achambo
Üye
eklendi buyur resimden bak![]()
çok saol

abi bu akşama hazır olmazmı yarın okul dönüşünü beklemek istemiyorum da
eklendi buyur resimden bak![]()

çok saol![]()
şimdiden teşekkürler denicem yarın
çok saol
abi bu akşama hazır olmazmı yarın okul dönüşünü beklemek istemiyorum da
akşam verde hemen flashlayalım abi![]()
maçtan önce iyi gider![]()
Gs maçından önce ver de flaşlıyıp deniyelim...![]()
linkleri dört gözle bekliyoruz![]()

orijinal udayı aktar benim hazırladığım udaya tüm uygulamar geri gelir...kardeş cevabın ve ilgin için telekkür ederim yeniden yazılım yapmaktansa senin sistem üzerinde oynama yapayım diye düşünüyorum ilerde benim sorum sistemden kaldırdığın yazılımı tekrar nası koyabilirim mesela eski sistemde sosyal kaldırmışsın onu yazılım güncellemedennkurdum fakt programa bilgileri girip onaylayınca sayfayı görüntülemek yerine progtan atıyor ...
Pardon kardeş üzerinde oynama yapmak yasak demişsinn yeni okudum özür dilerim benim sıkıntım sadece orginal fw de olupta senin fw de sildiğin progları tekrar nası atabiliriz???

abi 603 e tikliyorum 500 aciliyo bi karisiklik var sanirim
allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık . Inşallah kazanır![]()
sorun yok niyetinde yüklemek varsa bana güven yüklec601 cwfsi 98mb az değil mi o 180lerde filan olması gerekmez mi

tamam kolay gelsintamam az olunca bi tuhaf geldi birazdan indirip bi format atıp biçimlendirip flashlayacağım![]()

teşekkürler... evet Nokia cooker ile orijinal udayı aç sonra files klasörünü masü üstüne al... sonra Nokia cooker ile benim hazırladığım udayı aç ve masa üstüne aldığın files klasörünün içindekileri Nokia cookera at paketle flaşhlaemeğine yüreğine eline sağlık kardeş...senin cfw ye ofw deki udayı koyup mu flashlıycam
İndirmeye başladımFenerbahçeliyim ama galatasarayın kazanmasını istiyorum bende hem sen bize kıyak geçtin hemde Türkiyeyi temsil ediyor
Saolasın simdiden indirip görüşlerimi yazıcam
![]()