arada kahve tadı vermeye başladı.Şekersiz tadı olmıyacağından iadeye ziyaretle kapatmayı canı gönülden isterim.Yine aklıma takılan bir kaç soruda daha var.Senin paylaşıma sunduğun moddan ötürü daha güncelleri var mı elinde ek olarak ekran koruyucularını da rofs2'ye mi atmalıyım.Sonuç olarak elimde ki kalabalığı bitirdim.İnşallah sende biran önce rahata erersin.
evols pure yi nokia cooker ile rofs2 yemi atıyoz birde E/effects atıcam bişey olurmu
evet fontu rofs2 e atıcaksın. Ekte verdiğim efek dosyasınıda coreye atarsan bir daha uğraşmaz direk e sürücüsüne efektini atar kullanırsın...
teşekkürler birde şurdaki sarı tuşların nasıl yapabilirim
Kökü senin dalları bizim misali.Eklemelerle An itibariyle beni fazlasıyla memnun eden bir cfw oldu.Mutlaka insanın birazda kendince birşeyler katması gerekiyor.Elimde hazır bulunan modda senin paylaşıma sunduğun üzerine koyabileceğin veya eklenebilecek mod yoksa şu an için yeterlidir.Diğerleri ise tek tük onlara da birazdan göz atarım muhtemelen.Aradıklarım senin modda var yerleri konusunda sıkıntı yaşıyordum.Ekran koruyucuları rofs2'ye atmayı düşünüyorum umarım çalışır.Tekrardan teşekkürler.Kolay gelsin.
kullandığın uygulamayı siscontets ile aç mif dosyası olacaktır onunla düzenlemen gerek..
teşekkürler sayende öğrenebildim ben cfw yi dün yükledim tema efekti yaptım kasmıyordu sonra 10 tane oyun 5-6 tanede uygulama yükledim geçişlerde kasma olmaya başladı onun için şimdi yeniden flaşlaşlıcam fazla oyun yükleyince sorun olmaz inşallah bida
Ya arkadaşlar benim N8 de sosyal ağlar çalışmıyor,kaldırıp tekrar yükledim yine aynı.oysa hafızayı biçimlendirip hard format attıktan sonra sw reset şeklinde cfw yi flash lamıştım.bu sorunu benden başka yaşayan varmı acaba,gerçi tekrar flash atıyorum ama(cihazım N8)
Soyal ağlar cfwlerde çalışmıyor.Fmobi , FB browser , Tweetian , tweeties kullanabilirsin.Nokianın sosyal aglarından çok daha iyiler.Ya arkadaşlar benim N8 de sosyal ağlar çalışmıyor,kaldırıp tekrar yükledim yine aynı.oysa hafızayı biçimlendirip hard format attıktan sonra sw reset şeklinde cfw yi flash lamıştım.bu sorunu benden başka yaşayan varmı acaba,gerçi tekrar flash atıyorum ama(cihazım N8)
Soyal ağlar cfwlerde çalışmıyor.Fmobi , FB browser , Tweetian , tweeties kullanabilirsin.Nokianın sosyal aglarından çok daha iyiler.
Desene boş yere flash attım
cfw lik bir durum yok sosyal ağlar cfwlerde çalışmıyor...

Evet de,telefonda çalışmayan bişiy oldumu kullanmasam da canımı sıkıyor.Ben bizim s^3 teki sosyal ağlar kadar kasıntı bir sosyal ağ görmedim zaten giriş yapmak için ayrı bekliyorum sayfa yenilemek için ayrı vs vs.En iyisi bunları kullanmak.
Basılı tutarak kaldır onları menüden onların yerine FB browser ve tweetianı yükle.Yükledikten sonra Facebook ve Twitter olarak ismini değiştir uygulamaların daha iyi duruyor.Sosyal agları kaldırdıktan sonra güncellemesi gözükür onu yapma yaparsan tekrar gelir simgeler falak bir işe yaramaz dediğim gibi yap ben öyle yapıyorum.Evet de,telefonda çalışmayan bişiy oldumu kullanmasam da canımı sıkıyor.
Desene boş yere flash attım![]()
Evet de,telefonda çalışmayan bişiy oldumu kullanmasam da canımı sıkıyor.