Hakan, ben hala bu güncellemene açık(klasörsüz) menü seçeneği eklemen gerektiği kanısında ve beklentisindeyim.
Bi link verirmisin,baktım ama bulamadım da
evulationu dene klasörsüzdür. Zaten farkları görsel açıdandır. Arşivim aynı olduğu için performans bakımından aynıdırlar
evulationu dene klasörsüzdür. Zaten farkları görsel açıdandır. Arşivim aynı olduğu için performans bakımından aynıdırlar
Bi link verirmisin,baktım ama bulamadım da
Hakan merhaba. Evolution'u indirmeme rağmen henüz kurma fırsatım olmadı. Performans bakımından aynı demişsin, ozaman şunu diyebilirmiyiz, evols fp3 ve evolutionun tek farkı görsellik? Sistemde veya modlarda değişiklik veya güncelleme var mı? Hani örnek vereyim mesela fp3 de kamera modu versiyon 1.3'ü kullanmışken evolution da 1.4 ü kullanman gibi bir durum mevcut mu? Çünkü temel bir değişim yok ise evols fp3'ümü hiç silmeyeyim![]()
Son bir soru, yeni evols da da sadece görsel değişim mi olacak yoksa gelişen yönler var mı? İlgine ve emeğine teşekkürler.
1. Nesillere wp8 klavyesi yada daha kullanışlı bi dikey klavye ekleyebilirmısiniz.
13.03,2013 güncelleme gelcek sanırım yeni C6-01 içinde çıkçakm,öleyse buda ilki gibi güzel olcak anlaşılan![]()
hım çok kullanılıyorsa eklerimabi her cfw de müzik çalar mini widgeti yok en küçük olan onu da eklesen zahmet olmazsa
Rahat bir kafayla telefonda yaşatırız.Böylesi bir cfw'ye kayıtsız kalamaz insan.Derler,toparlarken adeta sürpriz oldun.Teşekkürler cevap için. Tahminim o ki yeni evols evolutiondan da gelişmiş olacaktır. En iyisi 3 gün beklemekevulationdan performans bakımından farkı yok arşivim aynı olduğu için öyle dedim. Sistemde tabikide değişiklik var yeni modlar var. Hem evols fp3 çıkalı çok oldu son modlar fp3 de yok anlıycan şu ki fp3 den performans, görsel ve sistem bakımından değişiklik çok var
. Ne kadar çok widget var ise okadar albenili oluyor yazılım, ayrıca eğer yine klasörlü yapacaksan, klasörsüz yapma eklentisini yine paylaşırsın değil mi? geçen sefer fp3'ü öyle kurmuştum. Son olarak, hızlı yazma modu rakam yazarken sorun çıkarıyordu onu da hatırlatmak isterim. Bizi telefonlarımıza bağlayan adamsın. Teşekkürler 
tamam yaparım. Güncelleme öçıkınca haberleşiriz atarız yazılımı. Saolasın ilgin için
- - - Eklendi - - -
Yoğun bir tempoda koşuyor olmana rağmen kayıtsız kalmadın.Helalin var Hakan.Dediğin gibi yapalım.Olmadı aradan 1 gün geçsin mutlaka bir stres yaşıyacan,atlatmana müsade etmek lazımRahat bir kafayla telefonda yaşatırız.Böylesi bir cfw'ye kayıtsız kalamaz insan.Derler,toparlarken adeta sürpriz oldun.
Teşekkürler cevap için. Tahminim o ki yeni evols evolutiondan da gelişmiş olacaktır. En iyisi 3 gün beklemek. Ne kadar çok widget var ise okadar albenili oluyor yazılım, ayrıca eğer yine klasörlü yapacaksan, klasörsüz yapma eklentisini yine paylaşırsın değil mi? geçen sefer fp3'ü öyle kurmuştum. Son olarak, hızlı yazma modu rakam yazarken sorun çıkarıyordu onu da hatırlatmak isterim. Bizi telefonlarımıza bağlayan adamsın. Teşekkürler
![]()
Hakan eski evolsda klavye sorunu yasiyordum belki hatirlarsin..Ingilizce klavye kullanilmiyordu bunuda bi test edermisin kullaniliyormu diye ? Evulationda kullaniyorum sikinti yok.
Bu benim için iyi oldu inigilizce klavyede harfler daha büyük oldugu için çok rahat yazılıyor.Saolasın.
sorun yok kardeşim
Bu benim için iyi oldu inigilizce klavyede harfler daha büyük oldugu için çok rahat yazılıyor.Saolasın.
ana sayfada var c6 için. Anlatım yaptım bakıp yapabilirsin rahatlıklac601e uygun olanı cfw var mı bide telefonuma flash atamıyorum olmuyor telefon kapanıyor filan teamviewerden yardım edebilecek var mı ?
meraklandık![]()
ya ben eski evolsta avkon modu falan atamıyom dosyalar engelli nasıl açılıyo?