haqanguven
Üye
yazılım sıfırlama ne demek onu anlamadım
sw reset... Türkçe yama paylaşıldı sitede Türkçe yap dilini phoenix in daha iyi kullanırsın
yazılım sıfırlama ne demek onu anlamadım
Mükemmel bi CWF en kısa zamanda çıkar inş
Şarj göstergesi gerçekten mükemmel hele gri telefonlara çok yakışacaktır
Yalnız her CWF sonrası kulaklığın sesi az geliyo kendim yama indirp yapıyorum senden ricam o patchi ayarla lütfen
Kolay gelsin![]()

teşekkürler... Önerin içinde saol... İlgilenicem...
hakan kardesim emegine saglik. bende ikon onereyim arkadaslara. asagida linklere ekledigim ikonlara goz atin. ben 3 renk versiyonunu birakip wp kullaniyorum cok iyi gercekten.
life;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp normal;
wp_guc_tasarruf;
wp normal;hakan kardesim emegine saglik. bende ikon onereyim arkadaslara. asagida linklere ekledigim ikonlara goz atin. ben 3 renk versiyonunu birakip wp kullaniyorum cok iyi gercekten.
life;
wp normal;
wp_guc_tasarruf;
KeşkeYarını kim beylecek yaw paylaş gitsin ..Off

Yarını kim beylecek yaw paylaş gitsin ..Off
cfwlerin toplam boyutu 1gb onlar upload olacak bekleyin azcık daha ne olcak

teşekkürler. senin elinde sağlıkhakan kardesim emegine saglik. bende ikon onereyim arkadaslara. asagida linklere ekledigim ikonlara goz atin. ben 3 renk versiyonunu birakip wp kullaniyorum cok iyi gercekten.
life;
wp normal;
wp_guc_tasarruf;
istek alamam... yazılımı bitirdim yarın yayında olcak. bir cfw değil bu 10 cfw var birazda beni düşünün özel hayatımda var...hakan az daha görsel yap canlı renkler olsun hepsinden farklı şarj göstergesi şekebe gstergesi wfi gstergese 3 renk olsun lütfen
Cfwlerin çoğu bitti istek almıyordu ama belki başka bir güncellemeye yapar istekleri.hakan az daha görsel yap canlı renkler olsun hepsinden farklı şarj göstergesi şekebe gstergesi wfi gstergese 3 renk olsun lütfen

peki sen bilirsin
istek alamam... yazılımı bitirdim yarın yayında olcak. bir cfw değil bu 10 cfw var birazda beni düşünün özel hayatımda var...

Cfwlerin çoğu bitti istek almıyordu ama belki başka bir güncellemeye yapar istekleri.
- - - Eklendi - - -
Cevap vermiş zaten görmemişim![]()
uzun zaman sonra güncelleme çıkarmaya karar verirsem o zaman isteklere önem veririm. şuan bile veriyorum ama yazılıma gömemem onun dışında duvar kağıdı istenildi ana sayfada ekledim bile indirmeye hazır...
peki sen bilirsin![]()
Ooo farketmemiştim bakıyorum hemen bu benim isteğimdi
uzun zaman sonra güncelleme çıkarmaya karar verirsem o zaman isteklere önem veririm. şuan bile veriyorum ama yazılıma gömemem onun dışında duvar kağıdı istenildi ana sayfada ekledim bile indirmeye hazır...
saoalsın.Ooo farketmemiştim bakıyorum hemen bu benim isteğimdisaoalsın.
- - - Eklendi - - -
İndirdim hemen saolasın.
ya bide önceki sürümde sosyal ağlar stıyodu bu sürümde düzeltin lütfen
eklendi buyur resimden bakabi sabırsızlıkla bekliyorum
mini müzik çalar ekledin mi bu arada![]()