Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sohey

Üye
Ne zamana Biter Kardeşim harika olmus İLK CFW Olarak bnu yüklemiş olcak Çabuk bitsinn :DD

Scuderia.

Scuderia.

Üye
13 Mart Cfw'nin paylaşılma tarihi.Şuan hala üzerinde çalışıp daha iyi hale getirmeye çalışıyordur hakan

MaxipmaN

Üye
yenilikler bayağı fazla sarj edıp flashlayacağım

- - - Eklendi - - -

a pardon güncellendi sandım ben

Ferzan

Ferzan

Üye
ellerin dert görmesin sabırsızlıkla bekliyoruz güncellemeni :D

the.reds

the.reds

Üye
ilk fw yi yükledim gerçekten güzel ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum

sohey

Üye
eskisi acaba nasil aynimi içi falan herşeyi ?

ASC33

ASC33

Üye
edit

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
cevap vermeyi unutmuş herhalde; 101f6de5.txt dosyasını orjinal fp2'nin 101f6de5.txt dosyası ile değiştir.
bu tip dosyaları modluyan arkadaşlar içeriğine bakmadan kopyala yapıştır yöntemi ile malesef bazen n8 gibi modellerini modlarını da atıyorlar farkında olmadan
0x1 int 0xffff 0 cap_rd=alwayspass
0x2 int 1000001 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x3 string "Nokia" 0 cap_rd=alwayspass
0x4 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x5 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x8 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x9 int 24 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail

durum böyle iken

0x1 int 0xffff 0 cap_rd=alwayspass
0x2 int 1000001 16777216 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x3 string "Nokia" 0 cap_rd=alwayspass
0x4 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData

böyle oluyor malesef sonra uğraşmak zorunda kalıyoruz neden diye......................................................................
Evolsta güncelleme sorun yok.Ben burda evulatıonu belırtmıştım.Sonrasında evulatıonun kendı konusundada cevap aldım zaten ki şuan güncelleme problemi kalmadı.yinede saolasın.

h!do

Üye
hakan kardesim gene yapmıssın yapacagını tebrik ederim.benm için tek sorun su rehber araması bölümü 5800dada öyle ama hiç kullanıslı degil mesela bastıgında hangi kartvizitlerin oldugu falan gözükmüyor tam. aynı cfw nin o rehber arama özelliksiz olanınıda paylasabilirmisin ? veya nokia cookerle falan halledebilecegimiz birseyse orjinalden hngi dosyaları cekecegimizi söylermisin ayrıca ??

kakaleite1899

Üye
hocam biraz saçma soru olabilir ama cfw de c6 yazmışsın o c6-01 mi ? telefon ortada kalmasın sonra.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam biraz saçma soru olabilir ama cfw de c6 yazmışsın o c6-01 mi ? telefon ortada kalmasın sonra.

c6-01 içindir kardeşim

- - - Eklendi - - -

bu c6 c6 01 için değilmi ?

c6-01 dir...

- - - Eklendi - - -

yarın pcyi sırf bubun için açıcam inş olur çok teşekkürler

kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

Hakan cfw'in büyük farklar yaratacak gibi şimdiden kutlarım.Telefonu satmadan önce biraz tadına varmak gerekir.Elini çabuk tutmanı tavsiye ediyorum :) 1 cfw attırdım onun dışında gözüme sağlam görünen bir tek senin ki oldu.İşin bir diğer boyutu ise zahmet olmazsa Team aracılığıyla bu telefonu adam et :) Güncelliyeceğin anı dört gözle bekliyorum.Bu kez performansa dayalı gitmemişsin bir öncekine kıyasen yere sağlam basan bir cfw görünüyor.

tamam yaparım. Güncelleme öçıkınca haberleşiriz atarız yazılımı. Saolasın ilgin için

- - - Eklendi - - -

yorumlardaa gördüm de kinetik kaydırma ne?

yukarı aşağı kaydırmalarda sen dokunana kadar durmaz kayar gider :)

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim ekran koruyucu altaki gibi yeşil ya da gece mavisi olabilir mi?
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...ad-eagle-guncellendi-04-10-2012-a-695864.html
Bu arkadaş yapmış yükledim çok güzel görünüyor ekran koruyucu saat.Evols içinde yapabilirseniz çok güzel olacak. Bir de mesaj simgelerine paramızın TL simgesini yerleştirebilirmiyiz. ya da mümkünmüdür. ios ve android için yapmışlar.neden simbian için yapmamışlar.ustalarımız bu işi başarabilirler diye umuyorum.

eweoşsun ekran koruyucu bellidir değiştirmem kardeşim. Yazılımı birazda kendinize göre düzenlerseniz herkesin istediği bir cfw olur

- - - Eklendi - - -

kardes ne zaman cıkıyo cfw ?

ana başlıkta tarihi verdim

- - - Eklendi - - -

ana ekranda o fp2 gibi arama butonu yok dimi benm tel n8 de onun için sordum. üç ikon var yani dimi

1. Nesil resimler daha eklenmedi. şuanki olan resim 2. Nesilden

- - - Eklendi - - -

Ne zamana Biter Kardeşim harika olmus İLK CFW Olarak bnu yüklemiş olcak Çabuk bitsinn :DD

yayınlanma tarihi konu vbaşlığında var

- - - Eklendi - - -

13 Mart Cfw'nin paylaşılma tarihi.Şuan hala üzerinde çalışıp daha iyi hale getirmeye çalışıyordur hakan

ewet çalışıyorum. Tüm cihazlara geliceği için çalışmalarım uzun sürüyor ve yetiiştirmeye çalşıyorum

- - - Eklendi - - -

yenilikler bayağı fazla sarj edıp flashlayacağım

- - - Eklendi - - -

a pardon güncellendi sandım ben

daha var :)

- - - Eklendi - - -

ellerin dert görmesin sabırsızlıkla bekliyoruz güncellemeni :D

teşekkürler. Sizde saolasınız.

- - - Eklendi - - -

ilk fw yi yükledim gerçekten güzel ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eskisi acaba nasil aynimi içi falan herşeyi ?

görünüm olarak farklıdır. Tabi yeni modlar eskisinde yoktur

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

hakan kardesim gene yapmıssın yapacagını tebrik ederim.benm için tek sorun su rehber araması bölümü 5800dada öyle ama hiç kullanıslı degil mesela bastıgında hangi kartvizitlerin oldugu falan gözükmüyor tam. aynı cfw nin o rehber arama özelliksiz olanınıda paylasabilirmisin ? veya nokia cookerle falan halledebilecegimiz birseyse orjinalden hngi dosyaları cekecegimizi söylermisin ayrıca ??

teşekkürler. Olur yazılım çıksın hatırlat bana ben sana söylerim hangi dosyatı aktarıcağını

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Menü görünümü ise umarım klasörsüz menü olur

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Klasorlu daha guzel bence program yukleyince klasore tasimaya gerek kalmiyor ilgili yere gidiyor yada istedigimiz yere atabiliyoruz bence daha guzel klasorlu.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Klasorlu daha guzel bence program yukleyince klasore tasimaya gerek kalmiyor ilgili yere gidiyor yada istedigimiz yere atabiliyoruz bence daha guzel klasorlu.

zaten evolsun ana yapısı klasörlü. Bende klasörlüden yanayım. Hem daha toplu oluyor menü

- - - Eklendi - - -

fp2 galeri güncellemesi iptal edildi... resimleri açtığınızda bir kez geri geliyor galeriden çıkmıyor... hatayı çözemediğim için gömmüyorum siz güncellemeden sonra yükleyeceksiniz

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
5800 oluyormu

emre.koc

emre.koc

Üye
:tşk: bekliyoruz...

tipo2000

tipo2000

Üye
s.a usta işlem kaydı süresi ve kaç adet kayıt ediyor . bilgilendirirsen sevinirim . saygılar . iyi çalışmalar .

Üst Alt