Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
şimdiden teşekkürler denicem yarın

ılgınbursa

Üye
akşam verde hemen flashlayalım abi :)

emre.koc

emre.koc

Üye
maçtan önce iyi gider :)

arslanla

arslanla

Üye
Gs maçından önce ver de flaşlıyıp deniyelim...:oke:

ss258saido

Üye
linkleri dört gözle bekliyoruz :)

cellad27

Üye
kardeş cevabın ve ilgin için telekkür ederim yeniden yazılım yapmaktansa senin sistem üzerinde oynama yapayım diye düşünüyorum ilerde benim sorum sistemden kaldırdığın yazılımı tekrar nası koyabilirim mesela eski sistemde sosyal kaldırmışsın onu yazılım güncellemedennkurdum fakt programa bilgileri girip onaylayınca sayfayı görüntülemek yerine progtan atıyor ...
Pardon kardeş üzerinde oynama yapmak yasak demişsinn yeni okudum özür dilerim benim sıkıntım sadece orginal fw de olupta senin fw de sildiğin progları tekrar nası atabiliriz???

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
akşam verde hemen flashlayalım abi :)

maçtan önce iyi gider :)

Gs maçından önce ver de flaşlıyıp deniyelim...:oke:

linkleri dört gözle bekliyoruz :)

koyu GS liyim dua ederseniz bir kıyak geçerim sizlere :D

- - - Eklendi - - -

kardeş cevabın ve ilgin için telekkür ederim yeniden yazılım yapmaktansa senin sistem üzerinde oynama yapayım diye düşünüyorum ilerde benim sorum sistemden kaldırdığın yazılımı tekrar nası koyabilirim mesela eski sistemde sosyal kaldırmışsın onu yazılım güncellemedennkurdum fakt programa bilgileri girip onaylayınca sayfayı görüntülemek yerine progtan atıyor ...
Pardon kardeş üzerinde oynama yapmak yasak demişsinn yeni okudum özür dilerim benim sıkıntım sadece orginal fw de olupta senin fw de sildiğin progları tekrar nası atabiliriz???
orijinal udayı aktar benim hazırladığım udaya tüm uygulamar geri gelir...

- - - Eklendi - - -

GALATASARAY MAÇI NEDENİYLE LİNKLER ŞİMDİDEN EKLENMİŞTİR GÜLE GÜLE KULLANIN... GALATASARAYIMIZ İÇİN BİR DUANIZI BU AKŞAM EKSİK ETMEYİNİZ LÜTFEN :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Joker
emre.koc

emre.koc

Üye
allah razı olsun kardeşim ellerine sağlık . Inşallah kazanır :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi 603 e tikliyorum 500 aciliyo bi karisiklik var sanirim

ılgınbursa

Üye
c601 cwfsi 98mb az değil mi o 180lerde filan olması gerekmez mi

ılgınbursa

Üye
Tamam az olunca bi tuhaf geldi birazdan indirip bi format atıp biçimlendirip flashlayacağım :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İndirmeye başladım :) Fenerbahçeliyim ama galatasarayın kazanmasını istiyorum bende hem sen bize kıyak geçtin hemde Türkiyeyi temsil ediyor :) Saolasın simdiden indirip görüşlerimi yazıcam :)

cellad27

Üye
emeğine yüreğine eline sağlık kardeş...senin cfw ye ofw deki udayı koyup mu flashlıycam... Kardeş bi sorum daha var sana zahmet ben dün eski cfw ni kurmuştum ve üzerine de nokia suitten yedeğimi aktarmıştım tam sistem yedeği ama çok şükür bi çakışma olmadı şuan sıkıntı yok inşallahta çıkmaz da ben bunu bi soriym dedim ofw de iken aldığım yedeği cfw li sisteme kurmak doğrumudur ve telefonun stabilitesi açısından belli bi süre gerekir mi flshlama yapmak içi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam az olunca bi tuhaf geldi birazdan indirip bi format atıp biçimlendirip flashlayacağım :)
tamam kolay gelsin :)

- - - Eklendi - - -

emeğine yüreğine eline sağlık kardeş...senin cfw ye ofw deki udayı koyup mu flashlıycam
teşekkürler... evet Nokia cooker ile orijinal udayı aç sonra files klasörünü masü üstüne al... sonra Nokia cooker ile benim hazırladığım udayı aç ve masa üstüne aldığın files klasörünün içindekileri Nokia cookera at paketle flaşhla

- - - Eklendi - - -

İndirmeye başladım :) Fenerbahçeliyim ama galatasarayın kazanmasını istiyorum bende hem sen bize kıyak geçtin hemde Türkiyeyi temsil ediyor :) Saolasın simdiden indirip görüşlerimi yazıcam :)

teşekkürler.. güle güle kullanın

sohey

Üye
Sonunda allah razi olsun bende galatasarayliyim . Maçi izlemeye çaliscağam az önce güncelledim fakat kendi kendine reset atip duruyor

Üst Alt