kardeş 603ü bulabildin mi![]()
603e başladın mı peki![]()
piyasada var yani... bitane 2. nesil telefon olsa hepsine yapıcam cfw o yüzden 701 almam şart603 var su gibi diyince bende aldın zannetim ondan![]()
şu ledi kırmızı değilde normal haline nasıl ceviririz ?şu an bundan öncekş evolvs sürümünü kullanıyorum ve hiç olmadığı kadar memnunum sadece su yanıp sönen bildirim ışığım eksik nasıl yaparız onu bi aydınlatırmısn ?
şu ledi kırmızı değilde normal haline nasıl ceviririz ?şu an bundan öncekş evolvs sürümünü kullanıyorum ve hiç olmadığı kadar memnunum sadece su yanıp sönen bildirim ışığım eksik nasıl yaparız onu bi aydınlatırmısn ?

Ekran koruyucu saat'i kapattığımda (yani ekran koruyucuyu 'yok' olarak işaretlediğimde) yanıp sönen beyaz bekleme ışığı aktif oluyor. Ayarlardan bekleme ışığını açıp, koruyucuyu kapatıp sonucu yazarmısın? Kırmızı led ile bildirim bence çok karizmatik![]()
Ekran koruyucu saat'i kapattığımda (yani ekran koruyucuyu 'yok' olarak işaretlediğimde) yanıp sönen beyaz bekleme ışığı aktif oluyor. Ayarlardan bekleme ışığını açıp, koruyucuyu kapatıp sonucu yazarmısın? Kırmızı led ile bildirim bence çok karizmatik![]()
menü ışığı beyaz yanıp söner..
kırmızı ledli bildirimin karizmatik olduğunu söyledim.sonuç olumsuz sadece bekleme ışıgı yanıyor mesaj gelince gene aynı kırmızı yanıyor. Ya aslında asıl istdmemin nedeni whatsapp kullanıyorum normalde mesaj gelnce beyaz yaniylrdu whatsappdan gelince kırmızı.Hem beyaz daha bi karizmatik ya yanıp sönüyo falan c7 de çokhoş gözüküyo.Yokmu yapmanın bi yolu ?yada bu cfw de kendimizin değiştirebirşeyse yardımcı olabirmisiniz ?
ah o 701 i bi bulup alayım başlıycam.. aldıktan sonra daha ağzımdan 701 çıkmaz![]()
701 için yapılması gerekenleri sen bana anlat ben yapayım sonra sen kendi adına paylaşırsın olmazmı ?
Aksini söylemedim ki Hakan hocam.kırmızı ledli bildirimin karizmatik olduğunu söyledim.
- - - Eklendi - - -
www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-sarj-isigi-ile-uyarma-666912.html
Bunu kurunca kırmızı led olayı gidiyor. Ekstra'dan şarj ışığıda yanıp sönüyor bildirim geldiğinde. Belki işini görür
sonuç olumsuz sadece bekleme ışıgı yanıyor mesaj gelince gene aynı kırmızı yanıyor. Ya aslında asıl istdmemin nedeni whatsapp kullanıyorum normalde mesaj gelnce beyaz yaniylrdu whatsappdan gelince kırmızı.Hem beyaz daha bi karizmatik ya yanıp sönüyo falan c7 de çokhoş gözüküyo.Yokmu yapmanın bi yolu ?yada bu cfw de kendimizin değiştirebirşeyse yardımcı olabirmisiniz ?
Aynen öyle kardeşim Dosya Core ye atılacak....