neden kabul ettin. 700 yazılımsal olarak daha yüksek ama c7 700 den daha güzel.. ayrıca 1. nesillerde fp1 yoktur. sadece belle vardır ve en son yazılım refreshdir... benim cfw yükleyeceğin zaman zaten son sürüm olacaktır. güncelle en iyisiHakan benim 700 bozuldu şimdi nokia c7 gönderdi ama güncellenmemiş fp1 yüklü sence güncellim mi
ben olsam neden c7 veriyorsunuz.. hem 1. nesil 2. nesil olarak ayırıyorsunuz telefonları hemde 2. nesil cihaza karşılık 1. nesil cihaz veriyorsunuz... madem telefonu değiştireceksiniz 701 istiyorum ben. onun dışında kabul etmiyorum derdimgerimi vereyim hakan ? sen olsan napardın
dedim bana telefonumdan verin yok abi üretimi yok dediler bende telefonsuzdum kabul etdim mecburen
uygulamayla alakalıdır cfw ile neden olsun. sonuçta uygulama sorunsuz yüklenip çalışıyor 1 gün sonra iptal oluyorBrighness control programi ofw deyken deneme surumu istemiyordu hakan cfw ile bi ilgisi olabilirmi 1 gunden fazla kullanamiyorum btightness controlu ?
Brighness control programi ofw deyken deneme surumu istemiyordu hakan cfw ile bi ilgisi olabilirmi 1 gunden fazla kullanamiyorum btightness controlu ?
teşekkürler. rica ederimYapan ellerin dert görmesin kardeş eywallah![]()

Hakan benim 700 bozuldu şimdi nokia c7 gönderdi ama güncellenmemiş fp1 yüklü sence güncellim mi

kardeş bendede 700 var nasıl bozdun bende bozayım 701i kesinlikle alırım nokiadan![]()
heheNe zaman yenisi yüklenecek ben 603 için olanı indirdim fakat Teom@n arkadaşımızın yaptığı Hazan CFW çıktı
Abi nasılsın iyisindir inşallah sana birşey soracağım bu yazılım güzel ama c6 var birde 808 var c6da evols kurulu eski olan onda bir hata falan yok değil mi o kurulu yanlız ben flash atmak istemiyorum temada güzel onda 808 kurarırım ellerine sağlık![]()
Kardeş öyle olması imkansız ben arkadaşıma yükledim bu linkten hazan cfw falan degıl hakan dostumuzun yaptıgı Evols. Yanlış bişeyler yapıyorsun sanırım yanlış dosya falan attın galba.Ne zaman yenisi yüklenecek ben 603 için olanı indirdim fakat Teom@n arkadaşımızın yaptığı Hazan CFW çıktı
Kardeş öyle olması imkansız ben arkadaşıma yükledim bu linkten hazan cfw falan degıl hakan dostumuzun yaptıgı Evols. Yanlış bişeyler yapıyorsun sanırım yanlış dosya falan attın galba.
Dosyaları karıştırıyordur kesın elinde hazan cfwnin dosyaları varsa onları atıyordur yanlışıkla products'e.
linkler eski bide. Kendi daha önceden kullandı bu yazılımı. 2 kez aynı şeyi söyledi bana onda var sorun..
ya yunus yuh diyorum sana... Evulationu kurdun belle refresh hala dedin. Şimdi,eski evolsu kurdun başka yazılım diyorsun. Kusura bakma ama sen yazılım atmayı bilmiyorsun. Ayrıca bu eski evolsdur çıkış tarihi başlıkta var
1. Söylediğinde gayet normal cevap verdim 2. Kez aynı şeyle karşılaştırırsan beni ne yapmamı bekliyorun. Sen bana bunu yükledim ama değişen bişe olmadı deseydin yine normal karşılardım ama bilmem ne cfw çıktı diyorsun resmen ben o yazzılımı kopyalıyomuşum gibi konuşunca benimde böyle tepki vermem normalBöyle bir cevap beklemezdim bu sitenin üyelerinden insan bir yardım etmeye çalışır sen yapmayı bilmiyorsun demişsin.Ben en az 50 kere attım fakat hepsi 32 bit bir bilgisayardaydı.Şu and kullandığım 64 bit ve bunlarda ProgramFilesx86 olarak 2 tane var ben her zamanki gibi ProgramFiles attım x86 ya değil.Oradakinde Hazan CFW Dosyaları varmış.O yüzden kurduğumda o CFW çıktı.İnşallah güzeldir 2.Neslin 1. sini de beğendim.