Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
419 177 477
5344
teşekkürler

Scuderia.

Scuderia.

Üye

saolasın... Herne kadar bitsede symbian yine yeri ayrı.. İlerde bende ıphoneye geçicem. İnş güzel bir sonuç alırız bu akşam tek dileğim o...

- - - Eklendi - - -

tamam hemen id ve şifreyi ver yapayım sonra bulamazsın beni

- - - Eklendi - - -

valla lazım biraz ara bana hem özel hem sosyal zor oluyor telefonlarımı doğru düzgün kullanmıyordum. Pc ye format atıp phoenix i kurmamayı düşünüyorum :)
Telefonu sadece flashlamak ve arama yapmak için kullanıyordun sanırsam çünkü okadar flashlamaula doğru düzgün uygulama falan kullanılmaz :)

- - - Eklendi - - -

saolasın... Herne kadar bitsede symbian yine yeri ayrı.. İlerde bende ıphoneye geçicem. İnş güzel bir sonuç alırız bu akşam tek dileğim o...

- - - Eklendi - - -

tamam hemen id ve şifreyi ver yapayım sonra bulamazsın beni

- - - Eklendi - - -

valla lazım biraz ara bana hem özel hem sosyal zor oluyor telefonlarımı doğru düzgün kullanmıyordum. Pc ye format atıp phoenix i kurmamayı düşünüyorum :)
Telefonu sadece flashlamak ve arama yapmak için kullanıyordun sanırsam çünkü okadar flashlamaula doğru düzgün uygulama falan kullanılmaz :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

akşamları flaşhlayıp çok kullandıklarımı sabah yükleyip gün içinde kullanıp akşam yazılım yapınca tekrar flaşhlıyordum öyle geçiyordu günler...

- - - Eklendi - - -

Çok sağol hakan hemen flash atıyorum.
rica ederim kolay gelsin sanada

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan bu arada bir sorum olacak sen 1-2 sayda önce bir fotograf paylaşmıştın telefonun ana ekranından whatsapp simgesi benim öyle değil orijinal kendi simgesi bende neden böyle ?

cellad27

Üye
usta dediğin gibi udayı açtım ofw den ve files aldım sonra senin cfw deki files klasörüne kopyaladım içerikleri ama save dediğimde cooker da "rootchain >1 not supported. please cntact..." dedi ne yapmam lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bu arada bir sorum olacak sen 1-2 sayda önce bir fotograf paylaşmıştın telefonun ana ekranından whatsapp simgesi benim öyle değil orijinal kendi simgesi bende neden böyle ?

çünkü ben uygulamaların iconlarını düzenliyorum ondan... kabuk temaya gömmedim uygulama iconunu. ama ilerde güncellemede çok kullanılan uygulamaların iconlarını eklerim

- - - Eklendi - - -

usta dediğin gibi udayı açtım ofw den ve files aldım sonra senin cfw deki files klasörüne kopyaladım içerikleri ama save dediğimde cooker da "rootchain >1 not supported. please cntact..." dedi ne yapmam lazım

istersen team viewerdan ben yapayım hemen

Scuderia.

Scuderia.

Üye

çünkü ben uygulamaların iconlarını düzenliyorum ondan... kabuk temaya gömmedim uygulama iconunu. ama ilerde güncellemede çok kullanılan uygulamaların iconlarını eklerim

- - - Eklendi - - -

istersen team viewerdan ben yapayım hemen
Hmm anladım saolasın.Bu arada merak edenlere telefon 701 Cfw de sorun yok şuana kadar soruna rastlamadım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Buda ne ya,açılışta 313.5 Mb boş alan gözüküyor:)hadi hayırlısı

cellad27

Üye
team viewer yüklü değil ya yapmanı çok isterim onu yüklemeyi arıyordum bende netten

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
team viewer yüklü değil ya yapmanı çok isterim onu yüklemeyi arıyordum bende netten

yaz gogleye hemen çıkıyor zaten

- - - Eklendi - - -

Buda ne ya,açılışta 313.5 Mb boş alan gözüküyor:)hadi hayırlısı

:) hehe c7 de 550 :D

- - - Eklendi - - -

Hmm anladım saolasın.Bu arada merak edenlere telefon 701 Cfw de sorun yok şuana kadar soruna rastlamadım
bilgi için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

inşallah kardeşim :yuru

saolasın

Scuderia.

Scuderia.

Üye
701 de 700Mb boş alan var :D

mustafa

mustafa

Üye
hakan pm atmışsın kardeşim hayırdır yeni gördüm. pm alımını kapatmışsın heralde

cellad27

Üye
591 073 327
3q24ka

buyur ustam

Scuderia.

Scuderia.

Üye
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan ben evulatıona ve eski evolsa göre performansta artış farkettım nedense telefon daha hızlı geldı bana performansta iyileştirme yaptınmı eski evolsun üzerine :) ?

Üst Alt